Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Fehérvár

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6921 hozzászólás a témában

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

A hétköznapi pályabejárások jók nekem is igazából. A jövõhét az elég bonyolult, az utána következõ hétbe szerintem belefér.
Tesi aláírás jár érte? :D :D :D

elintézem ;)

ha hétköznap ráérnél valamelyik nap, annak tökre örülnék. egyrészt megismerném a pályát nagyjából és nem kellene egyedül mennem tekerni...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

hétközben akarsz menni valamikor pályát járni?

A hétköznapi pályabejárások jók nekem is igazából. A jövõhét az elég bonyolult, az utána következõ hétbe szerintem belefér.
Tesi aláírás jár érte? :D :D :D

A sebesség mindent megold.

Specializedes

Specializedes

vendég

• fórumtag
  • 153 hozzászólás

Kedd vagy szerda lesz a menõ nap, de lehet mindkettõ is. Csütörtöktõl már rossz idõvel lehet számolni ... :( Ha jó idõ lesz akkor csütörtökön is megyek.

Egy pár apróság amit jó ha tudsz és hozol magaddal (így elõzetesen)
- Jó mûszaki állapotú bringa (ezzel nincsen gond ha jól tudom...)
- Sisak(kötelezõ)
- ha belsõs rendszerrel mész: defektszett(folt, ragacs, vagy pótbelsõ és pumpa, gumileszedõ), ha UST akkor lötyi a kerékben:)(de nem árt a pótbelsõ akkor sem), hab és a patronos pumpa maradjon a versenyre!
- marokszerszám
- pici kaja, ami lehet: banán, sportszelet, aszalt gyümölcs, mûzli szelet stb., de ne rohanj el a Vitálba gélt venni, nem kell, amit felsoroltam bõven elég!
- telefon
- Kulacs
és persze te:)
asszem ennyi, 17:30-ra tudok a pákozdi ablakgyárnál lenni, onnan fel tudunk menni terepre, és tudunk karikázni

Hát nekem a szerda lenne jó, meg még a csütörtök is, feltéve ha az idõ kegyes lesz:) természetesen bárhol bármikor meg tudok jelenni:) de ha bármiben el szeretnél érni akkor e-mailben tudod a leghamarabb megtenni:)
Patrick Jr

Az amerikai sör olyan mint kenuban dugni, nagyon közel a vízhez!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Majdnem. A Hidegvölgyig jutottunk, csak az utolsó pár km maradt ki. Nem akartuk, hogy ránk sötétedjen. Hosszú, lassú, fárasztó a pálya.

hétközben akarsz menni valamikor pályát járni?

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Lenyomtátok a hosszút?

Majdnem. A Hidegvölgyig jutottunk, csak az utolsó pár km maradt ki. Nem akartuk, hogy ránk sötétedjen. Hosszú, lassú, fárasztó a pálya.

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

A hátbavágás nem biztos, hogy összejön, mert az hurok kb +1 óra, aztán Jásdról újra van egy plusz félórás körünk, meg nem tudom, hogy megtalálnátok-e Jásdról a k.. emelkedõt, mert ti ott másik irányból mentek az aljához, mint mint mi...

Lenyomtátok a hosszút?

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

...aha, szóval te voltál aki az elsõ körben velünk jött (még gondoltam is milyen puha a srác ilyen komoly bringával :)), aztán 4 kör alatt rám vert 1-et. Gratula, így 1 évre rá...

és tavaly óta még erõsebb lett ...
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

...aha, szóval te voltál aki az elsõ körben velünk jött (még gondoltam is milyen puha a srác ilyen komoly bringával :)), aztán 4 kör alatt rám vert 1-et. Gratula, így 1 évre rá...

Igen, én voltam. :)
Köszi.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Hát ha szóltak akkor biztos tudsz mindent:) de a jövõ héten mindenképpen megyek veled ha van rá lehetõség és akkor át tudjuk beszélni:)
u.i.: köszi a tanácsokat:)

Kedd vagy szerda lesz a menõ nap, de lehet mindkettõ is. Csütörtöktõl már rossz idõvel lehet számolni ... :( Ha jó idõ lesz akkor csütörtökön is megyek.

Egy pár apróság amit jó ha tudsz és hozol magaddal (így elõzetesen)
- Jó mûszaki állapotú bringa (ezzel nincsen gond ha jól tudom...)
- Sisak(kötelezõ)
- ha belsõs rendszerrel mész: defektszett(folt, ragacs, vagy pótbelsõ és pumpa, gumileszedõ), ha UST akkor lötyi a kerékben:)(de nem árt a pótbelsõ akkor sem), hab és a patronos pumpa maradjon a versenyre!
- marokszerszám
- pici kaja, ami lehet: banán, sportszelet, aszalt gyümölcs, mûzli szelet stb., de ne rohanj el a Vitálba gélt venni, nem kell, amit felsoroltam bõven elég!
- telefon
- Kulacs
és persze te:)
asszem ennyi, 17:30-ra tudok a pákozdi ablakgyárnál lenni, onnan fel tudunk menni terepre, és tudunk karikázni
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Tavaly voltam, én nyertem kör elõnnyel.

Specializedes

Specializedes

vendég

• fórumtag
  • 153 hozzászólás

Persze fejlõdni lehet mindig :)

Kellene egy mester ... mire gondolsz? (Az Icáék szóltak nekem :) )

Igazából a 24h után a héten pihennem kell legalább szombatig, vasárnap tervezzük Janival a Vp marcit bejárni, egy lájtos 7-8 óra alatt

A jövõ héten már szerintem megyek hétfõ kivételével minden nap egy pár órát, ha addig tud várni a dolog akkor gurulhatunk egyet.

ui.: a pirosat vedd ki a szövegbõl, mert bántó is és szólni fognak érte

Hát ha szóltak akkor biztos tudsz mindent:) de a jövõ héten mindenképpen megyek veled ha van rá lehetõség és akkor át tudjuk beszélni:)
u.i.: köszi a tanácsokat:)
Patrick Jr

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Ez nem is igaz:D Lehet itt még fejlõdni, sõt van is mit::chin: Csak kéne egy mester:DAmúgy jó volt végre kilépni a magányból! Köszi:beer: Balu te nem mész vmikor olyat hogy lehetne hozzád csatlakozni?

Persze fejlõdni lehet mindig :)

Kellene egy mester ... mire gondolsz? (Az Icáék szóltak nekem :) )

Igazából a 24h után a héten pihennem kell legalább szombatig, vasárnap tervezzük Janival a Vp marcit bejárni, egy lájtos 7-8 óra alatt

A jövõ héten már szerintem megyek hétfõ kivételével minden nap egy pár órát, ha addig tud várni a dolog akkor gurulhatunk egyet.

ui.: a pirosat vedd ki a szövegbõl, mert bántó is és szólni fognak érte

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás

A hátbavágás nem biztos, hogy összejön, mert az hurok kb +1 óra, aztán Jásdról újra van egy plusz félórás körünk, meg nem tudom, hogy megtalálnátok-e Jásdról a k.. emelkedõt, mert ti ott másik irányból mentek az aljához, mint mint mi. Csak úgy van esélyetek, ha valaki, aki ismeri a pályát veletek megy.

akkor átmegyek Laciklonhoz - hátha egy honlapkészítésért cserébe eljön velünk valamikor :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Biztosan nem, azért kérdeztem a hurkot: úgy gondoltam hogy én (lehet Bringa is jön) a középtávon mennék végig, aztán valahol hátbavágnál.

A hátbavágás nem biztos, hogy összejön, mert az hurok kb +1 óra, aztán Jásdról újra van egy plusz félórás körünk, meg nem tudom, hogy megtalálnátok-e Jásdról a k.. emelkedõt, mert ti ott másik irányból mentek az aljához, mint mint mi. Csak úgy van esélyetek, ha valaki, aki ismeri a pályát veletek megy.

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

... úgy gondoltam hogy én (lehet Bringa is jön) a középtávon mennék végig, aztán valahol hátbavágnál...

Jó lenne lenyomni; egyébként határozottan tetszett a tegnapi "zõd keresztes felfutás", innen még nem mentem fel a "hegyre".

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás

Egyébként tudsz 135km-t (25+85+25) tekerni? :)

Biztosan nem, azért kérdeztem a hurkot: úgy gondoltam hogy én (lehet Bringa is jön) a középtávon mennék végig, aztán valahol hátbavágnál.

De attól is függ, hogy regenerálódok a hét végéig, mert tegnap nagyon gyászos volt a helyzet... Szombaton megyek egy rövidet és kiderül.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

versenytempóban mész vagy a múltkorihoz hasonlóval?
ha jól látom, a hosszú egy +hurokkal több a középnél, szóval öszegurulhatnánk...

Kicsit gyorsabban, mint múltkor (kezdem magam újra jól érezni :) ), a zónám 160-165ig kivéve a brutál emelkedõket, mert ott nem akarok leszállni.
A hurok + a jásd-tés kék jelzés a különbség (elég kemény, sok helyen a hanyatesés ellen kell küzdeni).
Egyébként tudsz 135km-t (25+85+25) tekerni? :)

Specializedes

Specializedes

vendég

• fórumtag
  • 153 hozzászólás
Ez nem is igaz:D Lehet itt még fejlõdni, sõt van is mit::chin: Csak kéne egy mester:DAmúgy jó volt végre kilépni a magányból! Köszi:beer: Balu te nem mész vmikor olyat hogy lehetne hozzád csatlakozni?
Patrick Jr

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás

Vasárnap nincs kedved várpalota maraton hosszútáv pályabejáráshoz (természetesen ha jó idõ lesz)? Eddig csak egyedül vagyok.

versenytempóban mész vagy a múltkorihoz hasonlóval?
ha jól látom, a hosszú egy +hurokkal több a középnél, szóval öszegurulhatnánk...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

...

Vasárnap nincs kedved várpalota maraton hosszútáv pályabejáráshoz (természetesen ha jó idõ lesz)? Eddig csak egyedül vagyok.