Akkor fogalmazzunk úgy, hogy a többi sokkal szélesebb körben elismert márka, magellán jóformán csak nálunk létezik. Tudom, hogy a kellys is "matricagyár" de nekik kissé szélesebb termékpalettájuk van bringákban pl több fullijuk is van, magellánban egy volt régebben tudtommal, azóta semmi, ugyanez a helyzet a karbon vázakkal. Tisztában vagyok azzal is, hogy a vázak nagy része kínában készül.
és ez mért probléma ? az elbaszott üzletpolitikának, és a presztizsnek semmi köze a minõséghez és az ár/érték arányhoz. de mondjuk megveszem azt a cruxot és átépítettem a cuccát egy kona fire mountain vagy kelliz salamander vázra akkor már kellõen jó lesz ? pedig azok sokkal szarabb vázak.
a kelliz fullijat még 3 cseszlovák matricagyár árulja. meg még kb 50 európai. ráadásul irreálisan túlárazottak (mint nagyjából a teljes idei kelliz paletta) nem véletlen csak a tavalyi leolcsózóttakat szoktam ajánlani jó vételként. mellesleg ismerve a fullikbóól eladott/eladható mennyiséget nem is csodálom hogy nem foglaakoznak vel túlzottan
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való