Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Fehérvár

- - - - -

• Please log in to reply
6921 replies to this topic

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

15:42 15:43 és 16:19 16:20 ;)

Igen ez pont 1p59mp szabadságot enged meg ... a szabályzatban le van írva, hogy 1p59mp-en belül csak így lehet idézni?

Mivel nem egy oldalam fut egyszerre ezért had írjak már így! Ha nem tetszik, légy moderátor és javítgassad! :) vagy akár jelentheted is :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Damon Hill-el van :)

Élek, de egyelõre még csak read-only módban... amíg van jég a csarnokban, a kevés szabadidõt ott töltöm, május vége felé csatlakozom a bandához!

Jah készül a téli tiratlonra :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 posts
Damon Hill-el van :)

Élek, de egyelõre még csak read-only módban... amíg van jég a csarnokban, a kevés szabadidõt ott töltöm, május vége felé csatlakozom a bandához!
"too proud to beg, too dumb to steel"

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts
Hová lett Fezso?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Üdv Jani!

Nálad milyen Speci Phenom szolgál, 130 v. 143? Bírod?

130. Bírom.

A sebesség mindent megold.

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts
Üdv mindenkinek!

Remélem nem raknak ki a kérdésemmel: nincs vmelyikõtöknek kölcsönbe CBrothers pedálhoz stoplija? A bringához kaptam,de még nem próbáltam ki.

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts
Üdv Jani!

Nálad milyen Speci Phenom szolgál, 130 v. 143? Bírod?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

és odébbdobtad vagy túl nagy volt??

Túl nagy volt.

Specializedes

Specializedes

vendég

• fórumtag
  • 153 posts

Ma voltam kint. Az Angelika-forrásnál bedõlt egy fa az Y-elágazásnál mindkét utat elzárva.

és odébbdobtad vagy túl nagy volt??
Patrick Jr

Az amerikai sör olyan mint kenuban dugni, nagyon közel a vízhez!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Ma voltam kint. Az Angelika-forrásnál bedõlt egy fa az Y-elágazásnál mindkét utat elzárva.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Kedves Jani! Légyszíves vegyed a fáradtságot és nézzed meg a hozzászólások idõpontját és utána hivatkozz a szabályzatra!

15:42 15:43 és 16:19 16:20 ;)

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 posts
szia balu szerdán mikor mész takarítani

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Téged biztos nem szeretnek a moderátorok. :) Dolgoznak majd a hozzászólásaid összevonásával.

A szabályzat szerint egy hozzászólásba kéne beidézned mindent és ott válaszolni mindegyikre.

A másik fórumon kérdeztek tõled valamit a maratonokról.

Kedves Jani! Légyszíves vegyed a fáradtságot és nézzed meg a hozzászólások idõpontját és utána hivatkozz a szabályzatra!

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Az L-el kezdõdõ és idl-vel végzõdõ "bótban" nem nézted?

Néztem és nem találtam. :(
Az Aldi -ban kaptam 2db-ot, de jobb lenne még kettõ. :D
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts

Coolmax Silver betétes ALDI -s kerékpáros nadrágot vennék, ha van valakinek "S" méretben. :D

Az L-el kezdõdõ és idl-vel végzõdõ "bótban" nem nézted?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

... hát õ egy ilyen ember ... amit maga szerint úgy fogalmaz "nyers a modora" ... én azt mondom alkoholista, kocsmanyelven fogalmazó, mindent megmondó paraszt ... és nem alacsonyodok le a szintjére, mert le fog gyõzni a hülyeségével :)

... Aztán lehet õ Szingós félisten ... vagy õ a Szingó modell arca, vagy a csúcsversenyzõje és a mindenki példaképe, hiszen 25 éve kerékpározik :) :) :) :) na mindegy én le is zártam az Orbánközy Vicces Zoltán ügyet ezzel ...

Én csak mosolygok rajta azóta is ... :)

Minden kritika építõ .... fel és le :)

Ok értem én ... :) csak én nem tettem vigyort a végére ...

Téged biztos nem szeretnek a moderátorok. :) Dolgoznak majd a hozzászólásaid összevonásával.

A szabályzat szerint egy hozzászólásba kéne beidézned mindent és ott válaszolni mindegyikre.

A másik fórumon kérdeztek tõled valamit a maratonokról.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Zsoltit tiszteljük és testvérünkként szeretjük. :D
Csak és kizárólag építõ kritikát kap. :D:D:D:D

Minden kritika építõ .... fel és le :)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Naaaa... Az a smile azért ott volt ám a végén. Sokkal jobb a kapcsolat, minthogy beszóljak vagy leszóljak. Amúgy sem jellemzõ rám. Fõleg nem a Zsoltit !
Épp most dumáltunk messengeren. Jól van, semmi gáz. Tényleg poénnak szántam !

Ok értem én ... :) csak én nem tettem vigyort a végére ...

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

a kocka és a pandúrkõ már kivan takarítva

A bal vagy a jobb oldali út a kockakõnél? Na mindegy, majd holnap edzésen lemegyek ott és megnézem

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Nem, nem szeretnék többet beszólni. Így is finoman próbáltam célozni, de nem jött be.
Egyedül azért írtam be, mert valóban sok volt kicsit ez a mindigleosztós, beszólós dolog...
Azért az már erõs túlzás, hogy Neked miket mer beszólogatni. Nyilván montis párt mellé állok, Téged ismerlek, õt nem...
...de ilyen hangnemet senki nem engedhet meg magának!!!
Okos enged, szamár szenved alapon... montisok tartsunk össze azok meg anyázzák magukat. TISZTELETEM A KIVÉTELNEK.
Hagyd rá a baromságait!
Te sokkal értékesebb személy vagy annál, hogy ilyen paraszttal foglalkozz. :)

... hát õ egy ilyen ember ... amit maga szerint úgy fogalmaz "nyers a modora" ... én azt mondom alkoholista, kocsmanyelven fogalmazó, mindent megmondó paraszt ... és nem alacsonyodok le a szintjére, mert le fog gyõzni a hülyeségével :)

... Aztán lehet õ Szingós félisten ... vagy õ a Szingó modell arca, vagy a csúcsversenyzõje és a mindenki példaképe, hiszen 25 éve kerékpározik :) :) :) :) na mindegy én le is zártam az Orbánközy Vicces Zoltán ügyet ezzel ...

Én csak mosolygok rajta azóta is ... :)