Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Fehérvár

- - - - -

• Please log in to reply
6921 replies to this topic

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Engem érdekel, voltál a Turul kupán?

Igen.

A sebesség mindent megold.

etilin

etilin

vendég

• fórumtag
  • 228 posts

Akkor lesz ez is a szomszédban. Tatabányai Kerékpáros és Triatlon Klub

Engem érdekel, voltál a Turul kupán?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Gratula az átúszáshoz.
Én 2000-2005-ig,/ amíg nem kezdtem bringázni/ teljesítettem. Mindig nagyon élveztem.
Hogy elment a kedved? Az emlékek megszépülnek, s jövõre újból csábít a kihívás! :)

Más . Erre valaki? IX. HROMORSZGOS PANNON MARATON | Mocorgk Egyeslet Lenti

Akkor lesz ez is a szomszédban. Tatabányai Kerékpáros és Triatlon Klub

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts
Gratula az átúszáshoz.
Én 2000-2005-ig,/ amíg nem kezdtem bringázni/ teljesítettem. Mindig nagyon élveztem.
Hogy elment a kedved? Az emlékek megszépülnek, s jövõre újból csábít a kihívás! :)

Más . Erre valaki? IX. HROMORSZGOS PANNON MARATON | Mocorgk Egyeslet Lenti
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

Exile

Exile

törzsvendég

• fórumtag
  • 889 posts
Tegnap én is Megúsztam. A Balatont is, meg azt is, hogy hazafelé jövet összeütközzek egy Toyotával, amikor Füreden befékeztek elõttem, én meg átrántottam a másik sávba... (Mondjuk dudált.)
Az idõm 2:39:55 lett, szóval majdhogynem egy percen belül a 3 évvel ezelõttivel. Jobb az ismétlési pontosságom, mint némelyik mûszernek, amit gyártunk...
De kicsit elment a kedvem a dologtól. Maga az átúszás már szinte eltörpül a sok macera mellett, ami vele jár. Parkolóhely-keresés, a rengeteg sorba állás...
Nyekereg a láncom, mint egy részeg kórus, nem segíthet rajta, csak a tribológus!

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts

Még meglátom... :)

Na akkor próbáljuk meg holnap (vagyis ma) ugyanígy, ugyanekkor :)
Ketten voltunk Etilin-el és a Bence hegy tetejérõl visszajöttünk, mert sok villámot láttunk onnan és ránk hullott 2 csepp esõ. Szerencsére ennyivel meg is úsztuk.
Failure is always an option.

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Ma este fél 10 körül egy nem sport értékû tókör? Esetleg belehallgathatunk a Kiscsillag koncertbe, jó messziröl persze, véletlenül sem kidobva a belépõért egy jobbfajta lánc árát :)

Még meglátom... :)
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts
Ma este fél 10 körül egy nem sport értékû tókör? Esetleg belehallgathatunk a Kiscsillag koncertbe, jó messziröl persze, véletlenül sem kidobva a belépõért egy jobbfajta lánc árát :)

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts

Mondjuk elöl a nagytányér miatt hátul inkább csak a nagyobb kerekeket terheltem erõsen. Ránézésre még jónak tûnik, de majd kiderül. Azért kezdek gyûjteni egy új sorra. :)

Összeált már a 38-26 kéttányéros?

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Próbáld ki, de barátkozz a gondolattal, hogy ugrani fog, de ha nem, akkor is párszáz km után hozzányúlik a lánc a kopott sorhoz, és ugyanott leszel, mint most....

Mondjuk elöl a nagytányér miatt hátul inkább csak a nagyobb kerekeket terheltem erõsen. Ránézésre még jónak tûnik, de majd kiderül. Azért kezdek gyûjteni egy új sorra. :)

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts

Gábor, köszi a láncnyúlásméregetõt.
A piros pyxis-en az 1-est mindenhol bele tudtam pattintani a szemek közé.
Asszem kuka a lánc, de a sort még nem szeretném cserélni. Feldobok rá egy párszázas xt-t. Ha ugrik, akkor agyvérzés. :D

Próbáld ki, de barátkozz a gondolattal, hogy ugrani fog, de ha nem, akkor is párszáz km után hozzányúlik a lánc a kopott sorhoz, és ugyanott leszel, mint most....

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts
Gábor, köszi a láncnyúlásméregetõt.
A piros pyxis-en az 1-est mindenhol bele tudtam pattintani a szemek közé.
Asszem kuka a lánc, de a sort még nem szeretném cserélni. Feldobok rá egy párszázas xt-t. Ha ugrik, akkor agyvérzés. :D

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 posts
Sziasztok! Holnap ha van kedve valakinek jönni aszfalton tekerni, este 19:00 körül indulok a Sukoró felé!!

bu.zso

bu.zso

vendég

• fórumtag
  • 86 posts
Sziasztok,

Felkerült a Mountainbike Challenge sorozatba tartozó I. Gerecse Maraton kiírása a rendezõ egyesület weboldalára!

Tatabányai Kerékpáros és Triatlon Klub

A Face-en ( Gerecse Maraton | Facebook ) pedig hasznos infó-kat tudhattok meg a versennyel kapcsolatosan!!!

2012. Július 21. (szombat)Tarján, Nemzetiségi tábor

Üdv,
Buzso

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

...

Küldtem emailt.

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts
Bálint, mi történt a versenyen? Miért DNF?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Amúgy meg szimplán gyenge vagyok, és jobban futok a szoknyák után mint a bicajozzak.

Ma is mentem fel Pestrõl Dobogókõre és egy csaj megelõzött. Aztán férfiúi becsületbõl csak összeszedtem magam lehagytam. Meg fennt dumcsiztuk és együtt mentünk vissza Pestre.
Ez a csaj ideális edzõpartner lenne síkon, viszi a 35-38-as tempót szélárnyék semmi mögötte mert pici és triatlonkormánya van, de leszakadni nem akarsz mert a formás hátsó látványa doppingol:)

:D

A 11-23-as sort megnézhetem valamikor?

etilin

etilin

vendég

• fórumtag
  • 228 posts

A kérdés eredetileg a keddi leszakadásra vonatkozott :) , de azt már elmondtad csütörtökön. Most már tudom a csütörtökit is. :)

Amúgy meg szimplán gyenge vagyok, és jobban futok a szoknyák után mint a bicajozzak.

Ma is mentem fel Pestrõl Dobogókõre és egy csaj megelõzött. Aztán férfiúi becsületbõl csak összeszedtem magam lehagytam. Meg fennt dumcsiztuk és együtt mentünk vissza Pestre.
Ez a csaj ideális edzõpartner lenne síkon, viszi a 35-38-as tempót szélárnyék semmi mögötte mert pici és triatlonkormánya van, de leszakadni nem akarsz mert a formás hátsó látványa doppingol:)

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Valami esti betonon tekerés?

Elvileg én EB döntõ nézést terveztem be, de ha nem lesz hozzá társaság, akkor gurulhatunk egy gyengét.

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 posts
Valami esti betonon tekerés?