Neked a betonkerekes bringa se lenne kihívás... Mániákus:D
öööö ... azaz úthenger
Neked a betonkerekes bringa se lenne kihívás... Mániákus:D
Singlespeed ... mert erõs vagyok ... :hehe:
SRAM de csak azért mert szeretem a Terminátor filmeket:D
Nem tudod melyik managerhez csábítanak?
:offtopic: Csábítanak a mainframe-re, szerinted érdemes belevágni a 0-ról?
énis ott melózom..
Jah amúgy régóta olvasom a topicot, eddig csak szigorúan read-only voltam, de erre muszáj volt írnom.
Az én tapasztalataim alapján az hogy a rendszer hidegben vált-e lefelé az bowden kérdése is, na meg persze hogy a hátsóváltóban mennyire van kinyúlva a rugó.
A Sram istenített "zenéjérõl" meg a durván, igénytelenül, megbízhatatlanul mûködõ Harley Davidsonok jutnak eszembe, azok csörgését, csattogását is elõnyként szokták emlegetni a rajongóik a Japán motorok finom, csendes megbízhatóságával szemben...
Nekem az X.0 hátsó és X.9 váltókar a -2, -3 fokot már nem bírja, egyszerûen nem vált felfelé. Ezzel számolni kell. De amúgy kis zseni a Sram. És az a hang igenis zene! Legalább nem kell edzésre vinni MP3-at:D
anyuék bringáján volt eddig sram markolatváltó, tetszett.
aztán múltkor kivittem a hóba egy sram markolatváltós bringát, hideg is volt, meg dzsuva is, de határozott maradt a váltás, úgyhogy kipróbálom majd hosszú távon is
a kattogás az nem zavar, jó ha van feedback a váltásról
...Egy dologgal viszont meg kell barátkozni majd ... valami kattogó ketyere kerül a bringára és mindig váltásnál kezd hangoskodni ...
Nekem tetszik ez a "zene".
anyuék bringáján volt eddig sram markolatváltó, tetszett.Nem untam meg csak ki akarom próbálni, hogy milyen a sram. Eddig egyszer mentem vele, de a lefelé váltás brutál gyors ...
Egy dologgal viszont meg kell barátkozni majd ... valami kattogó ketyere kerül a bringára és mindig váltásnál kezd hangoskodni
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
fúú, az igen
ezek szerintem Te is meguntad a shimanot?
az x0 markolatváltó volt 40 euro, majd meglátom hogy lesz pénzem, aszerint keresek hátsó váltót... x0 hátsóváltó láttam már többet is ebay-en 100 euroért
trigger kar nem jön be annyira, a markolatváltó szimpatikusabb most
még juicy ultimate féket kellene szerválnom, hogy teljes legyen a boldogságom ebay-en van egy eladó, aki használtan adott már el 3 párat is 180-200 dollárért az elmúlt 2 hétben...
a mai pl. fél napig volt fenn - hamar lecsapnak rá
fúú, az igenOktóber elején "egész" kedvezõ áron lehetett hozzájutni a CRC-n az X.0 szetthez, igaz trigger karral, de 46e HUF volt a szett ... és mit ad isten ... pont akkor rendeltem egyet
ööö, nekem az oldalon az elsõ kép a hajtómûves után, amelyiken a csaj pózol a speckó birngán...
a sauseres cikkben nem jelennek meg a képek
mit kellene látnom amúgy?
asszem nincs ebben semmi extra, csak annyi az újdonság, hogy az xtr kart is lehet kapni srm-mel...
majd jövõre (2011) jönnek ki õk is a 2x10 es szettel...
zárójelben jegyzem meg, ez túlzottan nem hoz lázba a 20 sebesség, most rendeltem meg a sram x.0 markolatváltót, veszek hozzá x.9 vagy x.0 hátsóváltót, oszt kész.
Azt.ööö, nekem az oldalon az elsõ kép a hajtómûves után, amelyiken a csaj pózol a speckó birngán...
a sauseres cikkben nem jelennek meg a képek
mit kellene látnom amúgy?
A sebesség mindent megold.
ööö, nekem az oldalon az elsõ kép a hajtómûves után, amelyiken a csaj pózol a speckó birngán...Látom, nem érted.
A hajtómû alatti kép a lényeg.
Látom, nem érted.asszem nincs ebben semmi extra, csak annyi az újdonság, hogy az xtr kart is lehet kapni srm-mel...
majd jövõre (2011) jönnek ki õk is a 2x10 es szettel...
zárójelben jegyzem meg, ez túlzottan nem hoz lázba a 20 sebesség, most rendeltem meg a sram x.0 markolatváltót, veszek hozzá x.9 vagy x.0 hátsóváltót, oszt kész.
A sebesség mindent megold.