Sziasztok!
Miután tavaly a Kelly's Saphix green bicajomat ellopták ( bolti ár 105.000, de én 70-ért vettem )
s szeptemberig nincs bicajozás, ráadásul kislányunk is született így a következõ bringa vásárlása elõtt több problémát is le kellene küzdenem.
Szóval az a bringa nagyon jó volt, bár eggyel nagyobb méret jobb lett volna, mert 183 centi vagyok. 19" volt.
A köpenyeket 700*32-re cseréltem a 700*40-rõl,mert jobban lehetett taposni országúton, fõleg a Velencei tó és a Balaton körül.
így amikor épp azon gondolkodtam, hogy veszek egy plusz kerék garnitúrát, addigra már csak a 32-es köpenyem maradt meg a lopás miatt. 40-es nagyon jó volt városban, nem rázott annyira.
A hátsó csomagtartóra tudtam volna elképzelni egy gyerkõc ülést, vagy az elsõre, de a teleszkóp lezárásával. a vázra nem tudom, hogy lehetett volna e tenni, mert ugye az döntött.
Saját erõbõl odáig jutottam a keresésben, hogy két opció van:
1. Veszek eggyel újabb modellt a régi, ellopott bicajomból: Kelly's Saphix Green 2011,
Kellys Saphix Green 2011 | Kellys Kerékpár Webáruház majd veszek hozzá egy vékonyabb felnit, és köpenyt. Ez megdobja az árat még kb25-30-cal

(
(arra az esetre,amikor rövidebb-hosszabb 40-70-260-320km-t tekerek, kicserélem a kerekeket és hajrá. viszont macerásabb, a bringa nehezebb stb.... )
2.(ezt részesítem elõnyben)
Az igényekre két bringát veszek: egy olcsót, amivel munkába járok és a lányunkat
viszem a bölcsibe, oviba,amikor jó idõ van; és egy belépõ szintû outit.
Ezeket találtam:
BringaPiac.hu -ÚJ - Capriolo Eclipse 58cm, 2012-- ennél fura, hogy a vázon van a váltó, de megszoknám és a 183centimhez pont jó lenne --
illetve:
BringaPiac.hu -Eladó CUBE STREAMER COMP!karbon villa,ultegra--ez jobban tetszik,de TI ránézésre, adatokból jobban meg tudjátok mondani, melyiket lenne érdemes megvenni, valamint a 61 centis vázméret szerintem nagy lesz

--
Kérem tanácsotokat :R
Amit kinéztem városi bringát, az teljesen fel van szerelve, így az outira 110.000-nél többet csak akkor szánnék, ha olyat ajánlanátok, ami tuti vétel annyiért

Kelly's 100.000 + sárvédõ, csomagtartó, lámpák, sztender + két felni hátsó racsnival. Ez szvsz 140.000 lenne max.
Az biztos, hogy a két bringával jobb lenne, mert a lakásba, az erkélyre tenném az outit, az olcsó bicajt gyermekülésestõl a tárolóban merném hagyni.
Tavaly Fehérvárról indulva körbetekertem a Balcsit, 28km/h átlag bicaj úton, de ha outival kellene mennem a kerékpárúton, akkor az nekem és a bringának is rosszat tenne.
Mekkora esélye van annak ( az 50%-on kívül

) , hogy a sünök megvágnak??
Az lenne a kérdésem, hogy merre tekintgessek vásárlás miatt?
Van e valakinek valami tuti tippje?