....Jó pszichológus kell hozzá.
Vagy egy jól tapadó gumi, amelynek király oldalbütykei vannak
....Jó pszichológus kell hozzá.
Csak fejben dõl el az egész. Jó pszichológus kell hozzá.
Csak fejben dõl el az egész. Jó pszichológus kell hozzá.Igen mágneses! Akár mennyire ki akarom kerülni, mindig beránt! Nem tudok az oldalán végig menni. Most erre gyúrok!
A sebesség mindent megold.
Mágneses vízmosás ... hmmm
Szinte szappanos állagú volt és mély mágneses vízmosásokkal tarkítva.
Tudom a lendület sok mindent megold...
Szinte szappanos állagú volt és mély mágneses vízmosásokkal tarkítva.
Tudom a lendület sok mindent megold...
meredekebb lejtõ .... ott gurulni kell
Hogy sikerült a tekerés?
Még jó, hogy idõben elindultam. Még fagyos volt a föld, mindenhol el tudtam menni. Viszont hazafelé már a nap megolvasztotta a föld legtetejét és a meredekebb lejtõn csak tolni tudtam a gépet, annyira síkos volt. Otthon meg elég volt a sarat lemosni a bringáról.
Hogy sikerült a tekerés?
meredekebb lejtõn csak tolni tudtam a gépet, annyira síkos volt. ... Otthon meg elég volt a sarat lemosni a bringáról.
Hátszelet!
Hátszelet!Akkor maradok helyben, mert csak délig érek rá.
Nemsokára indulok is!
Holnap talán Párom is elkísér.
Akkor maradok helyben, mert csak délig érek rá.mondjuk 11-es indulás? ahogy kinézek az ablakon, nagyon zima van odakint, hadd dolgozzon addig a napocska
Laci, mi a Velencei-hg.-be szoktunk kigurulni, nem tudom 1-2 óráért van-e kedved eljönni idáig?
mondjuk 11-es indulás? ahogy kinézek az ablakon, nagyon zima van odakint, hadd dolgozzon addig a napocska
Laci, mi a Velencei-hg.-be szoktunk kigurulni, nem tudom 1-2 óráért van-e kedved eljönni idáig?
Lehet hogy iszonyat erõsek, én csak azt mondom hogy kellõ tiszteletet lehetne adni a bringának is hogy úgy öltözünk fel ahogy az adott szakág megkívánja, de tele van ilyennel a youtube
lehet, hogy az a susogógatyás állva hagy bárkit, csak most éppen leugrott vele a közértbe...
Megõrülök mikor egy S-Works Epicen susogógatyás hülyegyerekek bringáznak! Azért a bringának is kijárna egy kis tisztelet ha már világbajnokká segített valakit!
Részletek? Lehet, hogy beneveznék én is.
Ha sikerül idõben felkelnem akkor lélekben csatlakozom hozzátok, miközben görgõzök.holnap egy ebéd elõtti 1-2 óra laza pörgetéshez ki csatlakozna? :slimak:
A sebesség mindent megold.