Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Fehérvár

- - - - -

• Please log in to reply
6921 replies to this topic

HeyBud

HeyBud

vendég

• fórumtag
  • 78 posts

szia a zombori és a budai út saroknál 17:00kor

Okok, akkor erre keszulok. En altalaban a Retz-tol indulok. Ha sikerul odaernem, nagyon happy leszek.

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 posts
szia a zombori és a budai út saroknál 17:00kor

HeyBud

HeyBud

vendég

• fórumtag
  • 78 posts
Na erre a pentekire benevezek! hol lesz a talalkozo?

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

31,8-as régi acera? Felülhúzós. Kölcsön.
48-as nagytányérhoz való, szerintem a 44-es SLX-hez is be lehet állítani.

A semminél mindenképp jobb. :D
A kisebb tányérhoz elvileg szépen be lehet állítani, csak nehogy az legyen mint a régebbi nem tom milyen márkájú váltómmal, hogy a kar keveset húz rajta.
Na nem baj, egy próbát megér. Mikor és hol vehetném át? :)
Majd délután vagy estefelé beszéljük meg, mert most megyek aludni. Esetleg priviben átdobhatod a telefonszámod és írd meg, hogy mikor hívhatlak.
Köszi szépen elõre is!!!!!!!
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts

Halihó!
Tegnap este letört az elsõ átdobóm és hétvégéig sajnos nem lesz idõm újat venni, vasárnap pedig tekerés van tervben a Bakonyban.
Esetleg nincs valakinek eladó vagy kölcsön 31,8 vagy 34,9 -es felül húzós átdobója? (Nekem itthon van egy régebbi, de azt nem lehet beállítani az slx váltókarral az slx hajtókarhoz.)
Ha valaki megszánna azt nagyon megköszönném!!!

31,8-as régi acera? Felülhúzós. Kölcsön.
48-as nagytányérhoz való, szerintem a 44-es SLX-hez is be lehet állítani.
Failure is always an option.

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts
Halihó!
Tegnap este letört az elsõ átdobóm és hétvégéig sajnos nem lesz idõm újat venni, vasárnap pedig tekerés van tervben a Bakonyban.
Esetleg nincs valakinek eladó vagy kölcsön 31,8 vagy 34,9 -es felül húzós átdobója? (Nekem itthon van egy régebbi, de azt nem lehet beállítani az slx váltókarral az slx hajtókarhoz.)
Ha valaki megszánna azt nagyon megköszönném!!!
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts

Milyen volt ma tekerni?

Nekem is tetszett, attól eltekintve hogy elõször Bullbiker kapott defektet aztán én... Valamit ki kell találni, defektjárvány fertõzte meg a gépeinket. Lehet hogy az egyetlen ellenszer az UST?
Amúgy szinte nyoma sem volt az esõnek ami a többieket elriasztotta (csak ketten voltunk).

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 posts

Eppen most neztem meg a bringam es lattam, h a hatso kerek leeresztett. Gyorsan fujtam bele de valami orult nagy defekt kuzdott a kis pumpam ellen. Holnap megnezem mit tehetek.

Ennyi egybeeses eleg is lesz.

Ja es visszauton estem meg egyet :) jo lesz lazitani az spd-n :)

Milyen volt ma tekerni?

szia nagyon jó volt pénteken megyünk megint 17:00 kor ha van kedved gyere

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Halihó srácok!
Most lehet valakinek örömet fogok okozni, mer a pákozdi dombokon megtaláltam valakinek a visszaút állító csavaróját :P
Olyan piros kupakos :)
Remélem innen valakié :D

Üdv.Gábor

Nekem megvan mind a kettõ! Megkérdem Pirgá-t hátha neki hiányzik.

köszi Bálint
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

HeyBud

HeyBud

vendég

• fórumtag
  • 78 posts

A vasárnapi tekerés után másnapra leeresztett a hátsó kerekem és még mindig úgy van... Reggel kicserélem a belsõt, és akkor meló után egybõl tudok indulni. Ha nem jön közbe semmi 5-re ott is leszek :)

Eppen most neztem meg a bringam es lattam, h a hatso kerek leeresztett. Gyorsan fujtam bele de valami orult nagy defekt kuzdott a kis pumpam ellen. Holnap megnezem mit tehetek.

Ennyi egybeeses eleg is lesz.

Ja es visszauton estem meg egyet :) jo lesz lazitani az spd-n :)

Milyen volt ma tekerni?

benzeguuz

benzeguuz

vendég

• fórumtag
  • 14 posts
megelõzöm a HeyBud-ot :)
Route: Pakozd Ingokovek | Bikemap.net
ez volt a tekerésük :)

én holnapra tervezek egy kis túrát úgy h fehérvárról indulás, végig a velencei tó déli oldalán majd onnan nadap-lovasberény-csákvár-zámoly-fehérvár
van valakinek kedve velem tartani? olyan 13-14 óra felé indulnék.
üdvB

HeyBud

HeyBud

vendég

• fórumtag
  • 78 posts

Jobbulást mindenkinek.
7végére szedd össze magad :)

Koszi mindenkinek a jokivansagokat! Jo tekerest delutan.

Hetvegen mar jobban leszek es eddig ugy nez ki 3-4 kg-val konnyebb :) hajra Norbiaaapdet!

Jaaa, es feltoltottem a bikemap.net-re az utvonalat... Csak erdekesseg keppen. Majd beteszem a linket.

gabor89

gabor89

vendég

• fórumtag
  • 191 posts
Halihó srácok!
Most lehet valakinek örömet fogok okozni, mer a pákozdi dombokon megtaláltam valakinek a visszaút állító csavaróját :P
Olyan piros kupakos :)
Remélem innen valakié :D

Üdv.Gábor
"If all my friends were to jump off a bridge, I wouldn't jump with them, I'd be at the bottom to catch them."

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts

Csaladostul lebetegedtunk. Nem tudjuk melyik oldalrol kozelitsuk a nagy feher istent...

Jobbulást mindenkinek.
7végére szedd össze magad :)

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts

sziasztok holnap megyünk tekerni egyet terepre ha van kedved gyere találkozó hely zombori és budai út keresztezõdésnél 17:00 órakor heybud kobike

A vasárnapi tekerés után másnapra leeresztett a hátsó kerekem és még mindig úgy van... Reggel kicserélem a belsõt, és akkor meló után egybõl tudok indulni. Ha nem jön közbe semmi 5-re ott is leszek :)

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts

sziasztok holnap megyünk tekerni egyet terepre ha van kedved gyere találkozó hely zombori és budai út keresztezõdésnél 17:00 órakor heybud kobike

Üdv!
Lehet, hogy benevezek; Stoszi+KGabi is jön.

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 posts

Koszi a meghivast! Kedvem lenne hozza, csak erom nem. Csaladostul lebetegedtunk. Nem tudjuk melyik oldalrol kozelitsuk a nagy feher istent...

oké jobbulást az egész családnak

HeyBud

HeyBud

vendég

• fórumtag
  • 78 posts

Koszi a meghivast! Kedvem lenne hozza, csak erom nem. Csaladostul lebetegedtunk. Nem tudjuk melyik oldalrol kozelitsuk a nagy feher istent...

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 posts

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

mindig aki kérdezi .... hát neked? Legalább egy beszámoló vagy valami :)

Éreztem, hogy nekem szólt. :)
De te sem írtál. Meg elmondtam már mindent a helyszínen.

Mentem (néha futottam :) ), ahogy tudtam. 10. hely két láncleeséssel. Az eredménylista alapján mehettem volna a 8. helyért ha nincs a gond a lánccal. Az elsõ kört kivéve pár másodperc eltéréssel ugyanolyan köröket mentem. És nem fáradtam el. Remélem ez jó elõjel. :)

A sebesség mindent megold.