OK, nem gáz ha országútival megyek? idén alig ültem még rajta, nagyon durcásan pislog rám a pincében
Miért is lenne gáz? Két kereke van és gurul ... nekem lesz majd gáz mert lobogok majd utánad ....
OK, nem gáz ha országútival megyek? idén alig ültem még rajta, nagyon durcásan pislog rám a pincében
Az alap tókör az a Velencei tó nálam, vagyis inkább helyi bringás szlengben ...A Balcsi 2x .... vagy Bajkál 2x hmmmm erõs lenne
No engem nem zavarsz, lassan fogok menni pulzuskontrollom lesz, uh leszabályzok úgy is
Ki mit szól a Merida 96 Carbonhoz?? Vagy a nagy S mindörökké?
közben kiderült hogy nekem már csak vasárnap jó...
A Tó az a Velencei, Balaton, Bajkál:) ? Ha nem zavarok, csatlakoznék...
Szombat: Bpest majd fejlámpás tekerés vagy görgõ
Vasárnap: Tó kör 2x
Kollégák, mik a tervek hétvégére?
Kollégák, mik a tervek hétvégére?
választanom kellett, hogy nehézsúlyú boksz, vagy informatika
Nem is tudtam, hogy hekker közeli bizniszben utazol
Attól függ kinek
mivel már nem én vagyok a fõnök, rá kell kérdeznem mennyi kedvezményt kaphatsz, holnap felhívlak. (úgyis már nagyon honvágya van a szemüvegednek
Üdv Fezso! Egy ilyen: "asus eee pc 1004dn" mit kóstál felétek?
Akkor a fejlemények, egy hét után. Szerdán telefonált a boltos, hogy a telóval kapcsolatban lenne mondanivalója. A vége az lett, hogy szla nélkül 10 e-ért megcsinálják, mert kiderült, hogy nincs rá garancia. Még jó, hogy legalább kétszer mondtam neki ezt, persze nagy lendülettel válaszolta, hogy nincs jelentõsége. Még ebbõl a hülye helyzetbõl is õ jön ki jól. Honnan tudom én, hogy amit emlegetett javítás, csere ürügyén azt egyáltalán megcsinálják-e? Lehet, hogy két nap múlva ugyanúgy kottyan majd. Csupa öröm!
Akkor a fejlemények, egy hét után. Szerdán telefonált a boltos, hogy a telóval kapcsolatban lenne mondanivalója. A vége az lett, hogy szla nélkül 10 e-ért megcsinálják, mert kiderült, hogy nincs rá garancia. Még jó, hogy legalább kétszer mondtam neki ezt, persze nagy lendülettel válaszolta, hogy nincs jelentõsége. Még ebbõl a hülye helyzetbõl is õ jön ki jól. Honnan tudom én, hogy amit emlegetett javítás, csere ürügyén azt egyáltalán megcsinálják-e? Lehet, hogy két nap múlva ugyanúgy kottyan majd. Csupa öröm!
Akkor a fejlemények, egy hét után. Szerdán telefonált a boltos, hogy a telóval kapcsolatban lenne mondanivalója. A vége az lett, hogy szla nélkül 10 e-ért megcsinálják, mert kiderült, hogy nincs rá garancia. Még jó, hogy legalább kétszer mondtam neki ezt, persze nagy lendülettel válaszolta, hogy nincs jelentõsége. Még ebbõl a hülye helyzetbõl is õ jön ki jól. Honnan tudom én, hogy amit emlegetett javítás, csere ürügyén azt egyáltalán megcsinálják-e? Lehet, hogy két nap múlva ugyanúgy kottyan majd. Csupa öröm!Nyugi, ne idegeskedj! Ha a boltos szerint van gari akkor van gari, õ intézi ezt az egész ügyet, nem számít hogy mi van leírva.