Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Fehérvár

- - - - -

• Please log in to reply
6921 replies to this topic

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 posts

Csabit már ismered szerintem. Holnap lehet én is elmegyek, de nem 100%

ööö... ismernem kellene?
csörgess meg légyszi', ha mész.
"too proud to beg, too dumb to steel"

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Agárdon 800-ért van levegõ, jó bringa, oktató, kultúrált öltözõ, mosoly, jó csajok, pletykák:D és mellek:D

és mi csajozunk a topikban ...... :no:
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Agárdon 800-ért van levegõ, jó bringa, oktató, kultúrált öltözõ, mosoly, jó csajok, pletykák:D és mellek:D

Ott a helyem :) amúgy is hírérzékeny vagyok :D

És mikor kezdõdnek az órák? mennyi van egymás után mondjuk kettõ zsinórba ...

Fõleg így Patrik háremét kell megnéznem :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

Specializedes

Specializedes

vendég

• fórumtag
  • 153 posts

Csak infóként a Cozmóban, 1100HUF-ért kapsz, ingyen szaunát, levegõt, jó bringát, jó oktatót, kulturált öltözõt, mosolyt és nagy melleket a recepción :D,

Patrick Jr

Az amerikai sör olyan mint kenuban dugni, nagyon közel a vízhez!

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

igen, tájfutásnak hívják :)

nade komolyra fordítva: tetszik az ötlet, de nem tudom van-e tapasztalatod rendezvényszervezés ügyben (Laciklon és barátai sokat tudnának regélni róla...), szóval azt az idõt amit gondolsz hogy rá kell fordítani, elõször szorozd meg 3-mal...

más. ha már szóba került a spinning: valaki jár a Cozmo-ba? Az pont útba esik hazafelé, meg a cég is támogatja, szóval be tudnám szorítani heti 1-2x, de elsõ alkalommal jó lenne valaki aki kalauzol, mer' még sosem jártam ilyen kínzóhelyen... (ha a sportkórházi futópadot nem számítjuk)

Semmi extra, sok plasztikbarbi a pultban, pár gyurmagyuri az öltözõben és amint a spinning teremebe érsz hasonló formákkal találkozol :D

A pedált megismered, és a kormányt is :)

Csabit már ismered szerintem. Holnap lehet én is elmegyek, de nem 100%

ui.: A SPINBOX spinning terembe TILOS menni! ANTI kampányt kezdeményezek! Hiteltelen oktatók, koszos-vizes öltözõk, igénytelen, levegõtlen terem (az ablakokat tilos kinyitni) a spinnerek katasztrofális állapotba vannak-szétesnek és még ki is néznek ha izzadsz! ÉS mindezért 900HUF-t elkérnek ...

Csak infóként a Cozmóban, 1100HUF-ért kapsz, ingyen szaunát, levegõt, jó bringát, jó oktatót, kulturált öltözõt, mosolyt és nagy melleket a recepción :D,

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

nade komolyra fordítva: tetszik az ötlet, de nem tudom van-e tapasztalatod rendezvényszervezés ügyben (Laciklon és barátai sokat tudnának regélni róla...), szóval azt az idõt amit gondolsz hogy rá kell fordítani, elõször szorozd meg 3-mal...

más. ha már szóba került a spinning: valaki jár a Cozmo-ba? Az pont útba esik hazafelé, meg a cég is támogatja, szóval be tudnám szorítani heti 1-2x, de elsõ alkalommal jó lenne valaki aki kalauzol, mer' még sosem jártam ilyen kínzóhelyen... (ha a sportkórházi futópadot nem számítjuk)

Nem ezt úgy hívják TÁJBRINGA ... nem rossz ötlet, én olyanba gondolkodtam, hogy egy 10km-s körpályát jelölnék ki és mondjuk azon lehetne olyan távokat csinálni, hogy 3-5-7.

Ez is a Bella tótól indítanék, és jó kis nyomatós terep lenne, minden kedvenc emelkedõm és lejtõm(homokbánya, tomposra fel, hátsó birkás, hátsó tomposi út, régi fluorid bánya, ingókövek, tanõsvény, piros-) benne van és nem keresztezik egymást sehol az utak.

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 posts

Nem tudom szoktak-e ilyen versenyt rendezni, én még nem hallottam róla.

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts

kihaltatopik?

Ha másnak nincs témája feldobok egyet:
Mit szólnátok, ha rendeznénk egy versenyt amin országútisok és montisok, meg minden más bringás is részt tudna venni. Arra gondoltam, hogy meg lenne adva pár ellenõrzõ pont, amit tetszõleges útvonalon érhet el mindenki, akár terepen rövidebb úton, akár országúton kerülõvel. Pl. indulna Pákozdról a Bella tótol, 1. ell.pont Csala, 2. Meleg hegy, cél a Bella tónál. Persze le kellene tesztelni milyen útvonalon lesznek közel hasonlóak az esélyek.
Nem tudom szoktak-e ilyen versenyt rendezni, én még nem hallottam róla.
Failure is always an option.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts
kihaltatopik?

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Voltam délután a Szacsó 90perces óráján. Tetszett, megyek máskor is. Pár éve mikor Veszprémben dolgoztam akkor ott a Pogihoz jártam párszor (versenyzõk, talán ismeritek), az õ órái még jobban tetszettek.
Puha vagyok, a múltkori túlélõtúra jellegû hóbringázás elvette a kedvem, addig amíg nem lesz jobb idõ megteszi a spinning...

Ne aggódj én sem voltam ma ... elõször elgondolkodtam, hogy kimegyek, aztán csak kint futottam 1óra+3,5órát a görgõn ...

Nemtom most valahogy nem volt kedvem az extrém dolgokhoz+a saját edzésemet akartam csinálni és nem leszop@tni magam, mert hosszú intervallok voltak ma és a környéken hosszú 10p emelkedõ csak a Meleg-hegyen van vagy Tésen, és mind a kettõ átfújva hóval és lejegesedve, uh esélytelen lett volna máshol .... tehát én is inkább görögtem :)

Pogit ismerem ez természetes :)

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts

Igen, én szoktam. Ha szakmailag akarsz jóra menni

Horváth "Pirga" Csaba - COSMO Sport

Szalay "Szacsó" Tibor - A1 Magma Fitt

ha vizualizációra akarsz menni :)

Lajla - A1 Magma Fitt

Voltam délután a Szacsó 90perces óráján. Tetszett, megyek máskor is. Pár éve mikor Veszprémben dolgoztam akkor ott a Pogihoz jártam párszor (versenyzõk, talán ismeritek), az õ órái még jobban tetszettek.
Puha vagyok, a múltkori túlélõtúra jellegû hóbringázás elvette a kedvem, addig amíg nem lesz jobb idõ megteszi a spinning...
Failure is always an option.

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 posts

Egész jól nézhetett ki a Nagyszombati úttól Kisfaludig vezetõ bringaút; ma már járható volt.

próbálom eldönteni hogy a kép címe "havas út a háttérben biciklivel" vagy "bicikli a háttérben havas úttal" :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Egész jól nézhetett ki a Nagyszombati úttól Kisfaludig vezetõ bringaút; ma már járható volt.

Ez a kép jobb, ezt nem csúfítja el egy vasdarab. :)

A sebesség mindent megold.

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Boldog Névnapot Bálint! :)

Köszönöm :szampan:

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
Boldog Névnapot Bálint! :)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

nem fér össze az imídzsemmel :)

Az Andris nem fekszik a lányokra, õ rendes családból származik, nekik van ágyuk :D

Ezt a filmet ajánlom mindenkinek:

How To Lose Friends And Alienate People - 2008

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

2.kör pálinkát:D:D De civilben annyira nem vészes a hangja:)

Az lehet, de ellenállás nélkül teker!

és passzolva a 2. kör :)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Ezt akár berakhatnád aláírásnak is. :)

nem fér össze az imídzsemmel :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Specializedes

Specializedes

vendég

• fórumtag
  • 153 posts

Azért mondok egy lelombozót ... a hangja pocsék ... nekem feláll tõle a szõr a hátamon ... ezt úgy is lehet fogalmazni, hogy a megszólalásig jól néz ki :D

De erre is van megoldás ...:chin:

Na mentem lenyomni a mai 2. kör ...

2.kör pálinkát:D:D De civilben annyira nem vészes a hangja:)
Patrick Jr

Az amerikai sör olyan mint kenuban dugni, nagyon közel a vízhez!