ahogy itt is
69-es vagyok asszem nyertem
az ilyen közös tekerések milyen edzések? 2-3 óra állóképességi 130-160-as pulzussal?
Adri bekeményített otthon?Amúgy mentem volna, csak éppen megmondták, hogy semmit nem tettem keresztbe pár napja a lábamon kívül és elküldtek bevásárolni ... ... sajnos ...
az ilyen közös tekerések milyen edzések? 2-3 óra állóképességi 130-160-as pulzussal?Holnap 10:15-re leszek a Pozsonyi-Fiskális keresztezõdésnél, ott találkozunk Zoli barátommal. Ha valaki akar jöhet
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Szerintem te leszel a legöregebb ott.
Holnap 10:15-re leszek a Pozsonyi-Fiskális keresztezõdésnél, ott találkozunk Zoli barátommal. Ha valaki akar jöhet
Szerintem te leszel a legöregebb ott.Vasárnaptól eljárok majd a Sofron Ati hokisulijába, kiváncsi vagyok mire megyek majd ilyen vén fejjel...
A sebesség mindent megold.
Vasárnaptól eljárok majd a Sofron Ati hokisulijába, kiváncsi vagyok mire megyek majd ilyen vén fejjel...Jó hogy nélkülünk is ment a dolog (a zebrák csak szükséges rosszak )
Amúgy mentem volna, csak éppen megmondták, hogy semmit nem tettem keresztbe pár napja a lábamon kívül és elküldtek bevásárolni ... ... sajnos ...
Akkor én a kisfaludi kocsmánál várlak Benneteket, jó úgy?Holnap 10:15-re leszek a Pozsonyi-Fiskális keresztezõdésnél, ott találkozunk Zoli barátommal. Ha valaki akar jöhet
Persze. Ilyenkor mindent megteszünk, hogy minél gyorsabban kevesebben legyenek a jégen.Akkor meccsen is sokan vannak esetenként .... ?
Akkor jó, hogy nem mentem. Ha 25nél többen vannak a jégen az már nekem sok.
A hülye zebrák nem jöttek el
Elkörözgettünk randiüzemmódban, és mi is megállapítottuk hogy nem vagyunk már 16 évesek
Kobike-ot nem sikerült kiszúrni a lecsóban, mentségemre szolgáljon hogy aznap 700 jegyet adtak el :kupa_smie
Nem, iszom alkoholt. Ma versenyezni voltam Agárdon (Pezsgõfutás). Csak a sok tejsav teszi.Látom már kötekedõsre bóléztad magad
Erre azt akartam mondani, hogy errõl kérdezd meg a jégkorongozókat, kosárlabdázókat, focistákat stb, de közben beugrott, hogy azok csak játékok. Végülis igaz amit írtál.Az idény az egy sportolónak októbertõl októberig tart, no
Persze, emlékszem. Már telefonos segítséget akartál kérni.Foltozni meg akkor is tudtam, csak még nem próbáltam - azóta megvan ez a képesítés is...
Látom már kötekedõsre bóléztad magad
Az idény az egy sportolónak októbertõl októberig tart, no
Foltozni meg akkor is tudtam, csak még nem próbáltam - azóta megvan ez a képesítés is...
Idén??? Nem sok esélyt látok rá. Majd jövõre.
A defektmentes napot legfõképpen Neked (annak aki nem tud belsõt foltozni )!
Idén??? Nem sok esélyt látok rá. Majd jövõre.hát reméljük lesz idén olyan idõ, hogy befagyjon a Velencei-tó... az egy jó kombináció lenne hogy bicajjal menni korizni
Na BUÉK mindenkinek, sok napsütéses és defektmentes napot jövõre!
Akkor jó, hogy nem mentem. Ha 25nél többen vannak a jégen az már nekem sok.
Akkor jó, hogy nem mentem. Ha 25nél többen vannak a jégen az már nekem sok.A hülye zebrák nem jöttek el
Elkörözgettünk randiüzemmódban, és mi is megállapítottuk hogy nem vagyunk már 16 évesek
Kobike-ot nem sikerült kiszúrni a lecsóban, mentségemre szolgáljon hogy aznap 700 jegyet adtak el :kupa_smie
Milyen volt a korizás?
Milyen volt a korizás?
6-kor a bejáratnál?
Van 3 üres hely a kocsiban, ha valakinek problémás az odajutás, küldjetek címet és felszedjük a sportolni vágyó ifjakat