Jelentkezz be Regisztrálj
Fehérvár
Posted 2010. April 05. - 00:37
Posted 2010. April 04. - 21:33
Naaaa... Az a smile azért ott volt ám a végén. Sokkal jobb a kapcsolat, minthogy beszóljak vagy leszóljak. Amúgy sem jellemzõ rám. Fõleg nem a Zsoltit !
Zsoltit tiszteljük és testvérünkként szeretjük.
Csak és kizárólag építõ kritikát kap. :D:D:D
Posted 2010. April 04. - 21:32
Nem leszólni és nem röhögni ... a következõ perec a tiéd
Naaaa... Az a smile azért ott volt ám a végén. Sokkal jobb a kapcsolat, minthogy beszóljak vagy leszóljak. Amúgy sem jellemzõ rám. Fõleg nem a Zsoltit !
Épp most dumáltunk messengeren. Jól van, semmi gáz. Tényleg poénnak szántam !
Posted 2010. April 04. - 21:26
helló na mi a helyzet bigcamera
Szasz töki!
Asszonynak tálaltad a témát? Jól vagy??
Posted 2010. April 04. - 21:26
Posted 2010. April 04. - 21:25
Szóljál be te is a Viccesnek a szingós levlistán
Nem, nem szeretnék többet beszólni. Így is finoman próbáltam célozni, de nem jött be.
Egyedül azért írtam be, mert valóban sok volt kicsit ez a mindigleosztós, beszólós dolog...
Azért az már erõs túlzás, hogy Neked miket mer beszólogatni. Nyilván montis párt mellé állok, Téged ismerlek, õt nem...
...de ilyen hangnemet senki nem engedhet meg magának!!!
Okos enged, szamár szenved alapon... montisok tartsunk össze azok meg anyázzák magukat. TISZTELETEM A KIVÉTELNEK.
Hagyd rá a baromságait!
Te sokkal értékesebb személy vagy annál, hogy ilyen paraszttal foglalkozz.
Posted 2010. April 04. - 21:20
Hello Pereckirály ! :-)
Nem leszólni és nem röhögni ... a következõ perec a tiéd
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Posted 2010. April 04. - 21:19
szia szóljatok hogy mikor mentek legközelebb ha ráérek megyek szegiteni
Rendben! Szerintem jövõ hét szerda, vagy utána való héten hétfõn vagy szerdán kerülhet rá sor, sajnos csak akkor érek rá az edzéseken kívül.
Amúgy ma nagyon sokan voltak kint bringával a Velencei hegységben. Én 30 bringásig számoltam
Posted 2010. April 04. - 21:18
Posted 2010. April 04. - 21:16
Posted 2010. April 04. - 21:14
helló merida
Voltál kint ma?
Posted 2010. April 04. - 21:14
OK, hajrá
A Pákozdi Ingóköveknél még van bent 3db ember méretû fa a Sárga - és a Sárga háromszög közötti úton, a Pandúr kõ és a Kocka kõ között. Ha még lesz idõm, vagy esetleg idõnk, azt is elpattinthatnánk!
Valamint az Anikó Forrás elõtt a Zöld - nál ... de oda szerintem gépi segítség kell ... az két ember méretû Na majd egyszer
szia szóljatok hogy mikor mentek legközelebb ha ráérek megyek szegiteni
Posted 2010. April 04. - 21:13
Köszönjük szépen a munkátokat!!!
A mai napra egy baráti tekerés már rég be volt tervezve, de remélem én is hozzá tudok majd valamit tenni a montis társaság részére.
Üdv, Bé
Szóljál be te is a Viccesnek a szingós levlistán
Posted 2010. April 04. - 21:10
Posted 2010. April 04. - 21:10
OK, hajrá De a Piros háromszögön Fehérvár irányába azért óvatosan!
A Pákozdi Ingóköveknél még van bent 3db ember méretû fa a Sárga - és a Sárga háromszög közötti úton, a Pandúr kõ és a Kocka kõ között. Ha még lesz idõm, vagy esetleg idõnk, azt is elpattinthatnánk!
Valamint az Anikó Forrás elõtt a Zöld - nál ... de oda szerintem gépi segítség kell ... az két ember méretû Na majd egyszer
Posted 2010. April 04. - 21:05
Posted 2010. April 04. - 20:59
Helló, csak most olvastam az üzenetet:
Az Angelika forrástól azaz a zöld - -tól visszafelé Fehérvár irányába egészen a Piros O-ig
A Piros háromszög teljesen tiszta (kerítés mellett is kivágva a bozót) a Piros O-tól a Zöld- -ig, a Piros O-is kitakarítottuk és a Piros - -is a Hurka-völgyig.
A Piros -;O és háromszög keresztezésénél a patakátkelõnél csináltunk egy rönkhidat, olyat mint a Hurka-völgybe van.
Hajrá, nyomassátok!
A mai napra egy baráti tekerés már rég be volt tervezve, de remélem én is hozzá tudok majd valamit tenni a montis társaság részére.
Üdv, Bé
Posted 2010. April 04. - 19:35
köszönöm de nem kell elvinni autóval. megyek utánatok bringával majd ott találkozunk. A piros háromszög melyik részét fogjátok takarítani?
Helló, csak most olvastam az üzenetet:
Az Angelika forrástól azaz a zöld - -tól visszafelé Fehérvár irányába egészen a Piros O-ig
A Piros háromszög teljesen tiszta (kerítés mellett is kivágva a bozót) a Piros O-tól a Zöld- -ig, a Piros O-is kitakarítottuk és a Piros - -is a Hurka-völgyig.
A Piros -;O és háromszög keresztezésénél a patakátkelõnél csináltunk egy rönkhidat, olyat mint a Hurka-völgybe van.
Hajrá, nyomassátok!
Posted 2010. April 03. - 22:05
Helló,
15:00-kor indulunk a Kiskulacs mögötti térrõl, autóval megyünk, mert én már délelõtt letudom a bringát. Ha kell természetesen el tudunk vinni.
köszönöm de nem kell elvinni autóval. megyek utánatok bringával majd ott találkozunk. A piros háromszög melyik részét fogjátok takarítani?
Posted 2010. April 03. - 21:45
Helló,
15:00-kor indulunk a Kiskulacs mögötti térrõl, autóval megyünk, mert én már délelõtt letudom a bringát. Ha kell természetesen el tudunk vinni.
merre takarítjátok az erdõt