Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Fehérvár

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6921 hozzászólás a témában

klisics

klisics

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás

már felmértem a kerékpárflottát a tárolóban :) pozitív hogy van kiépítve fedett, és ilyen télidõn is sok a drótszamár...
az épület felõli oldalon a két lakattal lezárt zöld Kona az a Tiéd? :)

:D jah az az enyém. ezt jól kitaláltad. :D

énis nap mint nap azt nézem, hogy mennyien jönnek bicóval ilyenkor is. A héten amikor nagyon zuhogott az esõ valamelyik nap, mondom biztos tök üres lesz a tároló. Erre volt vagy 10 bicaj az egyikben. Nah mondom akkor nem csak én vagyok ilyen hülye.

Meg van sok csapat is a Bringázz a Melóba kapányban. A cégnek eddig van ~11800km-e, amibõl az enyém ~2300... :D

Viszont engem az zavar, hogy 1000 éves konstrukció a tároló. Nyáron mindig fullon van és ember legyen a talpán, aki ki tud bányászni egy bicót a közepébõl. Olyankor káromkodok mint a kocsis, hogy azt állitanám ide kiszedni a cuccot, aki ezt kitalálta.

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás

szerintem igen.. :)
és méregettünk mindenkit... szokás szerint. ha van jó csaj a nyájban, akkor jobban méregetünk :D
szerk.: sõt, szerintem az egyik csoporttal haladtam is egy darabig mert elállták az egész folyosót

már felmértem a kerékpárflottát a tárolóban :) pozitív hogy van kiépítve fedett, és ilyen télidõn is sok a drótszamár...
az épület felõli oldalon a két lakattal lezárt zöld Kona az a Tiéd? :)
"too proud to beg, too dumb to steel"

klisics

klisics

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás

tegnap voltunk "idegenvezetésen", mókás volt ahogy mi zárt alakzatban sasoltunk körbe, a régi dolgozók meg minket méregettek :)
bent voltál amikor vonult a nyáj?

szerintem igen.. :)
és méregettünk mindenkit... szokás szerint. ha van jó csaj a nyájban, akkor jobban méregetünk :D

szerk.: sõt, szerintem az egyik csoporttal haladtam is egy darabig mert elállták az egész folyosót

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás

énis ott melózom.. :)
Jah amúgy régóta olvasom a topicot, eddig csak szigorúan read-only voltam, de erre muszáj volt írnom. :D

tegnap voltunk "idegenvezetésen", mókás volt ahogy mi zárt alakzatban sasoltunk körbe, a régi dolgozók meg minket méregettek :)
bent voltál amikor vonult a nyáj?

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

aham, olvastam. csak elfelejtettem válaszolni :)
a helyedben olyan felnit vennék, mint nekem is van. vagy netán UST-s rendszert akarsz?

tuti :D
bár azt nagyon rosszul élném meg... :)

tök jó képeid vannak az albumba! ;)

Köszi :) egyenlõre ez a kezdet, hogy a domain ne legyen üresen, szezon kezdésre elkészül a teljes "balu-oldal" már pár statikus minta van, csak hekkelni kell rajta még sokat ... de nem csüggedünk épül mint én a kezdetre :D
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Igen, UST-vel fogok menni jövõre. Ahhoz meg ez az egyetlen felni a piacon. Az xc717 nálam csak elõl bírja, hátul hamar elveszíti a kerek formáját. :)

.... hogy, hogy ... nem nehéz? :D
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

Specializedes

Specializedes

vendég

• fórumtag
  • 153 hozzászólás
Vicces volt ma úgy tókört menni hogy mikulássapkában futottak egy csomóan:D De nagyon jó esett nekik a bíztatás:)
Patrick Jr

Az amerikai sör olyan mint kenuban dugni, nagyon közel a vízhez!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

a helyedben olyan felnit vennék, mint nekem is van. vagy netán UST-s rendszert akarsz?

Igen, UST-vel fogok menni jövõre. Ahhoz meg ez az egyetlen felni a piacon. Az xc717 nálam csak elõl bírja, hátul hamar elveszíti a kerek formáját. :)

A sebesség mindent megold.

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás

Csapatot terveznek alapítani?

nem tudom mennyi indulótõkéjük van, de 1-2 évig minden új cég csak viszi a pénzt (pláne hogy télen volt a nyitás), úgyhogy csodálkoznék ha még szponzorálásra is futná...

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás

:D
engem nem is hívnak már, nem értem miért :)

Azé , mert biorobot vagy :D
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Én tudom. :)
Megkaptad, amit írtam g-talk-on? Zöld voltál, de gondolom nem voltál gép elõtt amikor írtam, mert nem válaszoltál.

Sunyiba biztos arra edzenek, hogy lenyomjanak a szezon kezdésre :D

tuti :D
bár azt nagyon rosszul élném meg... :)

tök jó képeid vannak az albumba! ;)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Persze gondoltam ... :) csak ez a szokásos szöveg tudod ... :)

Szerintem nem.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Sunyiba biztos arra edzenek, hogy lenyomjanak a szezon kezdésre :D

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Nem tudom. Szerintem most csak nekik volt készleten sokféle bringájuk. Egyébként az Ákos azt mondta az lesz amire lesz igény.
.

Persze gondoltam ... :) csak ez a szokásos szöveg tudod ... :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

???? Miért pont MERIDA ???? ... akkor olyan lehet mint egy Suzuki szalon :D

Nem tudom. Szerintem most csak nekik volt készleten sokféle bringájuk. Egyébként az Ákos azt mondta az lesz amire lesz igény.

engem nem is hívnak már, nem értem miért

Én tudom. :)
Megkaptad, amit írtam g-talk-on? Zöld voltál, de gondolom nem voltál gép elõtt amikor írtam, mert nem válaszoltál.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Nem tudom, hogy tudjátok-e, hogy nyílt egy új kerékpárbolt Fehérváron. Alba Kerékvár a neve, a Pennyvel szemben van a régi Diszkontban (Tobak u.). Ma voltam bent, tele van meridával meg bts kiegészítõkkel. Szerintem egész jó lesz.

???? Miért pont MERIDA ???? ... akkor olyan lehet mint egy Suzuki szalon :D

de holnap megyek megvizuálom :)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Ezt csak megerõsíteni tudom. Egy dologra kell figyelni ha velük mész, ne akarj rohanni. :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Nem tudom, hogy tudjátok-e, hogy nyílt egy új kerékpárbolt Fehérváron. Alba Kerékvár a neve, a Pennyvel szemben van a régi Diszkontban (Tobak u.). Ma voltam bent, tele van meridával meg bts kiegészítõkkel. Szerintem egész jó lesz.

Beugrottam ma meló után, szerintem is jó lesz! Ami nincs azt meg tudják hozni. Örülök, hogy van még egy bolt, az említett veszprémi srácok jobban el voltak látva....eddig :)

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás

Egy dologra kell figyelni ha velük mész, ne akarj rohanni. :)

ez a túrázás definíciója :)

egyébként a szükség kreatívvá teszi az embert: most hogy már nincs a céges puttonyos autó, sikerrel abszolváltam a "szedán csomagtartó vs. MongooseTyax" címû többfordulós lego feladványt :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Milyen lett a dizájn?

Sok a fa. :)

nagyon jó hangulatú csapat ez a veszprémi, mindenkinek ajánlom a csatlakozást a túrákhoz.

Ezt csak megerõsíteni tudom. Egy dologra kell figyelni ha velük mész, ne akarj rohanni. :)