szia a zombori és a budai út saroknál 17:00kor
Okok, akkor erre keszulok. En altalaban a Retz-tol indulok. Ha sikerul odaernem, nagyon happy leszek.
szia a zombori és a budai út saroknál 17:00kor
31,8-as régi acera? Felülhúzós. Kölcsön.
48-as nagytányérhoz való, szerintem a 44-es SLX-hez is be lehet állítani.
Halihó!
Tegnap este letört az elsõ átdobóm és hétvégéig sajnos nem lesz idõm újat venni, vasárnap pedig tekerés van tervben a Bakonyban.
Esetleg nincs valakinek eladó vagy kölcsön 31,8 vagy 34,9 -es felül húzós átdobója? (Nekem itthon van egy régebbi, de azt nem lehet beállítani az slx váltókarral az slx hajtókarhoz.)
Ha valaki megszánna azt nagyon megköszönném!!!
Milyen volt ma tekerni?
Eppen most neztem meg a bringam es lattam, h a hatso kerek leeresztett. Gyorsan fujtam bele de valami orult nagy defekt kuzdott a kis pumpam ellen. Holnap megnezem mit tehetek.
Ennyi egybeeses eleg is lesz.
Ja es visszauton estem meg egyet jo lesz lazitani az spd-n
Milyen volt ma tekerni?
Halihó srácok!
Most lehet valakinek örömet fogok okozni, mer a pákozdi dombokon megtaláltam valakinek a visszaút állító csavaróját
Olyan piros kupakos
Remélem innen valakié
Üdv.Gábor
A vasárnapi tekerés után másnapra leeresztett a hátsó kerekem és még mindig úgy van... Reggel kicserélem a belsõt, és akkor meló után egybõl tudok indulni. Ha nem jön közbe semmi 5-re ott is leszek
Jobbulást mindenkinek.
7végére szedd össze magad
Csaladostul lebetegedtunk. Nem tudjuk melyik oldalrol kozelitsuk a nagy feher istent...
sziasztok holnap megyünk tekerni egyet terepre ha van kedved gyere találkozó hely zombori és budai út keresztezõdésnél 17:00 órakor heybud kobike
sziasztok holnap megyünk tekerni egyet terepre ha van kedved gyere találkozó hely zombori és budai út keresztezõdésnél 17:00 órakor heybud kobike
Koszi a meghivast! Kedvem lenne hozza, csak erom nem. Csaladostul lebetegedtunk. Nem tudjuk melyik oldalrol kozelitsuk a nagy feher istent...
mindig aki kérdezi .... hát neked? Legalább egy beszámoló vagy valami
A sebesség mindent megold.