Urak! A hétvégi Thury maratonra várhatóan nem lesz fuvarom. Akad valakinél egy szabad hely nekem és a kerékpáromnak?
Én eddig magam vagyok, így van hely a kocsiban egy fõnek és egy bringának, persze ha nem zavar, hogy ketté kell hajtani a bringát.
Urak! A hétvégi Thury maratonra várhatóan nem lesz fuvarom. Akad valakinél egy szabad hely nekem és a kerékpáromnak?
2kor a faháznál
2kor a faháznál
Kell egy pontos idõpont és helyszín, aztán aki akar jönni az menjen oda idõben. Ennyi.
Hát úgy látom nem sok jelentkezõ van az idõ pont olyan kettõ körül lesz
Szemi gond nincs harag.
Sziasztok. Valaki jön tekerni terepen vasárnap itt a környéken?
Üdv Bullbiker!
Bocs a tegnapiért, de egy bizonyos helyre nagyon sietõsen el kellett jutnom, ezért nem álltam meg.
Sziasztok!
Egy olyan közlemény féleség:
Kedves Sportársak!
A ,,Thury Maraton-T a Bakonyban” rendezvény idõpontja megváltozott.
A törekvéseink ellenére a megfelelõ idõben és helyekre beadott pálya és rendezvény engedélyeztetése nem minden esetben a nagykönyv szerint zajlik.
A megadott idõpontra a hivatal nem adja ki az érvényes engedélyt, így a rendezvény idõpontja módosul.
A rendezvényeinket minden esetben legális keretek közt bonyolítjuk le a hatályos jogszabályoknak és törvényeknek megfelelõen.
Az új engedélyeztetés miatt a sportesemény várható idõpontja az alábbiak szerint módosul:
Új idõpont: 2012.10.07.
Tisztelettel: Szervezõség
...hogy pukkadjanak meg a puskájuk mögött....:confused:
Sziasztok!
Egy olyan közlemény féleség:
Kedves Sportársak!
A ,,Thury Maraton-T a Bakonyban” rendezvény idõpontja megváltozott.
A törekvéseink ellenére a megfelelõ idõben és helyekre beadott pálya és rendezvény engedélyeztetése nem minden esetben a nagykönyv szerint zajlik.
A megadott idõpontra a hivatal nem adja ki az érvényes engedélyt, így a rendezvény idõpontja módosul.
A rendezvényeinket minden esetben legális keretek közt bonyolítjuk le a hatályos jogszabályoknak és törvényeknek megfelelõen.
Az új engedélyeztetés miatt a sportesemény várható idõpontja az alábbiak szerint módosul:
Új idõpont: 2012.10.07.
Tisztelettel: Szervezõség
...hogy pukkadjanak meg a puskájuk mögött....:confused: