Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Fehérvár

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6921 hozzászólás a témában

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Na az a helyzet hogy a Baglyas azért nem jó,mert nem tudom magam kipiheni. Szóval messze van nekem ez az útvonal és idõben sem lenne jó!! Vasárnapi indulás dél vagy egy óra felé a Kisfaludy ivótól a Velencei hgy.-be!! Megjegyezném,hogy jó sáros a terep. Ma néztem meg,de lehet haladni.

Mennyire van sár? Mert azon gondolkodom lehet, hogy benevezek én is egy holnapi menetre.
Ennyire van:
Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás
Sziasztok!!! Holnap egy órakor a Kisfaludy ivónál találkozunk!!! Készüljetek fel,hogy nagy sár van!!!!

Csabber

Csabber

törzsvendég

• fórumtag
  • 254 hozzászólás

Hello. Ki jönne akkor vasárnap reggel akár a Velencei-hg.-be akár a Baglyas felé, mert nekem csak ez a nap jó. Üdv.

vasárnap mikor és hova lenne menés?
ma lemaradtam a Bamako miatt :)

MSanyi

MSanyi

vendég

• fórumtag
  • 68 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Akkor 9-kor találkozzunk a Budai-Lövölde sarkon. Irány a Baglyas. Mindenki jöjjön aki tud. :)

9.15-re ott leszek a Palotai u. végén.

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Eddig nem tudtam hozzászólni a szombat kontra vasárnap témához, de végre kiderült, hogy nekem a szombat jó, a vasárnap nem, úgyhogy csatlakoznék ehhez a holnapi 9 órás tekeréshez.

Akkor 9-kor találkozzunk a Budai-Lövölde sarkon. Irány a Baglyas. Mindenki jöjjön aki tud. :)
Failure is always an option.

Gabor69

Gabor69

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás

Na az a helyzet hogy a Baglyas azért nem jó,mert nem tudom magam kipiheni. Szóval messze van nekem ez az útvonal és idõben sem lenne jó!! Vasárnapi indulás dél vagy egy óra felé a Kisfaludy ivótól a Velencei hgy.-be!! Megjegyezném,hogy jó sáros a terep. Ma néztem meg,de lehet haladni.

Hello. Én ott tudnék vasárnap lenni kisfaludon 1 órakor. Az úgy jó neked?

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás

mi van veled harcos hétvégén jös tekerni velünk?

A mai napon az egyik kollegám hírtelen exkollega lett, így Vele megyek hétvégén egy emléktúrát aszfalton. :)
Ami késik persze nem múlik.

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás
mi van veled harcos hétvégén jös tekerni velünk?

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás

Kivel voltál, merre jártál (jártatok)?

ketten voltunk én meg a turulka nevezetû csak az Íngokövekik mentünk sár az van de nem veszélyes

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
Sok Boldog Szülinapot Töki!!
:)

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Nekem a szombat reggel vagy kora délelött ok. Javaslolnám a kb. 9 órai indulást.

Eddig nem tudtam hozzászólni a szombat kontra vasárnap témához, de végre kiderült, hogy nekem a szombat jó, a vasárnap nem, úgyhogy csatlakoznék ehhez a holnapi 9 órás tekeréshez.
Failure is always an option.

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

Kivel voltál, merre jártál (jártatok)?

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás

Ezt nem értem.Hogy is van ez?Az odáig rendben van,hogy szereted a sarat.De mi köze az éjszakás mûszaknak a sár bevállalásához?:)

MSanyi

MSanyi

vendég

• fórumtag
  • 68 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

9 órai indulással a Baglyas mehet.

Részemrõl ok.

Naaa szombat reggel nem vonz senkit?

Persze, hogy megyünk!!!!
Üdv

Nekem a szombat reggel vagy kora délelött ok. Javaslolnám a kb. 9 órai indulást.

secutor

secutor

vendég

• fórumtag
  • 146 hozzászólás

nekem a sarat kel be vállalnom mert éjszakás vagyok meg szeretem a sarat

Ezt nem értem.Hogy is van ez?Az odáig rendben van,hogy szereted a sarat.De mi köze az éjszakás mûszaknak a sár bevállalásához?:)
"Nem vagyok egy bajnok.Rosszak a reflexeim.Egyszer elütött egy autó,amit két pasas tolt."

secutor

secutor

vendég

• fórumtag
  • 146 hozzászólás

Támogatom a Baglyast, akkor mikor mennénk?

Részemrõl a szombat erõsen véleményes,ezért a vasárnapra szavazok.
"Nem vagyok egy bajnok.Rosszak a reflexeim.Egyszer elütött egy autó,amit két pasas tolt."

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

Részemrõl ok.

Gabor69

Gabor69

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
Hello. Ki jönne akkor vasárnap reggel akár a Velencei-hg.-be akár a Baglyas felé, mert nekem csak ez a nap jó. Üdv.

MSanyi

MSanyi

vendég

• fórumtag
  • 68 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

9 órai indulással a Baglyas mehet.

Csabber

Csabber

törzsvendég

• fórumtag
  • 254 hozzászólás

Szombat REGGEL mondjuk 8 körül nem lenne jó?
ÉS akkor ott van még az egész nap :)