Nem baj, majd igazi szúnyoginváziót kapnak! Minket megvéd a logó!!!
Kedves Hápi barátom! Gondolom említettem már Neked párszor, hogyha egyszer utolérlek, nagyon megverlek! Nahh... ez érik! Inváziózza otthon!
KisÖcsike aki egyébként békés ember
Nem baj, majd igazi szúnyoginváziót kapnak! Minket megvéd a logó!!!
Nem baj, majd igazi szúnyoginváziót kapnak! Minket megvéd a logó!!!Az EXTRALARGE embereknek van egy rossz hírem viszont. A hobbi 42-es mez szabásából kifolyólag eme négy mez ujján nem lesz szúnyogos logó, és szonzor logó, csak kék lesz.
Jorci örülhet, mer' õ úccse akart szponzorlogót az ujjára, a többieknek meg szorri, de ekkora méretre másképp nem megy. (Menne, de 4 mezért bónusz huszon....ezer HUF.... khm.)
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
És mit látsz még a jövõben? A mezek kész lesznek CM elõtt?
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakElég lett volna egyszer elmondani... Amúgy ott állt ismét össze a "road train". Mivel Laciékkal elõl voltunk bevártuk a többieket... na jó ittam egy sört is.
Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs
Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs
Lao-Ce
:mybad: F@sza! Egy alkesz csávóra bíztuk a lóvét.... azóta szerintem lepárlót vett belõle....
Reggel konyak, este konyak, ettõl leszünk mozgékonyak.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Figyhuka. A mezeket nyomtató cég nem egyenlõ Elastic.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Remélem elírtad.
Nem nagyon ertem. Most a foszer mit nyom hova, ha meg nincs mez. Vagy eloszor nyom egy anyagra,a mit az elastic var mez formajura? Vagy ezt most igy hogy?