Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Fehérvár

- - - - -

• Please log in to reply
6921 replies to this topic

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Õk megkapták az erdõhasználati engedélyt, akik meg az MTB próbát rendezték volna, azok nem?

Azért nem kaptak engedélyt, mert verseny pár héttel kezdték el szervezni és az engedély kiadása elég sokáig tart (magyar bürokrácia). Teljesítménytúrára, ha jól tudom, nem mindig kell engedély a legfelsõbb hatóságoktól.

A sebesség mindent megold.

Exile

Exile

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts
Õk megkapták az erdõhasználati engedélyt, akik meg az MTB próbát rendezték volna, azok nem?
Nyekereg a láncom, mint egy részeg kórus, nem segíthet rajta, csak a tribológus!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Gáborral beszéltem telefonon úgy fél-egy órája... Azt mondta jelenleg is szakad az esõ Herenden.
Mi mennénk, de jelenleg elég kérdéses. Ha sz.rrá akarok ázni, azért nem fogunk autózni 1-1 órát.
Estefelé még körvonalazódik a holnapi sztori, addig még jelentkezünk itten. :)

Holnap lesz a tour de velence is, ha esetleg országúti versenyt akartok nézni élõben. Vagy ez nálunk a hegységben. Velence 100K/50K/55MTB kerékpáros | TTT

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Megy valaki a gázlóra?
Üdv.

Gáborral beszéltem telefonon úgy fél-egy órája... Azt mondta jelenleg is szakad az esõ Herenden.
Mi mennénk, de jelenleg elég kérdéses. Ha sz.rrá akarok ázni, azért nem fogunk autózni 1-1 órát.
Estefelé még körvonalazódik a holnapi sztori, addig még jelentkezünk itten. :)
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

Adam Smith

Adam Smith

vendég

• fórumtag
  • 72 posts
Megy valaki a gázlóra?
Üdv.

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

"Fájentos" lett. Milyen tekergetni a markolatváltót? Könnyen belõtted az elsõ váltót? Akkor most 40-es a nagytál? A dekás stucni most a piroson van? Hátul 11-34 van? Akkor ez most a tyúkbél szisztem? Kérdezzek még?:)

:D
A gripsfiht szokatlan, de nem lesz gond a használatával. Reméljük nem is szezonális darab.
Az elsõváltóval semmi gondom nem akadt, tökéletesen viszi a láncot, talán a legkisebb áttételnél ér bele a terelõbe.
A rendszer 2x9, vagyis 40 - 26 / 11 - 34. A pár tesztkör alatt azért rájöttem, hogy tök máshogy megyek vele mint a 3x9-el. Kell majd csöppet erõsödnöm. :)
A stucni+kormány kombó BTS XC Elit, kormánycsapágy ritchey wcs, a többi mind látszik.
A kerekek nagyon könnyûek (lennének, ha nem a legolcsóbb dög nehéz belsõkkel használnám). Tehát még belsõs.
A hajtókar, elsõváltó, nyeregcsõ és a villa is csak ideiglenes, onnan majd jönnek még le pici grammdarabkák. :D

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts
Hát ilyen lett a paripa...

"Fájentos" lett. Milyen tekergetni a markolatváltót? Könnyen belõtted az elsõ váltót? Akkor most 40-es a nagytál? A dekás stucni most a piroson van? Hátul 11-34 van? Akkor ez most a tyúkbél szisztem? Kérdezzek még?:)

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 posts

A Cuha patak gázlóiig mehetnénk együtt. ;)

jah tényleg, ti gázlóztok :)
az nekem "kicsit" sok, bár akkor lehet jobb lenne a vasárnap - nem dönteném még jobban romba az amúgy is csökkent önbecsülésemet azzal hogy fél nap alatt 200-an húznak el mellettem :D

viszont a hétvégén Veszprémben leszek, úh. ha valaki a retróra megy, becsatlakoznék az elejébe...
"too proud to beg, too dumb to steel"

Lelenc

Lelenc

vendég

• fórumtag
  • 13 posts

hétvégén Zirc környéki kirándulós tekergõzésben benne lenne valaki?

A Cuha patak gázlóiig mehetnénk együtt. ;)
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 posts
hétvégén Zirc környéki kirándulós tekergõzésben benne lenne valaki?
"too proud to beg, too dumb to steel"

fecco

fecco

vendég

• fórumtag
  • 121 posts
KÉPEK (Zánkai 24 órás)

Küldöm ezt az albumot mindenkinek aki szereti.....Hahahaha :)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Feltöltött kép

Az elsõ kémfotók a helyi erõkrõl a 24 órásról.
Megyek ma Szlovéniába tekerni, de estére majd kreálok egy albumot valahogyan a sok-sok képecskérõl. :)

Ebbõl is látszik, hogy nem lehet titokban versenyezni és megjelenni :)

Gratulálok a 24 órás helyi versenyzõinek! Szép érmeket hoztatok el :)

Köszi Szépen, megpróbáltam kihozni a legjobbat, bár az elején nem nagyon állt mellém a szerencse, de meglett a dobogó idén is :)
Sokkal keményebb volt mint tavaly, erõsebb volt a szóló mezõny és a pálya is inkább sík és egyenes nyomvonalú volt. Picit több emelkedõ kellett volna bele :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

http://kep.psharing.com/561821.jpg

Megyek ma Szlovéniába tekerni, de estére majd kreálok egy albumot valahogyan a sok-sok képecskérõl. :)

Már nagyon várom. :)

Köszi.

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts
Failure is always an option.

fecco

fecco

vendég

• fórumtag
  • 121 posts
Feltöltött kép

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts
Azért ma sikerült a legnagyobb esõbe kimenni. :)
Délután a napsütésben mostam a brinyót...

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts
Ez nagyon beteg ! :)

fecco

fecco

vendég

• fórumtag
  • 121 posts
Feltöltött kép

Az igazi retró GÁZ-LÓ! :D :D :D :D

secutor

secutor

vendég

• fórumtag
  • 146 posts

Akiben benne van a mehetnék az jöjjön holnap 8-ra a Budai-Lövölde sarokra, és megyünk egyet valamerre, OK?
Valószínûleg a Baglyas felé indulunk.

Ha reggel nem esik,akkor valószínûleg ott leszek.
"Nem vagyok egy bajnok.Rosszak a reflexeim.Egyszer elütött egy autó,amit két pasas tolt."

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts

Na Gergõ, az a jövõ heti ,,gázló"-zás már nekem is jobban fog feküdni. :)
Ellenben megyek le holnap skubizni a 24 órásra délután és viszem magammal a fotó masinát is, hogy a bitang nagy vakummal dúsítsam az adrenalin szintet. Hahahaha...
MJani vétel! :)
Ma a városban én dudáltam neked esze-veszettül a Király soron(vagy mi a tré), mikor épp lelkes tekerésben voltál.

Remélem a jövõ hétbe már senki és semmi sem rondít bele. :)