Jelentkezz be Regisztrálj

Fehérvár
Posted 2011. August 04. - 18:11

http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Posted 2011. August 04. - 11:46

Nem tudjátok, hogy ezt ki hirdeti? rock shock reba sl 39900
Nem tudom, de már régóta hírdeti, vagy a bikemagon, vagy a testbike-on láttam hetekkel ezelõtt.
Posted 2011. August 03. - 22:49

Posted 2011. August 02. - 23:54

Posted 2011. August 02. - 20:21

A sebesség mindent megold.
Posted 2011. August 02. - 19:40

http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Posted 2011. July 31. - 10:38

Teljesen jó volt a pálya is meg az idõjárás is. Jót tekertünk, bevárogattuk egymást és ismét 8 órán túli idõvel teljesítettük... Új gázlós is volt, Máté kollégám alias "Matenak", aki megvette a korábbi bringám. Jól nyomta.
Nekem nagyon tetszett és jól is ment, bár Bálint a Hajagon még mindig rám vert egy percet, a Kõris hegyen kevesebbet.... Nettó idõm 5:35 volt.
Csatlakoznék az elõttem szólóhoz. Sárral talán 3-4 helyen találkoztunk az egész úton, ami nem is volt olyan vészes.
Az idõjárás nem volt rossz, de lehetett volna jobb is! A kõrisrõl vinyéig szitáló esõben és 20fok alatti hõmérsékletben lefelé veretni enyhén fogvacogtató volt.
Az idei megtett kilómétereimhez képest jól ment, azt hittem jobban elkészülök, most sincs izomlázam és frissnek érzem magam.

Hát a két hegyen valóban (ebben az évben is) egy kis meccselés volt, ahol a Gábor volt a fõ ellenfél és tolt felfelé mint a gõzös. Remekül megy a hegyeken!
A Kõrist ésszel csináltam és sok tartalékot hagytam az aszfaltra, tudtam, hogy ott valaki biztosan felér rám (így is lett), a Hajag pedig ing-gatya.
8 fõs társaságunk remek volt (megemlíteném apukámat is, aki idén is teljesítette a távot), jövõre remélem ugyan így tudunk menni!!!
Örülök, hogy mentünk, köszi srácok!
Bálint biztos a tanácsaimtól ment jól.
Nem tagadom, a telefonon adott összes titkos boszorkányságot megfogadtam és betartottam.

Utólag is köszi még egyszer!

Posted 2011. July 31. - 09:34

Köszi, valamikor lehet élnék vele. Igazából nem sürgõs, mert egy repedt vázban van és szerintem sem a csészére sem a vázra nem lesz szükségem
, de hátha mégis
.
Én meg köszönöm, hogy felhívtad a figyelmemet a TT-re. Nem volt tervben, akkor jött az ötlet, amikor láttam a linkedet. Gondolkodtam a Gázlón is, de az nekem túl sok lett volna.
Van egyébként egy rakat középcsapágy-csészém, ha érdekel. Igaz, azok nem ilyen finom kidolgozásúak, többnyire parasztbringából lettek kibontva. (Van egy olyanom is, de azt nem adom oda. :-))
Gratula a Gázlót teljesítõknek!
Posted 2011. July 31. - 08:30

Akit érdekel, egyetlen képre ráfért az összes sár, kb. 20 méteren kellett csak átmenni varacskosdisznóba:

Posted 2011. July 30. - 23:06

Teljesen jó volt a pálya is meg az idõjárás is. Jót tekertünk, bevárogattuk egymást és ismét 8 órán túli idõvel teljesítettük... Új gázlós is volt, Máté kollégám alias "Matenak", aki megvette a korábbi bringám. Jól nyomta.
Nekem nagyon tetszett és jól is ment, bár Bálint a Hajagon még mindig rám vert egy percet, a Kõris hegyen kevesebbet.... Nettó idõm 5:35 volt.
Bálint biztos a tanácsaimtól ment jól.

Posted 2011. July 30. - 22:54

Gázlósok! Ekkora sár volt, hogy meg sem tudtok szólalni?
Posted 2011. July 30. - 22:51

Gázlósok! Ekkora sár volt, hogy meg sem tudtok szólalni?
Hagyd õket elfáradtak!
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Posted 2011. July 30. - 22:37

Posted 2011. July 30. - 20:44

Köszi, valamikor lehet élnék vele. Igazából nem sürgõs, mert egy repedt vázban van és szerintem sem a csészére sem a vázra nem lesz szükségemNekem van ilyen "adaptív" tüsketávolságú szerszámom. Még sosem használtam, ha átugrasz, felavathatod...

Posted 2011. July 30. - 17:06

Kicsit csaltam, mert az itiner szerint az Angelika elõtt le kellett volna menni Sukoróra, az úton Pákozdig, és ott megint fel, az Ingókövek felé. Állítólag azért van így, mert nem vihetik rá a versenyt olyan egynyomú ösvényre, amin gyalogos turisták is járhatnak, kétnyomú "szekérúton" kell menni. Én persze simán átmentem Bodza völgy- akácos - Gyurgyalagok földje felé, amerre mindig is szoktunk bringázni.
A Vereb-Pázmándi terepes szakaszt viszont nem sikerült megtalálni, mindig visszavitt Verebre a dûlõút. Nem találtam jelölést, pedig visszamentem miatta. Két srác is ott szívott. A Vereb-Pázmánd szakaszt így aszfalton tettem meg. Így az utolsó két "bólya" nem lett meg, de nem szóltak semmit, adták az oklevelet, meg a kitûzõt.
Posted 2011. July 29. - 22:43

Ez TT függõ. De ha nincs kijelölve akkor adnak térképet és itinert.
Köszi. Ha nem lesz valami kilátástalan idõ reggel, akkor asszem, megpróbálkozom vele.
Még valaki? Vagy mindenki Gázlózni megy?
Posted 2011. July 29. - 21:24

Egyenlõre úgy tûnik, hogy holnap 6:30kor gyülekezünk az Inter Spar (budai út) bejáratánál és 5 fõs társasággal leveretünk.
A 8:00h indulást próbáljuk megütni Herenden.
Többiek?
Én megyek a Gergõért majd fel Herendre.
A 8-as indulásra már készen ácsorgunk majd.
Posted 2011. July 29. - 21:13

Megy valaki a gázlóra?
Üdv.
Egyenlõre úgy tûnik, hogy holnap 6:30kor gyülekezünk az Inter Spar (budai út) bejáratánál és 5 fõs társasággal leveretünk.
A 8:00h indulást próbáljuk megütni Herenden.
Többiek?

Posted 2011. July 29. - 21:03

Ilyen TT-n ki van jelölve az útvonal, vagy tájékozódási verseny is egyben?
Ez TT függõ. De ha nincs kijelölve akkor adnak térképet és itinert.
Posted 2011. July 29. - 20:44