Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Fehérvár

- - - - -

• Please log in to reply
6921 replies to this topic

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts
Coolmax Silver betétes ALDI -s kerékpáros nadrágot vennék, ha van valakinek "S" méretben. :D
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Naaaa... Az a smile azért ott volt ám a végén. Sokkal jobb a kapcsolat, minthogy beszóljak vagy leszóljak. Amúgy sem jellemzõ rám. Fõleg nem a Zsoltit !

Zsoltit tiszteljük és testvérünkként szeretjük. :D
Csak és kizárólag építõ kritikát kap. :D:D:D:D

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts

Nem leszólni és nem röhögni ... a következõ perec a tiéd

Naaaa... Az a smile azért ott volt ám a végén. Sokkal jobb a kapcsolat, minthogy beszóljak vagy leszóljak. Amúgy sem jellemzõ rám. Fõleg nem a Zsoltit !
Épp most dumáltunk messengeren. Jól van, semmi gáz. Tényleg poénnak szántam !

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

helló na mi a helyzet bigcamera

Szasz töki!
Asszonynak tálaltad a témát? Jól vagy?? :)

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 posts
a kocka és a pandúrkõ már kivan takarítva

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Szóljál be te is a Viccesnek a szingós levlistán :) :) :) :)

Nem, nem szeretnék többet beszólni. Így is finoman próbáltam célozni, de nem jött be.
Egyedül azért írtam be, mert valóban sok volt kicsit ez a mindigleosztós, beszólós dolog...
Azért az már erõs túlzás, hogy Neked miket mer beszólogatni. Nyilván montis párt mellé állok, Téged ismerlek, õt nem...
...de ilyen hangnemet senki nem engedhet meg magának!!!
Okos enged, szamár szenved alapon... montisok tartsunk össze azok meg anyázzák magukat. TISZTELETEM A KIVÉTELNEK.
Hagyd rá a baromságait!
Te sokkal értékesebb személy vagy annál, hogy ilyen paraszttal foglalkozz. :)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Hello Pereckirály ! :-)

Nem leszólni és nem röhögni ... a következõ perec a tiéd
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

szia szóljatok hogy mikor mentek legközelebb ha ráérek megyek szegiteni

Rendben! Szerintem jövõ hét szerda, vagy utána való héten hétfõn vagy szerdán kerülhet rá sor, sajnos csak akkor érek rá az edzéseken kívül.

Amúgy ma nagyon sokan voltak kint bringával a Velencei hegységben. Én 30 bringásig számoltam
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 posts
helló na mi a helyzet bigcamera

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts

helló merida

Hello Pereckirály ! :-)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

helló merida

Voltál kint ma?

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 posts

OK, hajrá :)

A Pákozdi Ingóköveknél még van bent 3db ember méretû fa a Sárga - és a Sárga háromszög közötti úton, a Pandúr kõ és a Kocka kõ között. Ha még lesz idõm, vagy esetleg idõnk, azt is elpattinthatnánk!
Valamint az Anikó Forrás elõtt a Zöld - nál ... de oda szerintem gépi segítség kell ... az két ember méretû :( Na majd egyszer :)

szia szóljatok hogy mikor mentek legközelebb ha ráérek megyek szegiteni

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Köszönjük szépen a munkátokat!!!
A mai napra egy baráti tekerés már rég be volt tervezve, de remélem én is hozzá tudok majd valamit tenni a montis társaság részére. :)
Üdv, Bé

Szóljál be te is a Viccesnek a szingós levlistán :) :) :) :)

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 posts
helló merida

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

OK, hajrá :) De a Piros háromszögön Fehérvár irányába azért óvatosan!

A Pákozdi Ingóköveknél még van bent 3db ember méretû fa a Sárga - és a Sárga háromszög közötti úton, a Pandúr kõ és a Kocka kõ között. Ha még lesz idõm, vagy esetleg idõnk, azt is elpattinthatnánk!
Valamint az Anikó Forrás elõtt a Zöld - nál ... de oda szerintem gépi segítség kell ... az két ember méretû :( Na majd egyszer :)

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts

Csatlakoznék ! Nagyon szépen köszi srácok!

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Helló, csak most olvastam az üzenetet:

Az Angelika forrástól azaz a zöld - -tól visszafelé Fehérvár irányába egészen a Piros O-ig

A Piros háromszög teljesen tiszta (kerítés mellett is kivágva a bozót) a Piros O-tól a Zöld- -ig, a Piros O-is kitakarítottuk és a Piros - -is a Hurka-völgyig.

A Piros -;O és háromszög keresztezésénél a patakátkelõnél csináltunk egy rönkhidat, olyat mint a Hurka-völgybe van.

Hajrá, nyomassátok!

A mai napra egy baráti tekerés már rég be volt tervezve, de remélem én is hozzá tudok majd valamit tenni a montis társaság részére. :)
Üdv, Bé

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

köszönöm de nem kell elvinni autóval. megyek utánatok bringával majd ott találkozunk. A piros háromszög melyik részét fogjátok takarítani?

Helló, csak most olvastam az üzenetet:

Az Angelika forrástól azaz a zöld - -tól visszafelé Fehérvár irányába egészen a Piros O-ig

A Piros háromszög teljesen tiszta (kerítés mellett is kivágva a bozót) a Piros O-tól a Zöld- -ig, a Piros O-is kitakarítottuk és a Piros - -is a Hurka-völgyig.

A Piros -;O és háromszög keresztezésénél a patakátkelõnél csináltunk egy rönkhidat, olyat mint a Hurka-völgybe van.

Hajrá, nyomassátok!

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 posts

Helló,

15:00-kor indulunk a Kiskulacs mögötti térrõl, autóval megyünk, mert én már délelõtt letudom a bringát. Ha kell természetesen el tudunk vinni.

köszönöm de nem kell elvinni autóval. megyek utánatok bringával majd ott találkozunk. A piros háromszög melyik részét fogjátok takarítani?

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 posts

Helló,

15:00-kor indulunk a Kiskulacs mögötti térrõl, autóval megyünk, mert én már délelõtt letudom a bringát. Ha kell természetesen el tudunk vinni.

merre takarítjátok az erdõt