Jelentkezz be Regisztrálj
Fehérvár
Posted 2010. January 25. - 00:38
Az amerikai sör olyan mint kenuban dugni, nagyon közel a vízhez!
Posted 2010. January 24. - 23:35
Látom szép kis tömeg volt kint terepen ma
Pár Szingós is kint volt ma velünk, de nem nagyon tetszett nekik ... (egyszer áttétel bajok voltak, mert csak 26-28 volt a legkisebb, aztán nem tapadt a gumi, aztán meg aszonták: felfelé nem tudnak, lefelé nem mernek ....) szerintem csak annyi volt a baj, hogy nem volt lebetonozva
Persze a terepre vezetõ úton majdnem leszakadtam, úgy tolták ... na de jött az a laza 2 óra, amit én annyira élveztem :ganja:
És mondták legközelebb menjek velük országútra ....
Nem csodálom, hogy lefelé nem mertek, fõleg veled. Utánad száraz idõben a fully bringával is mûvészet volt menni a lejtõkön. Gondolom a havon úgy mész mint egy motorosszán.
Posted 2010. January 24. - 22:56
Üdv mindenkinek!
Csatlakozom az elõttem szólóhoz, jó volt a pályán. Ki kell használni míg lehet. A tapadás most sokkal jobb volt, mint a hét elején; persze nem mindenütt, de ez az én nyûgöm. A mai kaland képeit valahol itt megtaláljátok. Bocs ez csak egy, a többit a képek menüben.
A Halesz parkban említettem, hogy a jövõ héten lehet, hogy megveszik a kerekeimet. Hát konkrétan ma este már el is vitték, szóval egyenlõre úgy tûnik kerék nélkül maradok tavaszig. Remélem találok valami megoldást és tudunk azért még tekerni. Sajnos ha nincs munkahely, nincs pénz, ha nincs pénz nincs bringa
Posted 2010. January 24. - 21:42
Köszi a többiek nevében is. Jó kis emlék.
Látom szép kis tömeg volt kint terepen ma
Pár Szingós is kint volt ma velünk, de nem nagyon tetszett nekik ... (egyszer áttétel bajok voltak, mert csak 26-28 volt a legkisebb, aztán nem tapadt a gumi, aztán meg aszonták: felfelé nem tudnak, lefelé nem mernek ....) szerintem csak annyi volt a baj, hogy nem volt lebetonozva
Persze a terepre vezetõ úton majdnem leszakadtam, úgy tolták ... na de jött az a laza 2 óra, amit én annyira élveztem :ganja:
És mondták legközelebb menjek velük országútra ....
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Posted 2010. January 24. - 20:10
Üdv mindenkinek!
Csatlakozom az elõttem szólóhoz, jó volt a pályán. Ki kell használni míg lehet. A tapadás most sokkal jobb volt, mint a hét elején; persze nem mindenütt, de ez az én nyûgöm. A mai kaland képeit valahol itt megtaláljátok. Bocs ez csak egy, a többit a képek menüben.
Köszi a többiek nevében is. Jó kis emlék.
Posted 2010. January 24. - 20:09
Üdv mindenkinek!
Jók a képek, szép a Cannondale
Posted 2010. January 24. - 19:54
A mai napon volt egy kis tekerés a Vhg-ben és marhára tetszett! Nem vagyok valami gyakori vendég a havas terepen, de megérte. Egész jól járhatók az utak a lõtértõl az ingókövekig. Gyors lejtõk, ahol lehet ereszteni és valóban technikás emelkedõk, amik bizony nem mindig mentek keréken. Sok-sok gyakorlás kell, mert bizony ügyesnek még nem nevezném magam.
Üdv mindenkinek!
Posted 2010. January 24. - 19:23
Impulzusba ugyan az, mint egy sáros verseny, csak nem kell megállni pucolgatni a zaccot.
Amúgy a vigyorgás a ráfagyott az arcomra
A legjobb a lejtõ ilyenkor és egy jó kis technikás fölfelé .... istenkirály
Na ott kijön az ügyesség
A mai napon volt egy kis tekerés a Vhg-ben és marhára tetszett! Nem vagyok valami gyakori vendég a havas terepen, de megérte. Egész jól járhatók az utak a lõtértõl az ingókövekig. Gyors lejtõk, ahol lehet ereszteni és valóban technikás emelkedõk, amik bizony nem mindig mentek keréken. Sok-sok gyakorlás kell, mert bizony ügyesnek még nem nevezném magam.
Posted 2010. January 24. - 17:44
Csak a sóstónál róttam a köröket, nagyon király volt, nem is gondoltam hogy ilyen jól kapaszkodik a gumi a hóban. Csak a kanyaroknál voltam gondban néha...
Posted 2010. January 24. - 16:22
Csütörtökön én is kimerészkedtem slick gumikkal és spd-vel, igaz csak a városba. Érdekes volt, fõleg, hogy aznap nem volt fent hátsófék. Hihetetlen, hogy milyen reflexekre képes az ember. 2-3 alkalommal volt is újjászületés feeling.
Impulzusba ugyan az, mint egy sáros verseny, csak nem kell megállni pucolgatni a zaccot.
Amúgy a vigyorgás a ráfagyott az arcomra
A legjobb a lejtõ ilyenkor és egy jó kis technikás fölfelé .... istenkirály
Na ott kijön az ügyesség
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Posted 2010. January 24. - 00:05
Persze, korimazsola is mehet
nem maradtunk 7-ig, de azért jót ügyetlenkedtünk a jégen... megvolt az elsõ kisbüntetésem is: egy rosszul sikerült fékezés után Carol-t palánkra löktem, így 2 percet pihentem a büntetõpadon
Folyt. köv. holnap a Velencei-tavon :snieg:
Posted 2010. January 23. - 23:55
Posted 2010. January 23. - 23:31
ahol autók is jártak, ott csúszott nagyon, de a hóban sokszor meglepõdtem, hogy mennyire tapadt a slick. oldalra nem nagyon, de menetirányban jó voltGondolom új élményekkel gazdagodtál.
mehetsz akármikor, elintéztem, hogy egész nap ne kelljen izzadnodHolnap én is kiruccanok a hegyekbe:D de reggeltájt olyan 10 körül megyek mert akkor még hála istennek hideg van:)
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2010. January 23. - 22:31
Az amerikai sör olyan mint kenuban dugni, nagyon közel a vízhez!
Posted 2010. January 23. - 22:15
Köszi; ma mentem volna Baluval, aztán lemondtam. De délután fél órára csak kijutottam a Haleszig. A szánkónyomok mellé raktam pár conti slash mintát is. Próbálgattam a tagot nyitott, zárt meg propedal állásban, másképp mozog mint a merida. A gumik brutálisak, terepre való, betonon ráz mint a 220, így ezen a pár méteren a hóban jól viselkedett. Holnapra kaptam invitálást tekerésre, nyitott a dolog aki szeretne jönni tegye meg. 12.45-kor indulok a buszmegtõl.
Holnapi napon én is megyek 2-3 haverommal tekerni egyet a Velencei hg-be, de mivel koca kerékpárosok vagyunk kevés hó tapasztalattal így külön megyünk, de ha Ti is a Vhg-be remélem összefutunk.
Remélem viszonylag jól járható a terep.
Posted 2010. January 23. - 21:07
Köszi; ma mentem volna Baluval, aztán lemondtam. De délután fél órára csak kijutottam a Haleszig. A szánkónyomok mellé raktam pár conti slash mintát is. Próbálgattam a tagot nyitott, zárt meg propedal állásban, másképp mozog mint a merida. A gumik brutálisak, terepre való, betonon ráz mint a 220, így ezen a pár méteren a hóban jól viselkedett. Holnapra kaptam invitálást tekerésre, nyitott a dolog aki szeretne jönni tegye meg. 12.45-kor indulok a buszmegtõl.
Szívesen mennék, de holnapra inkább az évszaknak jobban megfelelõ sportot választottam, reggel megyünk Eplénybe síelni.
Posted 2010. January 23. - 20:32
Örülök neki! Kiváncsian várom az elsõ tapasztalatokat.
Posted 2010. January 23. - 19:46
Posted 2010. January 23. - 16:12
Persze, korimazsola is mehet
OK, mikorra mész? Mi úgyis kocsival megyünk, elmenjek érted?
Posted 2010. January 23. - 15:50
Gondolom új élményekkel gazdagodtál.én kimentem reggel az erdõbe.
össztelóssal, hogy kényelmesebb legyen, csak mikor kimentem a garázsba akkor döbbentem rá, hogy slick gumik vannak fenn - elöl ~1,8-as, hátul 1,5-ös -, de ekkor már nem volt visszaút