sok örömteli km-t hozzá
Köszi, meglesz!!!!
Mindenkinek körhátszelet!:beer:
sok örömteli km-t hozzá
A bianchin sokkal modernebb szett van. Mondjuk én a Mosert venném, mert nagyon szép és mert sznob vagyok.
Sziasztok!
Volna egy kérdésem, felteszem ide, hátha nálam okosabbak jobb válaszokat adnak.
Szóval. Kéne a zasszonynak is egy bicikli, hogy tudjon néha jönni velem tekerni. Én egy Trek 6500D-t hajtok, neki lenne rá egy kb. 100 eFt-os keretünk. Eddig 2 típus jött a képbe:
- Genesis Matrix 30D
7005 alu Merida váz, Deore Váltómû, Acera Rapidfire váltókar, Shimano BRM486 hidraulikus tárcsafék, Suntour XCM-V2 villa, Truvativ Hajtómû, ALivio elsõ váltó. A kerekek névtelenek, de duplafalú a felni, és szemre az agy sem a leggagyibb. Az Intersportban 110e körül van.
- KTM Ultra Fun.
6006 alu váz SLX hátsó váltómû, Deore Rapidfire váltókar, Shimano M422 V-fék, Suntour XCM-V2 HLO villa, Shimano M442 octalink hajtómû, Deore elsõ váltó. Deore agy, Ambrosio Keba felni. 120e körül árulják.
Vagyis egy olcsóbb márka hidrotárcsás fékkel + ~17e egy új kerékszettre, vagy egy márkás cég olcsóbb bicaja V-fékkel, +~50e hidrofékekre.
A hölgynek nem túl erõs a tenyere, ezért szeretné a hidrotárcsás fékeket. Szegeden gyakori a tekerés, de ez a bicó azért lenne, mert idõnként elmegyünk a hegyekbe CC-zni is, vagyis nem csak betonon menne.
Ki melyik megoldást választaná? Vagy valaki egy más megoldást (más márkára is nyitottak vagyunk)
Elõre is köszönöm a válaszokat!
Üdv
Tomchy
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni bringavásárlás céljából. Hegyibringázáshoz szeretnék, ami nem túl drága. (100 alatt) Segítséget ill. tanácsokat elõre is köszönöm.
[highlight] The bike way of life [/highlight]
Elég tág a kör nézelõdj, ami tetszik linkeld be és azok alapján kapsz segitséget.Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni bringavásárlás céljából. Hegyibringázáshoz szeretnék, ami nem túl drága. (100 alatt) Segítséget ill. tanácsokat elõre is köszönöm.
Üdv!
Szeretnék egy jó munkába járós kerót, ami süvít mint a szél, de nem lenne hátrány ha alkalomadtán a budai lejtõkön fölfelé is jól "húzna". Ezenkívül használnám néhanapján erdõs-földutas területen is túrára. Szóval a választásom valószínûleg egy cross, vagy trekking lesz.
http://www.pilisspor...roducts_id=3879
Árban ez a legjobb, egyik helyen 57ért láttam.
Ez az itteni tesztek között is szerepel, és bár tényleg jó az ára, a vélemények szerint pl kereket azonnal érdemes cserélni, és más egybeket is.... szóval talán ugyanott lennék mint a Konával... egyébként is 58-as váz a legnagyobb...