Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Fehérvár

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6921 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Ahoj!

Elõreláthatólag szombaton délután legkésõbb 2 órai indulással közös pályabejárást tartunk. Elõször és utoljára a versenyig...
Aki kíváncsi a Thury Maraton 2012 ,,lehetséges" nyomvonalára, azt szívesen látjuk a szombati tekerésen. (idõjárás függõ - tré idõben mellõzzük)
Aki eljön az úgy kalkuláljon, hogy vadászati fõszezon van (szept. 3-30), de azok a területek ahol megyünk az érintett tevékenységen kívül esnek!!!!!!!!!!!!!..............így nincs probléma, de ennek ellenére az erdõterületeket legkésõbb 1/2 6 és 6 óra között idõszakban elhagyni szándékozunk!!!!
A középtávot kívánkjuk megtenni, ami csekély 8-9%-ban hasonlít a tavalyira. :D :D :D
Ajánlott a kettõ kulacs és a megfelelõ technikai tudás, mert a pálya nem a klasszikus semmitmondó murvás dózerutas ,,csakhogy legyen meg a kilométer" nyomvonalon fog haladni. Felfelé elfáradsz lefelé, pedig nem fogsz pihenni mert.....tehát a pálya elég intenzíven hat az elmére.

Üdv:F

Két kérdés:
1. Olyan lesz a pályabejárás, mint tavaly, hogy kb a pálya fele sem lesz bejárva, mert lemegy a nap? :)
2. Ugye nem olyan lesz a pálya, mint a tavalyi völgyed a Kopasz után?

A sebesség mindent megold.

fecco

fecco

vendég

• fórumtag
  • 121 hozzászólás
Indulás a Thury vár mögött térrõl!!!

Ahoj!

Elõreláthatólag szombaton délután legkésõbb 2 órai indulással közös pályabejárást tartunk. Elõször és utoljára a versenyig...
Aki kíváncsi a Thury Maraton 2012 ,,lehetséges" nyomvonalára, azt szívesen látjuk a szombati tekerésen. (idõjárás függõ - tré idõben mellõzzük)
Aki eljön az úgy kalkuláljon, hogy vadászati fõszezon van (szept. 3-30), de azok a területek ahol megyünk az érintett tevékenységen kívül esnek!!!!!!!!!!!!!..............így nincs probléma, de ennek ellenére az erdõterületeket legkésõbb 1/2 6 és 6 óra között idõszakban elhagyni szándékozunk!!!!
A középtávot kívánkjuk megtenni, ami csekély 8-9%-ban hasonlít a tavalyira. :D :D :D
Ajánlott a kettõ kulacs és a megfelelõ technikai tudás, mert a pálya nem a klasszikus semmitmondó murvás dózerutas ,,csakhogy legyen meg a kilométer" nyomvonalon fog haladni. Felfelé elfáradsz lefelé, pedig nem fogsz pihenni mert.....tehát a pálya elég intenzíven hat az elmére.

fecco

fecco

vendég

• fórumtag
  • 121 hozzászólás
Ahoj!

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás
Sziasztok holnap délután jön valaki tekerni egyet a velencei hgy-be?

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás
Szia rollingcube megyünk tekerni a velencei hgy-be?

MSanyi

MSanyi

vendég

• fórumtag
  • 68 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Sziasztok!

Csütörtökön megyek egy kis karikát. Ha Valakinek van kedve csatlakozhat.
Indulás a 7.15-ös vonattal Bakonyszentlászlóra majd tekerés terepen hazáig.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

OK. Lesz izgalmas szakasz... legalábbis számomra.. :)

Nem tudtam felkelni, csak annyi erõm volt, hogy lenyomjam 8kor az ébresztõt, aztán 11kor keltem.
Milyen volt a pályafelfedezés? Mentek máskor is?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Sziasztok!

Ha valaki talál az Anikó-forrás - Ingókövek szakaszon egy készlet fekete Marikoo gumiszerelõ mûanyagot, azt én veszítettem el, nekem adja vissza, legyen szíves.
Pontosabban valszeg az Ingóköveket "hátulról" kerülõ, majd a faluba levezetõ ösvényen veszett el. (A kombiszerszám is kiesett, de az szerencsére eltrafálta a sarkamat, így megtaláltuk.) Így jár, aki nem húzza be rendesen a nyergtáska cippzárát...

Én is elhagytam már így néhány marokszerszámot és gumileszedõt.

Exile

Exile

törzsvendég

• fórumtag
  • 889 hozzászólás
Sziasztok!

Ha valaki talál az Anikó-forrás - Ingókövek szakaszon egy készlet fekete Marikoo gumiszerelõ mûanyagot, azt én veszítettem el, nekem adja vissza, legyen szíves.
Pontosabban valszeg az Ingóköveket "hátulról" kerülõ, majd a faluba levezetõ ösvényen veszett el. (A kombiszerszám is kiesett, de az szerencsére eltrafálta a sarkamat, így megtaláltuk.) Így jár, aki nem húzza be rendesen a nyergtáska cippzárát...
Nyekereg a láncom, mint egy részeg kórus, nem segíthet rajta, csak a tribológus!

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás
OK. Lesz izgalmas szakasz... legalábbis számomra.. :)
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Holnap reggel? 1/210-10 körüli indulással? Thuri maraton esetleges nyomvonalán? / Középtáv / :)

Ha fel tudok kelni olyan korán akkor megyek és felhívlak reggel a részletek miatt.

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás

Holnap kora délután valaki?

Holnap reggel? 1/210-10 körüli indulással? Thuri maraton esetleges nyomvonalán? / Középtáv / :)
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Holnap kora délután valaki?

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás

Szuper!
Mikor,honnan?

Reggel kilenckor a feketehegyi lidl-nél. Ha van kedve még valakinek csatlakozni nyugodtan jöjjön.

toma76

toma76

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás
Szuper!
Mikor,honnan?

Szia változott a menet irány a romai fûrdöhöz megyünk

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás

Csatlakozhatok?

Szia változott a menet irány a romai fûrdöhöz megyünk

toma76

toma76

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás
Csatlakozhatok?

Én meg Peti vasárnapra tervezzük hogy be járjuk a vértesi tt út vonalát

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás

Hétvégén valaki valamerre?

Én meg Peti vasárnapra tervezzük hogy be járjuk a vértesi tt út vonalát

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Hétvégén valaki valamerre?

Turulka

Turulka

vendég

• fórumtag
  • 34 hozzászólás

csak délután érek rá

Az jó mert én is, bár ez a hétvége most kiesett, mert meló van ezerrel, meg csak a jövõhét második fele jó.....
Mindhalálig R'N'R'