22:30kor a zombori és a budai keresztezõdésénél
Mindenképp terepen akartok/fogtok menni?
Írtál már a lámpádról? Milyen cuccról van szó?
Holnap a szingós fotózás után nincs kedve valakinek montizni egyet a Velencei-hegységben vagy a Baglyason?
sziasztok annyira jó volt hogy tervezek egy szombat esti tekerést 22:30 körüli indulással ha van kedvetek gyertek. pá
Lámpák mûködtek, bár a telihold is sokat segített.
A lámpák részemrõl túlteljesítették az elvárásaimat. Nem is kellett max.-on használni õket.
Persze nem egy Hozé, de itthoni barkácsolással szépen mennek és csak ~3500ft -ot adtam ki rá.
Holnap a szingós fotózás után nincs kedve valakinek montizni egyet a Velencei-hegységben vagy a Baglyason?
Sziasztok!Vasárnap kora délután a Popper Zsoltival megyünk a Vh-ba bringázni.Ha van kedvetek gyertek!Üdv!
sziasztok annyira jó volt hogy tervezek egy szombat esti tekerést 22:30 körüli indulással ha van kedvetek gyertek. pá
Kikkel?
Nem akarsz szerepelni a médiában?
Elvileg már elígérkeztem aznap reggel 9:00-ra országútra.
Ha változna, lehet rád csörgök.
A sebesség mindent megold.
A sebesség mindent megold.
Nem mentünk sokat, de az a kevéske jó volt.Na, milyen volt?
Mindenképp menni fogunk, csak tudjuk összeegyeztetni.Most látom csak, lehet hogy csatlakoztam volna...ha jól sikerül úgyis mentek még
Majd írjátok meg hogy szuperált az "occsó" lámpa.
Most (ma) csütörtök este 22:00 után megyünk Popper Zsoltival egy kis esti Vhg tekerésre.
Aki szeretne, jöjjön és jelezze felénk.
B
Üdv Kobike!
Bazz..., meg se merem említeni, de a nyerged még mindig nálam van. A múltkori csókakõi kalandkor vittem...Mikor, hogyan adjam vissza?
Most (ma) csütörtök este 22:00 után megyünk Popper Zsoltival egy kis esti Vhg tekerésre.
Aki szeretne, jöjjön és jelezze felénk.
B