Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Fehérvár

- - - - -

• Please log in to reply
6921 replies to this topic

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

OK, nem gáz ha országútival megyek? idén alig ültem még rajta, nagyon durcásan pislog rám a pincében :)

Miért is lenne gáz? Két kereke van és gurul :) ... nekem lesz majd gáz mert lobogok majd utánad ....
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 posts

Az alap tókör az a Velencei tó nálam, vagyis inkább helyi bringás szlengben ...A Balcsi 2x .... vagy Bajkál 2x hmmmm erõs lenne :)
No engem nem zavarsz, lassan fogok menni pulzuskontrollom lesz, uh leszabályzok úgy is :P

OK, nem gáz ha országútival megyek? idén alig ültem még rajta, nagyon durcásan pislog rám a pincében :)
"too proud to beg, too dumb to steel"

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Ki mit szól a Merida 96 Carbonhoz?? Vagy a nagy S mindörökké?:)

Korábban már kiveséztük a Merida 96-t ... teszteltem is ... pont bringa kérdezte, olyan 30. oldal körül lehetnek a hozzászólások ...

Ne vegyél jobban nem fogsz menni tõle, felesleges pénzkidobás, nagyon is jó a vázad-bringád

gyakorolni-gyakorolni-gyakorolni és edzeni-edzeni-edzeni :), de nem szabad és nem kell túlórázni ... :no:
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

közben kiderült hogy nekem már csak vasárnap jó...
A Tó az a Velencei, Balaton, Bajkál:) ? Ha nem zavarok, csatlakoznék...

Az alap tókör az a Velencei tó nálam, vagyis inkább helyi bringás szlengben ...
A Balcsi 2x .... vagy Bajkál 2x hmmmm erõs lenne :)

No engem nem zavarsz, lassan fogok menni pulzuskontrollom lesz, uh leszabályzok úgy is :P

Specializedes

Specializedes

vendég

• fórumtag
  • 153 posts
Ki mit szól a Merida 96 Carbonhoz?? Vagy a nagy S mindörökké?:)
Patrick Jr

Az amerikai sör olyan mint kenuban dugni, nagyon közel a vízhez!

Specializedes

Specializedes

vendég

• fórumtag
  • 153 posts
nekem ma volt meg a két velencei-tókör:D:D a másodikra egész jól bemelegedtem:p de vasárnap is szívesen mennék:)
Patrick Jr

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 posts

Szombat: Bpest majd fejlámpás tekerés vagy görgõ
Vasárnap: Tó kör 2x

közben kiderült hogy nekem már csak vasárnap jó...
A Tó az a Velencei, Balaton, Bajkál:) ? Ha nem zavarok, csatlakoznék...

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Kollégák, mik a tervek hétvégére?

Szombat: Bpest majd fejlámpás tekerés vagy görgõ
Vasárnap: Tó kör 2x

Specializedes

Specializedes

vendég

• fórumtag
  • 153 posts
Bármi van én benne vagyok:D a szombat tényleg jó lenne:p
Patrick Jr

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts

Jó idõ lesz :-)
Bármi érdekel, nekem szombat jobb lenne.

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 posts

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

választanom kellett, hogy nehézsúlyú boksz, vagy informatika :)

látom nem voltál elég kitartó ... :D

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 posts

Nem is tudtam, hogy hekker közeli bizniszben utazol :)

választanom kellett, hogy nehézsúlyú boksz, vagy informatika :)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Attól függ kinek :)
mivel már nem én vagyok a fõnök, rá kell kérdeznem mennyi kedvezményt kaphatsz, holnap felhívlak. (úgyis már nagyon honvágya van a szemüvegednek :)

Nem is tudtam, hogy hekker közeli bizniszben utazol :)

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 posts

Üdv Fezso! Egy ilyen: "asus eee pc 1004dn" mit kóstál felétek?

Attól függ kinek :)
mivel már nem én vagyok a fõnök, rá kell kérdeznem mennyi kedvezményt kaphatsz, holnap felhívlak. (úgyis már nagyon honvágya van a szemüvegednek :)

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts
Köszi a bíztatást mindenkitõl, remélem minden ok lesz; ma 12 után kész is lett, de már nem tudtam elhozni, hétfõn meglátom.

Üdv Fezso! Egy ilyen: "asus eee pc 1004dn" mit kóstál felétek?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Kicserélik benne a perselyt és utána nem lesz gond.

A sebesség mindent megold.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Akkor a fejlemények, egy hét után. Szerdán telefonált a boltos, hogy a telóval kapcsolatban lenne mondanivalója. A vége az lett, hogy szla nélkül 10 e-ért megcsinálják, mert kiderült, hogy nincs rá garancia. Még jó, hogy legalább kétszer mondtam neki ezt, persze nagy lendülettel válaszolta, hogy nincs jelentõsége. Még ebbõl a hülye helyzetbõl is õ jön ki jól. Honnan tudom én, hogy amit emlegetett javítás, csere ürügyén azt egyáltalán megcsinálják-e? Lehet, hogy két nap múlva ugyanúgy kottyan majd. Csupa öröm!

Ez igazából bizalmi kérdés! Ha megbízol benn és nem beszéled be magadnak a dolgokat, akkor nem lesz gond. (Itt a teleszkóppal való kapcsolatra gondolok)

Nyugi, a Bikefun-hoz került fel, Vargánya fog vele foglalkozni, teljesen megbízható, ha nem a legjobb.

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 posts

Akkor a fejlemények, egy hét után. Szerdán telefonált a boltos, hogy a telóval kapcsolatban lenne mondanivalója. A vége az lett, hogy szla nélkül 10 e-ért megcsinálják, mert kiderült, hogy nincs rá garancia. Még jó, hogy legalább kétszer mondtam neki ezt, persze nagy lendülettel válaszolta, hogy nincs jelentõsége. Még ebbõl a hülye helyzetbõl is õ jön ki jól. Honnan tudom én, hogy amit emlegetett javítás, csere ürügyén azt egyáltalán megcsinálják-e? Lehet, hogy két nap múlva ugyanúgy kottyan majd. Csupa öröm!

no, ha mást nem, a garis ügyek intézését és szabályait jó megtanultam az elmúlt években... hosszú lenne leírni, csörögj rám holnap délelõtt valamikor, elmondom a lehetõségeket.

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts

Nyugi, ne idegeskedj! Ha a boltos szerint van gari akkor van gari, õ intézi ezt az egész ügyet, nem számít hogy mi van leírva.