Azon gondolkoztam, hogy ettõl még le lehetne tekerni. Az útvonal nem bonyolult és biztos nem sáros.
Nem sok jelentkezõ van eddig...
Azon gondolkoztam, hogy ettõl még le lehetne tekerni. Az útvonal nem bonyolult és biztos nem sáros.
Ezek szerint a Bölcske vagy a Tisza-tó maratonon nem vagy érintett?
A sebesség mindent megold.
Azon gondolkoztam, hogy ettõl még le lehetne tekerni. Az útvonal nem bonyolult és biztos nem sáros.Kisgyón kerékpáros teljesítménytúrák 65MTB/30MTB - Elmarad! | TTT
Elmarad!
Hát, kb 1 hónapja adtam el, elég baráti áron ...
Esetleg nincs valakinek elfekvõbe sram x.9 vagy x.0 trigger váltókar szettje? 3x9
Köszönöm a helyre igazítást, én a helyszínre gondoltam=Kisgyón, nem a szervezésre ...
Ez nem az, ezt most rendezik elõször. A másik megszûnt 2 évvel ezelõtt.
Hogy én errõl mindig lemaradok ...
Nincs ezzel gond, csak furcsa, hogy van két rövidebb táv, 23km és 33km. Gondolom, hogy jó lesz a pálya, a tavalyival sem volt probléma (max csak Feccó völgyével, ahol annyira kijárták a motorosok az utat, hogy leért a pedálom, de idén ezzel állítólag nem lesz gond).
Nincs ezzel gond, csak furcsa, hogy van két rövidebb táv, 23km és 33km. Gondolom, hogy jó lesz a pálya, a tavalyival sem volt probléma (max csak Feccó völgyével, ahol annyira kijárták a motorosok az utat, hogy leért a pedálom, de idén ezzel állítólag nem lesz gond).Mjani, ez nem TOP maraton! Itt ennyi lesz a közép, mint minden más "kis" versenyen. Ezen is lehet versenyezni és meg lehet rakni kövér gázzal!
De nyugi, kis testû és ügyes hegyi menõknek találták ki a pályát
Véleményem szerint is penge volt a bejárás! Jó arcok voltak egy helyen! Mindenkinek köszi a mai napot! Hajrá a versenyen majd! Aki hosszúzik majd, annak extra hajrá!!
Mjani, ez nem TOP maraton! Itt ennyi lesz a közép, mint minden más "kis" versenyen. Ezen is lehet versenyezni és meg lehet rakni kövér gázzal!
De nyugi, kis testû és ügyes hegyi menõknek találták ki a pályát
Véleményem szerint is penge volt a bejárás! Jó arcok voltak egy helyen! Mindenkinek köszi a mai napot! Hajrá a versenyen majd! Aki hosszúzik majd, annak extra hajrá!!Nagyon jó volt a társaság a terep hát az kemény volt de így utólag már mindegy köszi Tamás a fuvart és köszi nektek is a jó hangulatot
Mjani, ez nem TOP maraton! Itt ennyi lesz a közép, mint minden más "kis" versenyen. Ezen is lehet versenyezni és meg lehet rakni kövér gázzal!33km a középtáv? Extrém nehéz lehet. Mennyi a rövid és mennyi a hosszú?