Akiben benne van a mehetnék az jöjjön holnap 8-ra a Budai-Lövölde sarokra, és megyünk egyet valamerre, OK?
Valószínûleg a Baglyas felé indulunk.
Holnapra 11mm csapadék. Nem kell félni, hogy szárazak maradunk.

Ha reggel 8-kor esik, akkor is megyünk?
Akiben benne van a mehetnék az jöjjön holnap 8-ra a Budai-Lövölde sarokra, és megyünk egyet valamerre, OK?
MJani vétel!
Ma a városban én dudáltam neked esze-veszettül a Király soron(vagy mi a tré), mikor épp lelkes tekerésben voltál.
A sebesség mindent megold.
Gergõ! Út közben nem csatlakozol?
Most raktam rendbe a bringám.
De nem baj, a jövõhét is jó lesz.
Rossz hír? Kinek?
Nekem jó, mert így én is tudok menni.
Rossz hír? Kinek?Régen mit is csináltak a rossz hír hozójával ??
Á legyen,még úgy sem voltam ilyen túrán.Volt valaki már ezen,van menet közben víz vételi lehetõség????Reggel hogyan legyen??
Fél 7-kor akarunk indulni itthonról, hogy 8 körül már biztosan bringán legyünk.
Süt a nap, most már biztos, hogy megyünk. Jössz?
Tavaly 8 órát tartott (ebédeléssel együtt), ha reggel 8-kor indulunk akkor az du. 4-et jelent, egy óra az út haza, szóval az 5 óra kicsit necces. Amúgy beférsz.
Popper Zsolti, a haverod jön? Számítsunk rá?
Sziasztok!
Ti mikor tervezitek a rajtot a gázlón?
Még mindig áll menet???Elég rossz idõ van,és marad is.Néztem régi képeket patakon komppal kell át kelni???
Szia!A holnapi Gázló tt-re én is mennék.Esetleg beférnék még hozzád?Mikorra tervezitek az indulást,illetve a hazaérkezést?Mert nekem legkésõbb du. 5-re itthon kellene lennem.Üdv!
Naná hogy viszlek, sõt még +2 ember is jöhet, ha feldobjuk a bringaszállítódat hátra.
Mikor lesz az új gép tesztútja?
Mit kell azon szokni? A hegységben ez egy egytányéros rendszer, nem kell elöl váltani
.
Hát ilyen lett a paripa. A kép minõsége egyenesen arányos a telefonom fejlettségével.
Az alap egy 2007-es Magellán Pyxis Team váz (Balunak egészen ismerõs lehet...). A többi cucc mind látszik rajta.
Ezt a 2x9-et szokni kell, de összességében az elsõ próbaútján jól szerepelt.
Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül