Jelentkezz be Regisztrálj

Fehérvár
Posted 2011. May 10. - 19:38

Posted 2011. May 10. - 16:55

Én (egy kõszegi-pesti haverommal) úgy tervezem, hogy elõtte nap Pesten legénybúcsú, aztán 5 óra fele át Egerbe, ott aludni és reggel Szilvás. Ha ez így jó neked, akkor jöhetsz, hárman pont jól elférünk a Golfban.
Elõtte nap tervezem én is, de nekem Szilváson van szállásom. Meg kicsit zûrösen hangzik ez a legénybúcsús történet.

Megoldom majd valahogy, valószínû, hogy a csapatommal fogok menni.
A sebesség mindent megold.
Posted 2011. May 10. - 14:58

Csak az utazás miatt kérdezem, elõre tervezek, nehogy az utolsó pillanatban kelljen kapkodni, meg nagyon nincs kedvem egyedül elautózni Szilvásváradra.
Egyébként el tudod adni egyesével is õket, te is egyesével neveztél rájuk csak egyben fizettél. Leginkább a versenyek elõtti egy-két hétben fognak értük kapkodni, amikor már csak 8000-ért lehet nevezni.
Én (egy kõszegi-pesti haverommal) úgy tervezem, hogy elõtte nap Pesten legénybúcsú, aztán 5 óra fele át Egerbe, ott aludni és reggel Szilvás. Ha ez így jó neked, akkor jöhetsz, hárman pont jól elférünk a Golfban.
Posted 2011. May 09. - 23:43

Ezen az egyen kéne indulni... De ha valakinek kell a nevezés, akkor eladom, mert a többi nem tudok menni!
Csak az utazás miatt kérdezem, elõre tervezek, nehogy az utolsó pillanatban kelljen kapkodni, meg nagyon nincs kedvem egyedül elautózni Szilvásváradra.
Egyébként el tudod adni egyesével is õket, te is egyesével neveztél rájuk csak egyben fizettél. Leginkább a versenyek elõtti egy-két hétben fognak értük kapkodni, amikor már csak 8000-ért lehet nevezni.
Posted 2011. May 09. - 23:22

Akkor indulsz vagy nem?
Ezen az egyen kéne indulni... De ha valakinek kell a nevezés, akkor eladom, mert a többi nem tudok menni!
Posted 2011. May 09. - 22:17

Yes, bár eladó a top maratonos nevezésem középtávra!
Akkor indulsz vagy nem?

Posted 2011. May 09. - 22:15

Szilvásvárad Maratonra megy innen valaki a Bálinton és rajtam kívül?
Yes, bár eladó a top maratonos nevezésem középtávra!
Posted 2011. May 09. - 22:04

Posted 2011. May 08. - 23:11

Annyira nem kavartunk el.
Követtük a jelzéseket. Viszont bakony maratonos pályabejárókkal találkoztunk egyszer a Kõris hegy alján aztán Bakonybélen (akkor már talán túl voltak egy esésen is a ruha alapján).
Engem láttál.

Posted 2011. May 08. - 22:53

Követtük a jelzéseket. Viszont bakony maratonos pályabejárókkal találkoztunk egyszer a Kõris hegy alján aztán Bakonybélen (akkor már talán túl voltak egy esésen is a ruha alapján).
Posted 2011. May 08. - 22:32

Barátnõvel voltam többnyire nyeregben maradva segítettem neki (Kõris hegy) de a végén néhol toltam is a bringákat.
Találkoztunk valahol?
Velem nem, én Káli-túrán voltam, 30 km-t gyalogoltam

Hacsak nem tévedtetek el annyira, hogy Révfülöp fele kerültetek

Posted 2011. May 08. - 22:08

Tolni is kellett a vasat?
Barátnõvel voltam többnyire nyeregben maradva segítettem neki (Kõris hegy) de a végén néhol toltam is a bringákat.

Találkoztunk valahol?
Posted 2011. May 08. - 20:25

Így legalább késõbb értetek a célba és megnézhettük mi is közelebbrõl a bambuszbringát, nemcsak messzirõl a Kõris hegy tetején.
Nagyon szép már már mûtárgy szerû.
Köszi

Biztosan találkozunk még, pl. a Vértesben az MTB pikniken.
Posted 2011. May 08. - 20:19

Személy szerint én nem toltam, csak emeltem vagy/és a hátamon cipeltem.

Ezek nem az emelkedõk meredeksége, hanem a bozótos miatt voltak.

Posted 2011. May 08. - 18:01

Így legalább késõbb értetek a célba és megnézhettük mi is közelebbrõl a bambuszbringát, nemcsak messzirõl a Kõris hegy tetején.

Posted 2011. May 08. - 14:28

Én igen, de még mindig bizsereg a lábam a csalántól.... Így utólag visszagondolva amikor kb. a 38. kivágott fán másztunk át elgondolkodhattunk volna, hogy valamit nem jól csinálunk. Igaz, akkor nem lett volna ilyen kalandos

Posted 2011. May 08. - 12:01

Posted 2011. May 08. - 08:49

Sziasztok.
Köszönöm a jó társaságot,meg a hazafuvarozást.Örülök,hogy nem egyedül kellett lenyomnom.
Az útvonal nagyon tetszett bár már az elsõ 4 pecsét megszerzése sem volt egyszerû feladat ami 5 percre volt egymástól Cseszneken,és hát az
utolsót megtalálni ami a 6. volt.A lábam még mindig viszket és ég a sok csaláncsípéstõl.Sikerült 1-2 képet készíteni,bár a menetközbeni hátrafelé fotózást még tanulni kell,de szerintem elég jók lettek.
A társaság jó volt,az útvonal is a gulyás finom,a pálinkát majd jövõre megisszuk.
üdv.:
Norbike
https://picasaweb.go....com/biki.norbi
Szia tök jók lettek a képek remélem jövõre is megyünk
Posted 2011. May 08. - 05:47

Na látom nem hagytak a gyerkõcök, ha még ilyenkor is fórumozol.
Azt ismét bebizonyítottuk, hogy remekül tudunk tájékozódni... bár ezt onnan is meg lehet közelíteni, hogy mi bonyolultabb útvonalat mentünk a pontok közt és még is meglettek.
Mikor az iránytû is elõkerült, kezdtem gondolkodni, a susnyás dzsungelharc pedig örök emlék marad.
Akik lentrõl láttak minket, biztos azt hitték szuperhõsök vagyunk feszülõs latex ruhában és bringákat mentünk ki az erdõbõl...
Jó volt, bár ehhez egy jó társaság is kellett!
Sziasztok.
Köszönöm a jó társaságot,meg a hazafuvarozást.Örülök,hogy nem egyedül kellett lenyomnom.
Az útvonal nagyon tetszett bár már az elsõ 4 pecsét megszerzése sem volt egyszerû feladat ami 5 percre volt egymástól Cseszneken,és hát az
utolsót megtalálni ami a 6. volt.A lábam még mindig viszket és ég a sok csaláncsípéstõl.Sikerült 1-2 képet készíteni,bár a menetközbeni hátrafelé fotózást még tanulni kell,de szerintem elég jók lettek.
A társaság jó volt,az útvonal is a gulyás finom,a pálinkát majd jövõre megisszuk.
üdv.:
Norbike
https://picasaweb.go....com/biki.norbi
Posted 2011. May 08. - 00:53

Minden nagyon szép és jó lett volna, ha:
1. a végére nem kezd el úgy görcsölni a lábam, hogy az utolsó pecsételõ helyet már kihagytam, ami a 10 közül a 6-os volt (már ebbõl is le lehet szûrni, hogy mennyire jól tájékozódtunk...) Viszont így is 72km lett.
2. Porva-Csesznek után nem keveredünk be úgy az erdõbe, hogy komolyan felmerült, hogy fázni fogunk ott éjszaka.
3. errõl az azóta is azonosítatlan helyrõl nem egy olyan meredek, csipkebokros, kidõlt fás, csalános, sûrû susnyákos meredek lejtõn térünk vissza a civilizációba, a bringákat átráncigálva a növényzeten, amit Bear Grylls is inkább elkerült volna.
Ezektõl eltekintve tényleg jó volt, meglepõ módon, a Kõris-hegyre való feltekerés okozta a legkisebb problémát, egész jól felnyomtuk.
Öten voltunk:
Bigcamera
Merida-harcos
Bullbiker
Wave (Norbike Veszprémbõl)
és én
Na látom nem hagytak a gyerkõcök, ha még ilyenkor is fórumozol.

Azt ismét bebizonyítottuk, hogy remekül tudunk tájékozódni... bár ezt onnan is meg lehet közelíteni, hogy mi bonyolultabb útvonalat mentünk a pontok közt és még is meglettek.

Mikor az iránytû is elõkerült, kezdtem gondolkodni, a susnyás dzsungelharc pedig örök emlék marad.
Akik lentrõl láttak minket, biztos azt hitték szuperhõsök vagyunk feszülõs latex ruhában és bringákat mentünk ki az erdõbõl...

Jó volt, bár ehhez egy jó társaság is kellett!