Itt 10:45-t írnak rajtnak, www.fejer-tura.hu-n meg 10:00-t. Melyik lehet a helyes?Ok, hátszelet. A szombati kisgyóni meneten gondolkoztál?
Jelentkezz be Regisztrálj
Fehérvár
Posted 2009. September 23. - 13:24
A sebesség mindent megold.
Posted 2009. September 23. - 13:20
Ok, hátszelet. A szombati kisgyóni meneten gondolkoztál?
Hétvégén Balaton-felvidék, szüretelés lett a program.
Azért remélem hogy lesz idõ kis tekerésre, úgyhogy viszem magammal a vasat.
Posted 2009. September 23. - 12:53
Ok, hátszelet. A szombati kisgyóni meneten gondolkoztál?Köszi, de programom van estére, úgyhogy most 2 körül már elindulok.
Posted 2009. September 23. - 12:47
Üdv Fezso!
Szerdai kanyar, mondjuk 1/2 5-kor?
Köszi, de programom van estére, úgyhogy most 2 körül már elindulok.
Posted 2009. September 23. - 12:43
Posted 2009. September 23. - 11:29
Nem kell körfûrészes gyilkosnak lenned van egy egyszerû görgõs csõvágóm, ha kell kölcsön tudom adni, még a kormányt sem kell így kiszedni és szétszerelni, csak beljebb kell tolni a váltót és a fékkart, oszt körbeforgatni.
Az elmúlt hetekben próbálgattam a fogáspozicíokat, arra jutottam hogy 4-4cm-t lenne jó amputálni.
Dr. Balu, mikor/hol tudna asszisztálni a mûtéthez?
Posted 2009. September 23. - 07:25
Patrik!
Holnap a pákozdi Ablakgyárnál 17:35-kor vagy a Pákozd-Dinnyés átkötõ út találkozásánál
Addig is jó pihenést
Ott leszek, mégegyszer köszi a lehetõséget:)
Az amerikai sör olyan mint kenuban dugni, nagyon közel a vízhez!
Posted 2009. September 22. - 21:41
Hát nekem a szerda lenne jó, meg még a csütörtök is, feltéve ha az idõ kegyes lesz:) természetesen bárhol bármikor meg tudok jelenni:) de ha bármiben el szeretnél érni akkor e-mailben tudod a leghamarabb megtenni:)
Patrik!
Holnap a pákozdi Ablakgyárnál 17:35-kor vagy a Pákozd-Dinnyés átkötõ út találkozásánál
Addig is jó pihenést
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Posted 2009. September 22. - 21:38
Én szeretek bringázni és ott voltam, bár elõször és valószínûleg utoljára. A motorostalálkozókon is utáltam és kihagytam a felvonulásokat, ez pont olyan volt...
Szintén zenész ... Igen aki szeret bringázni az csak 1x megy ilyenre ... én is egyszer voltam, de többet se megyek ...
Posted 2009. September 22. - 20:09
oda azok mennek aki nem szeretnek bringázni
Ez nem kulturált megmozdulás, ezért nem szeretnek minket az autósok
Én szeretek bringázni és ott voltam, bár elõször és valószínûleg utoljára. A motorostalálkozókon is utáltam és kihagytam a felvonulásokat, ez pont olyan volt...
Posted 2009. September 22. - 18:34
Valaki jön a Critical Mass-ra?
oda azok mennek aki nem szeretnek bringázni
Ez nem kulturált megmozdulás, ezért nem szeretnek minket az autósok
Posted 2009. September 22. - 08:55
Posted 2009. September 21. - 18:51
Bocsi, a személyes üzenetre gondoltam, nem tudtom miért írtam e-mailt:p akkor ha szerdán mész tudok csatlakozni?
persze, majd nyomatjuk és terheljük a pedált
Posted 2009. September 21. - 17:10
Azért ne a farka csóválja a kutyust :no: .... te kértél szívességet, hogy te szeretnél csatlakozni! Én csak alternatívát írtam, hogy mikor megyek . Nekem valahogy fura:) még elérhetõséget sem kaptam Na nembaj ...
Bocsi, a személyes üzenetre gondoltam, nem tudtom miért írtam e-mailt:p akkor ha szerdán mész tudok csatlakozni?
Az amerikai sör olyan mint kenuban dugni, nagyon közel a vízhez!
Posted 2009. September 21. - 07:46
8-kor indulhatunk várpalotárólHa ne a hosszú távot járjuk be akkor jó ... mert a hosszúval nem végzünk gyorsan ..
A hosszú szintérképe itt található (a végérõl Inota -Várpalota szakasz kimaradt belõle, az kb. 7km extra nélküli kavicsos dózer)
huh, elég cikk-cakkos ez a szinttérkép
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2009. September 21. - 07:26
pénteken reggel is jó? mert akkor fenn maradok pénteken is Vp-ben, ha korán indulunk. délután - 2 tõl - van programom itthon is... :/
Ha ne a hosszú távot járjuk be akkor jó ... mert a hosszúval nem végzünk gyorsan ..
A hosszú szintérképe itt található (a végérõl Inota -Várpalota szakasz kimaradt belõle, az kb. 7km extra nélküli kavicsos dózer)
Posted 2009. September 21. - 07:16
pénteken reggel is jó? mert akkor fenn maradok pénteken is Vp-ben, ha korán indulunk. délután - 2 tõl - van programom itthon is... :/Ha pénteken mentek, szóljatok ... beugrok én is
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2009. September 21. - 00:51
elintézem
ha hétköznap ráérnél valamelyik nap, annak tökre örülnék. egyrészt megismerném a pályát nagyjából és nem kellene egyedül mennem tekerni...
Ha pénteken mentek, szóljatok ... beugrok én is
Posted 2009. September 21. - 00:50
Hát nekem a szerda lenne jó, meg még a csütörtök is, feltéve ha az idõ kegyes lesz:) természetesen bárhol bármikor meg tudok jelenni:) de ha bármiben el szeretnél érni akkor e-mailben tudod a leghamarabb megtenni:)
Azért ne a farka csóválja a kutyust :no: .... te kértél szívességet, hogy te szeretnél csatlakozni! Én csak alternatívát írtam, hogy mikor megyek . Nekem valahogy fura:) még elérhetõséget sem kaptam Na nembaj ...
Posted 2009. September 20. - 22:21
Összehozzuk.elintézem
ha hétköznap ráérnél valamelyik nap, annak tökre örülnék. egyrészt megismerném a pályát nagyjából és nem kellene egyedül mennem tekerni...
A sebesség mindent megold.