Csabit már ismered szerintem. Holnap lehet én is elmegyek, de nem 100%
ööö... ismernem kellene?
csörgess meg légyszi', ha mész.
Csabit már ismered szerintem. Holnap lehet én is elmegyek, de nem 100%
Agárdon 800-ért van levegõ, jó bringa, oktató, kultúrált öltözõ, mosoly, jó csajok, pletykák:D és mellek:D
Agárdon 800-ért van levegõ, jó bringa, oktató, kultúrált öltözõ, mosoly, jó csajok, pletykák:D és mellek:D
Csak infóként a Cozmóban, 1100HUF-ért kapsz, ingyen szaunát, levegõt, jó bringát, jó oktatót, kulturált öltözõt, mosolyt és nagy melleket a recepción ,
igen, tájfutásnak hívják
nade komolyra fordítva: tetszik az ötlet, de nem tudom van-e tapasztalatod rendezvényszervezés ügyben (Laciklon és barátai sokat tudnának regélni róla...), szóval azt az idõt amit gondolsz hogy rá kell fordítani, elõször szorozd meg 3-mal...
más. ha már szóba került a spinning: valaki jár a Cozmo-ba? Az pont útba esik hazafelé, meg a cég is támogatja, szóval be tudnám szorítani heti 1-2x, de elsõ alkalommal jó lenne valaki aki kalauzol, mer' még sosem jártam ilyen kínzóhelyen... (ha a sportkórházi futópadot nem számítjuk)
igen, tájfutásnak hívják
nade komolyra fordítva: tetszik az ötlet, de nem tudom van-e tapasztalatod rendezvényszervezés ügyben (Laciklon és barátai sokat tudnának regélni róla...), szóval azt az idõt amit gondolsz hogy rá kell fordítani, elõször szorozd meg 3-mal...
más. ha már szóba került a spinning: valaki jár a Cozmo-ba? Az pont útba esik hazafelé, meg a cég is támogatja, szóval be tudnám szorítani heti 1-2x, de elsõ alkalommal jó lenne valaki aki kalauzol, mer' még sosem jártam ilyen kínzóhelyen... (ha a sportkórházi futópadot nem számítjuk)
Nem tudom szoktak-e ilyen versenyt rendezni, én még nem hallottam róla.
kihaltatopik?
Voltam délután a Szacsó 90perces óráján. Tetszett, megyek máskor is. Pár éve mikor Veszprémben dolgoztam akkor ott a Pogihoz jártam párszor (versenyzõk, talán ismeritek), az õ órái még jobban tetszettek.
Puha vagyok, a múltkori túlélõtúra jellegû hóbringázás elvette a kedvem, addig amíg nem lesz jobb idõ megteszi a spinning...
Igen, én szoktam. Ha szakmailag akarsz jóra menni
Horváth "Pirga" Csaba - COSMO Sport
Szalay "Szacsó" Tibor - A1 Magma Fitt
ha vizualizációra akarsz menni
Lajla - A1 Magma Fitt
Boldog Névnapot Bálint!
nem fér össze az imídzsemmel
2.kör pálinkát:D:D De civilben annyira nem vészes a hangja:)
nem fér össze az imídzsemmelEzt akár berakhatnád aláírásnak is.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Azért mondok egy lelombozót ... a hangja pocsék ... nekem feláll tõle a szõr a hátamon ... ezt úgy is lehet fogalmazni, hogy a megszólalásig jól néz ki
De erre is van megoldás ...:chin:
Na mentem lenyomni a mai 2. kör ...