Szabó Gabi Fehérvárról ismerõs?
Ki az a Szabó Gábor???? Én ismerem? Erõs???
És Bringa tessék középtávra menni, különben nem lesz Scalpel karácsonyra
Nem ellenfelek. Egyik master1 másik u19.Szabó Gabi Fehérvárról ismerõs?
A sebesség mindent megold.
Õ tekert fel Bakonykuti végén a rövid kaptatón?Szabó Gabi Fehérvárról ismerõs?
Szabó Gabi Fehérvárról ismerõs?Köszi:D:D én azért maradok rövidnél hátha babérokra tudok törni, ha máshol nem legalább kategóriában:chin:
Nyugodtan vállald be a közepet. Még Bringát is meggyõzzük arról, hogy ne kislány távon induljon.
10 re ott vagyok, akármi van hívlak.Gondolatolvasó vagy? Én is pont ezt akartam javasolni.
Minimum 2 kulacsot hozzál magaddal.
A polarod méri a szintet, igaz? Mert akkor lenne a teljes távról szinttérkép.
Laciklon is megpróbál odajönni 10re és hoz nekem szalagot, hogy a hosszútáv plusz szakaszán az eltévedõs helyekre rakjam ki neki.
Kb 5,5-6órával számolj.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Nyugodtan vállald be a közepet. Még Bringát is meggyõzzük arról, hogy ne kislány távon induljon.
Nyugodtan vállald be a közepet. Még Bringát is meggyõzzük arról, hogy ne kislány távon induljon.ööö... hát akkor én hogy merjek nekivágni a középnek?! :scared:
egyébként megvolt a kormány amputálás - bár a tervezett szerepek felcserélõdtek, Balu csinálta, én asszisztáltam
vasárnap leteszteltem, sokkal kényelmesebbnek érzem, szóval köszönet érte ezúton is! (csak az a baj, hogy most már nincs mire fogjam ha gyengusz vagyok )
(választásom: rövidtáv)
Gondolatolvasó vagy? Én is pont ezt akartam javasolni.
Minimum 2 kulacsot hozzál magaddal.
A polarod méri a szintet, igaz? Mert akkor lenne a teljes távról szinttérkép.
Laciklon is megpróbál odajönni 10re és hoz nekem szalagot, hogy a hosszútáv plusz szakaszán az eltévedõs helyekre rakjam ki neki.
Kb 5,5-6órával számolj.
Jani
holnap mikor indulunk? 10 órakor? a vár mögött van a kishíd, ott egy CBA. annak a parkolója tök jó lenne...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Bringa!
Túléltétek a mai napot?
Igen, megvédtem a címem.
Kedden vagy vasárnap élõben elmesélem vagy ha lesz kedvem írok róla.
Igen, megvédtem a címem.Te nyertél Jani?
élménybeszámolóra én is kíváncsi lennék