Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Fehérvár

- - - - -

• Please log in to reply
6921 replies to this topic

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

A Velence 10x kemény! Legalábbis nekem elsõre az volt.
8 kör (224km) sikerült 3 kisebb megállással.
A 4. körnél volt egy komolyabb holtpont... addig 28-29-es átlagom volt, kicsit lassítottam, aztán 6. kör felénél ismét lehangolódás. Akkor gondoltam, hogy elég lesz a 6 kör. Végül 3 eszméletlen jó fej srác és faterom szélárnyéka (egy rövid ideig, mert pont arra bringázott versenyen kívül) kicsit feltöltött.
A nap végét 270km -el zártam (oda és visszaúttal együtt) 25-26km/h körüli átlaggal, mtb bringán.
Úgy érzem a 10 kör is meg lehetett volna, de tudni kell megállni. Jövõre 1 körrel több a cél. :)

Üdv,

Király vagy! Gratulálok! Tegnap én integettem nektek a Budain az autóból :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Volt Velence 10x?

A Velence 10x kemény! Legalábbis nekem elsõre az volt.
8 kör (224km) sikerült 3 kisebb megállással.
A 4. körnél volt egy komolyabb holtpont... addig 28-29-es átlagom volt, kicsit lassítottam, aztán 6. kör felénél ismét lehangolódás. Akkor gondoltam, hogy elég lesz a 6 kör. Végül 3 eszméletlen jó fej srác és faterom szélárnyéka (egy rövid ideig, mert pont arra bringázott versenyen kívül) kicsit feltöltött.
A nap végét 270km -el zártam (oda és visszaúttal együtt) 25-26km/h körüli átlaggal, mtb bringán.
Úgy érzem a 10 kör is meg lehetett volna, de tudni kell megállni. Jövõre 1 körrel több a cél. :)

Üdv,

Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Elismerésem! Akkor jól gondolom, hogy a terveknek megfelelõen sikerült a téli/tavaszi felkészülés? :)

Majdnem tökéletes, :) de még kell csiszolni egy picit, hogy jobban csillogjon majd :) egy kis testsúly kontroll és minden a helyére kerül!
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 posts

Köszi, már pihent vagyok, így kicsit bõvebben

Elismerésem! Akkor jól gondolom, hogy a terveknek megfelelõen sikerült a téli/tavaszi felkészülés? :)
"too proud to beg, too dumb to steel"

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts

Láttam a képeket, gartula mindenkinek aki lenyomta!

Csatlakozom, hallottam milyenek voltak a körülmények...

Ezt megnézném!

Szólok ha kész és majd tekerünk egyet. Szeretném ha ki is próbálnátok, fõleg Merida-harcos mert én csak 80kg-al tudom tesztelni, õ asszem nehezebb meg erõsebb is :)
Failure is always an option.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Köszi, már pihent vagyok, így kicsit bõvebben: :)

Lezajlott az elsõ két XCM MTB kupafutam.
Szilvás és Xkovácsi Marci:

M.Jani:
Elite Férfi: 12. és ismét 12. helyen abszolválta a két viadalt

Jómaga:
Elite Master: 12. és 5. helyen értem célba

Mind a két pálya néha száraz is volt, pár helyen találtunk pocsolyát, amikbe bele is mentünk, hogy legyen kenése a hajtásnak :D

Jövõ héten a Balaton Bike Fest-en állunk rajthoz. (Balatonfüred)

Szombaton XCO vasárnap XCM, aki tud jöjjön akár nézõnek is, érdemes lesz megnézni a UCI C2-s vidalt

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts

"Az "ütõsség"?
Hát az is SS/fixi, hasonló geometriával, de alu aheades villa, saját gyártásu alu papucsok, meg egyéb fém részek, simára csiszolt csatlakozások, Miche Primato Pista hajtómû és kerékagyak, ITM cuccok, Brooks nyereg, Charge bõr markolat, stb. "
Ezt megnézném!

Szintén!

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts

Ha volt Velence 10x, akkor az ma volt, úgy tudom, vagy holnap lesz?

Nekem Szilvás jól 12. lettem 6ó39p(117km), picit ragadós terra volt :).
Ma meg ismét jól Crosskovácsi itt 5. lettem 4ó44p(~89km) itt is picit több víz és föld keveréke volt a pályán :)

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts

Volt Velence 10x?

Igen, tegnap. Bõven 200 feletti nevezõvel. 100 km-t bírtam.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

engem az is érdekelne, Szilvásvárad hogy sikerült?

Ha volt Velence 10x, akkor az ma volt, úgy tudom, vagy holnap lesz?

Nekem Szilvás jól 12. lettem 6ó39p(117km), picit ragadós terra volt :).
Ma meg ismét jól Crosskovácsi itt 5. lettem 4ó44p(~89km) itt is picit több víz és föld keveréke volt a pályán :)

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 posts

Volt Velence 10x?

engem az is érdekelne, Szilvásvárad hogy sikerült?
"too proud to beg, too dumb to steel"

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts
Volt Velence 10x?

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts
"Az "ütõsség"?
Hát az is SS/fixi, hasonló geometriával, de alu aheades villa, saját gyártásu alu papucsok, meg egyéb fém részek, simára csiszolt csatlakozások, Miche Primato Pista hajtómû és kerékagyak, ITM cuccok, Brooks nyereg, Charge bõr markolat, stb. "
Ezt megnézném!

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts

És mindez picit kifejtve ?

Az "ütõsség"?
Hát az is SS/fixi, hasonló geometriával, de alu aheades villa, saját gyártásu alu papucsok, meg egyéb fém részek, simára csiszolt csatlakozások, Miche Primato Pista hajtómû és kerékagyak, ITM cuccok, Brooks nyereg, Charge bõr markolat, stb.

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts

:) Jaja, asszem jövõ héten jelenik meg az ujság, kiváncsi vagyok, még én sem láttam a cikket egészben. Lehet hogy érdemes lett volna megvárniuk a most készülõt, pár hét mulva kész. Ütõs lesz...

És mindez picit kifejtve ?

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts

Üdv Kobike!

Mit látnak szemeim? Ez a tiéd ugye (Fából vaskarika)?

:) Jaja, asszem jövõ héten jelenik meg az ujság, kiváncsi vagyok, még én sem láttam a cikket egészben. Lehet hogy érdemes lett volna megvárniuk a most készülõt, pár hét mulva kész. Ütõs lesz...

benzeguuz

benzeguuz

vendég

• fórumtag
  • 14 posts
részemrõl ugrott a velence 10x.
szombaton költöztetnem kell :(
üdvB

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts
Üdv Kobike!

Mit látnak szemeim? Ez a tiéd ugye (Fából vaskarika)?

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

A szintidõvel nem foglalkoznak. A lényeg hogy addig teljesítsd amíg a szervezõk ott vannak. De számold ki, hogy 10x80perc az mennyi. :)

10x80=kurvasok :D
Majd szépen komótosan eltekergetek. Mondjuk nagy teljesítmény lenne tõlem, mivel nagyon nem szeretek aszfalton menni. :P

Én szívesen Veled tartanék, ha végre egyszer nem a Pelso napjára szerveznék! Csak kéne itthonra egy olyan mini serleg... :-)

Nekem a Pelso egyszer megvolt... ez meg még egyszer sem, szóval 1-0 a 10x-nek. :D (na meg nem tudtam, hogy ráérek-e a Pelso-ra... ill. olcsóbb is. :D)
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts

Köszi!!!!
Asszem megpróbálom. :)

Én szívesen Veled tartanék, ha végre egyszer nem a Pelso napjára szerveznék! Csak kéne itthonra egy olyan mini serleg... :-)