Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Fehérvár

- - - - -

• Please log in to reply
6921 replies to this topic

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Ok, hátszelet. A szombati kisgyóni meneten gondolkoztál?

Itt 10:45-t írnak rajtnak, www.fejer-tura.hu-n meg 10:00-t. Melyik lehet a helyes?

A sebesség mindent megold.

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 posts

Hétvégén Balaton-felvidék, szüretelés lett a program.
Azért remélem hogy lesz idõ kis tekerésre, úgyhogy viszem magammal a vasat.

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts

Köszi, de programom van estére, úgyhogy most 2 körül már elindulok.

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 posts

Üdv Fezso!
Szerdai kanyar, mondjuk 1/2 5-kor?

Köszi, de programom van estére, úgyhogy most 2 körül már elindulok.

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts
Üdv Fezso!

Szerdai kanyar, mondjuk 1/2 5-kor?

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 posts

Nem kell körfûrészes gyilkosnak lenned :) van egy egyszerû görgõs csõvágóm, ha kell kölcsön tudom adni, még a kormányt sem kell így kiszedni és szétszerelni, csak beljebb kell tolni a váltót és a fékkart, oszt körbeforgatni.

Az elmúlt hetekben próbálgattam a fogáspozicíokat, arra jutottam hogy 4-4cm-t lenne jó amputálni.
Dr. Balu, mikor/hol tudna asszisztálni a mûtéthez? :)

Specializedes

Specializedes

vendég

• fórumtag
  • 153 posts

Patrik!
Holnap a pákozdi Ablakgyárnál 17:35-kor vagy a Pákozd-Dinnyés átkötõ út találkozásánál
Addig is jó pihenést

Ott leszek, mégegyszer köszi a lehetõséget:)
Patrick Jr

Az amerikai sör olyan mint kenuban dugni, nagyon közel a vízhez!

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Hát nekem a szerda lenne jó, meg még a csütörtök is, feltéve ha az idõ kegyes lesz:) természetesen bárhol bármikor meg tudok jelenni:) de ha bármiben el szeretnél érni akkor e-mailben tudod a leghamarabb megtenni:)

Patrik!
Holnap a pákozdi Ablakgyárnál 17:35-kor vagy a Pákozd-Dinnyés átkötõ út találkozásánál
Addig is jó pihenést
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Én szeretek bringázni és ott voltam, bár elõször és valószínûleg utoljára. A motorostalálkozókon is utáltam és kihagytam a felvonulásokat, ez pont olyan volt...

Szintén zenész ... Igen aki szeret bringázni az csak 1x megy ilyenre ... én is egyszer voltam, de többet se megyek ...
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts

oda azok mennek aki nem szeretnek bringázni :)

Ez nem kulturált megmozdulás, ezért nem szeretnek minket az autósok :(

Én szeretek bringázni és ott voltam, bár elõször és valószínûleg utoljára. A motorostalálkozókon is utáltam és kihagytam a felvonulásokat, ez pont olyan volt...

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Valaki jön a Critical Mass-ra?

oda azok mennek aki nem szeretnek bringázni :)

Ez nem kulturált megmozdulás, ezért nem szeretnek minket az autósok :(

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts
Valaki jön a Critical Mass-ra?

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Bocsi, a személyes üzenetre gondoltam, nem tudtom miért írtam e-mailt:p akkor ha szerdán mész tudok csatlakozni?

persze, majd nyomatjuk és terheljük a pedált :)

Specializedes

Specializedes

vendég

• fórumtag
  • 153 posts

Azért ne a farka csóválja a kutyust :no: .... te kértél szívességet, hogy te szeretnél csatlakozni! Én csak alternatívát írtam, hogy mikor megyek :P. Nekem valahogy fura:) még elérhetõséget sem kaptam :) Na nembaj ...

Bocsi, a személyes üzenetre gondoltam, nem tudtom miért írtam e-mailt:p akkor ha szerdán mész tudok csatlakozni?
Patrick Jr

Az amerikai sör olyan mint kenuban dugni, nagyon közel a vízhez!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Ha ne a hosszú távot járjuk be akkor jó ... mert a hosszúval nem végzünk gyorsan ..:P

A hosszú szintérképe itt található (a végérõl Inota -Várpalota szakasz kimaradt belõle, az kb. 7km extra nélküli kavicsos dózer)

8-kor indulhatunk várpalotáról :)
huh, elég cikk-cakkos ez a szinttérkép :o :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

pénteken reggel is jó? mert akkor fenn maradok pénteken is Vp-ben, ha korán indulunk. délután - 2 tõl - van programom itthon is... :/

Ha ne a hosszú távot járjuk be akkor jó ... mert a hosszúval nem végzünk gyorsan ..:P

A hosszú szintérképe itt található (a végérõl Inota -Várpalota szakasz kimaradt belõle, az kb. 7km extra nélküli kavicsos dózer)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Ha pénteken mentek, szóljatok ... beugrok én is :)

pénteken reggel is jó? mert akkor fenn maradok pénteken is Vp-ben, ha korán indulunk. délután - 2 tõl - van programom itthon is... :/

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

elintézem ;)

ha hétköznap ráérnél valamelyik nap, annak tökre örülnék. egyrészt megismerném a pályát nagyjából és nem kellene egyedül mennem tekerni...

Ha pénteken mentek, szóljatok ... beugrok én is :)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Hát nekem a szerda lenne jó, meg még a csütörtök is, feltéve ha az idõ kegyes lesz:) természetesen bárhol bármikor meg tudok jelenni:) de ha bármiben el szeretnél érni akkor e-mailben tudod a leghamarabb megtenni:)

Azért ne a farka csóválja a kutyust :no: .... te kértél szívességet, hogy te szeretnél csatlakozni! Én csak alternatívát írtam, hogy mikor megyek :P. Nekem valahogy fura:) még elérhetõséget sem kaptam :) Na nembaj ...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

elintézem ;)

ha hétköznap ráérnél valamelyik nap, annak tökre örülnék. egyrészt megismerném a pályát nagyjából és nem kellene egyedül mennem tekerni...

Összehozzuk.

A sebesség mindent megold.