Helló,
15:00-kor indulunk a Kiskulacs mögötti térrõl, autóval megyünk, mert én már délelõtt letudom a bringát. Ha kell természetesen el tudunk vinni.
Ma erre tekertem, sehol egy keresztbe álló fa vagy belógó ág, szépen rendbe van téve.
Helló,
15:00-kor indulunk a Kiskulacs mögötti térrõl, autóval megyünk, mert én már délelõtt letudom a bringát. Ha kell természetesen el tudunk vinni.
szia holnap megyek veletek takarítani, hol és mikor találkozunk.
Vasárnap akkor vértes vagy takarítás?
Csak nem? Regisztrált az "erdészünk"! (Szereti a sört...)
Király! Köszi, szereztem fûrészt, sövényvágót és szekercét! esetleg még ami kellhet az egy erõs kötél ... és esetleg még valaki
Az király, mert végre jó lenne egy olyan bicsajos spant találni, aki nem marad le folyton. Tudsz segíteni?
Vasárnap ráérek piros 3szöget takarítani, csatlakoznék!
Köszönöm a segítséget! Még a mai nap ellátogatok és veszek.
A szimering rugó amúgy Popper Zsolti villájába kell, mert ömlik belõle az olaj!
Ilyen az élet! Kitakarítják nekünk az ösvényeket, erre szétmegy a villája és nem tud tekerni.
Egy régi SID-ben akartam cserélni szimeringeket, de az a méret a KarbTech-nél (amiit Balu is javasolt) nem volt, ezért vettem olyanokat amiben ugyanakkora a rugó (szimering belsõ átmérõje 28-as) és csak azt cseréltem. Talán 300Ft körül volt /db.
más:
Mindenki jön egy sörrel az erdészeknek! Tegnap és ma Minden bedõlt fát kivágtak a Bodza és Hurka völgybõl. A Piros 3szöget még nem néztem, de sejtem, hogy abból csak társadalmi munka révén lesz valami ...
Valakinek nincs véletlenül 28-as becsúszójú villához elhasznált szimeringje?
Pontosabban a szimeringek rugói kellenének!
Fontos és SOS!
Elõre is köszi!