Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Fehérvár

- - - - -

• Please log in to reply
6921 replies to this topic

Adam Smith

Adam Smith

vendég

• fórumtag
  • 72 posts
Persze, sokszor bejártam már. Lehetne a június 26.-kai vasárnap vagy elõbb, mert amire neveztem Balaton Bike Fest maratonja azon a hétvégén elmarad.
Üdv.

Csabber

Csabber

törzsvendég

• fórumtag
  • 254 posts

Ha már így benne vagyunk a teljesítménytúrák szervezésében, akkor egy ilyenre is elmehetnénk egyszer:
Balatonfüred, Koloska csárda - Koloska völgy - Sárkány-lik - Recsek-hegy - Veszprémfajsz, Kálvária - Király-kúti-völgy - Felsõörs - Csere-hegy - Alsóörs - Csákány-hegy - B.Füred
Hossza: kb. 60-65 km
És ez mégis csak a Balaton.
Üdv.

Ha ismered az utat, akkor mehetünk!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Babival megyünk!
Bizonyítanom kell, hogy vagyok olyan pasi, mint amilyen csaj Õ!:)

Ne reménykedj! :D

A sebesség mindent megold.

Adam Smith

Adam Smith

vendég

• fórumtag
  • 72 posts
Ha már így benne vagyunk a teljesítménytúrák szervezésében, akkor egy ilyenre is elmehetnénk egyszer:
Balatonfüred, Koloska csárda - Koloska völgy - Sárkány-lik - Recsek-hegy - Veszprémfajsz, Kálvária - Király-kúti-völgy - Felsõörs - Csere-hegy - Alsóörs - Csákány-hegy - B.Füred
Hossza: kb. 60-65 km
És ez mégis csak a Balaton.
Üdv.

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts

Velence 10x-en indul valaki?

Babival megyünk!
Bizonyítanom kell, hogy vagyok olyan pasi, mint amilyen csaj Õ!:)
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts

Akkor titeket láttalak tegnap elsuhanni, tényleg gyors tempóban! :)

Holnap megyek 2,5 óra félkeményet, ha gondolja mehetünk, de a 2. óra az laktát felett lesz végig, garantáltan 310-380W körüli lesz minden perc :)

Kérdeztem tõle, azt mondja jó neki az én tempóm, nem akar keményebben menni.
Failure is always an option.

Csabber

Csabber

törzsvendég

• fórumtag
  • 254 posts

Én meg ezen a túrán gondolkodom:Kincskereső tt. - Csakbringa 130MTB/Nemszázas 99/Kőris Kétszer 48/Odvaskő 45/Kőris kör 30/Szurdokok 26/Kiskö | TTTMégis csak MTB, a táv meg a velencei fele...:).

Ez jóóóó! Végeztem a vizsgáimmal (ezentúl "Jó szerencsét"-tel is köszönhettek) :D
úgyhogy rakhatjuk neki nyélen! A leghosszabbat megpróbáljuk?

secutor

secutor

vendég

• fórumtag
  • 146 posts

Én meg ezen a túrán gondolkodom:Kincskereső tt. - Csakbringa 130MTB/Nemszázas 99/Kőris Kétszer 48/Odvaskő 45/Kőris kör 30/Szurdokok 26/Kiskö | TTTMégis csak MTB, a táv meg a velencei fele...:).
"Nem vagyok egy bajnok.Rosszak a reflexeim.Egyszer elütött egy autó,amit két pasas tolt."

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Nem tudom milyen erõs, bringát nem hozott az enyémmel fog menni. Megvan még a régi arany LX szettesem is.
Inkább montizik, de júni elején lesz vmi 250km-es outi verseny amire készül, meg júni végén egy másik 500km-es.
Kedden megyek vele és ha nagyon gyenge vagyok neki akkor szerdán vidd el te :)

Akkor titeket láttalak tegnap elsuhanni, tényleg gyors tempóban! :)

Holnap megyek 2,5 óra félkeményet, ha gondolja mehetünk, de a 2. óra az laktát felett lesz végig, garantáltan 310-380W körüli lesz minden perc :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Tetszett neki nagyon :)

A srác 50 éves, én mentem ahogy tudtam, de nem maradt le. Sõt úgy éreztem ha õ megy ahogy tud, akkor én lemaradtam volna, pláne a szarabb bringával, SPD nélkül (õ ment a bambusszal). Technikásabb részeknél sem lepõdött meg (pl. az Angelika forrás elõtti köves részen simán elment)
Mint kiderült egész télen nyomta görgõn napi 2-3 órát és laktózszintes, wattméréses edzéstervvel készül, amit a belga olimpiai csapat trénere állított neki össze....
A bambusz bringáról azt mondta, hogy nem érzi rosszabbnak, mint az õ karbonvázasát. Udvarias...bár a Brooks ülésrõl megmondta, hogy neki egyáltalán nem jön be. Kicsit szar volt hallani, hogy milyen durván vált terhelés alatt. Nekem tök finoman mûködik, nála meg recsegett rendesen.

Megyünk holnap is 5 körül, talán a Baglyas felé, hogy ne legyen unalmas.

Biztos xtr-hez van szokva. :)

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Én is tervezem, fixivel :)

Valami kocsit rendezhetnénk egy méretes hûtõtáskával, hátha valaki megállna pihenni egyet-kettõt-... :)
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts

Én is tervezem, fixivel :)

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts

Na milyen volt? Tetszett neki, bírtad vele a tempót? :)
Akartam menni, de elaludtam evés után :) és csak 6kor ébredtem fel.

Tetszett neki nagyon :)

A srác 50 éves, én mentem ahogy tudtam, de nem maradt le. Sõt úgy éreztem ha õ megy ahogy tud, akkor én lemaradtam volna, pláne a szarabb bringával, SPD nélkül (õ ment a bambusszal). Technikásabb részeknél sem lepõdött meg (pl. az Angelika forrás elõtti köves részen simán elment)
Mint kiderült egész télen nyomta görgõn napi 2-3 órát és laktózszintes, wattméréses edzéstervvel készül, amit a belga olimpiai csapat trénere állított neki össze....
A bambusz bringáról azt mondta, hogy nem érzi rosszabbnak, mint az õ karbonvázasát. Udvarias...bár a Brooks ülésrõl megmondta, hogy neki egyáltalán nem jön be. Kicsit szar volt hallani, hogy milyen durván vált terhelés alatt. Nekem tök finoman mûködik, nála meg recsegett rendesen.

Megyünk holnap is 5 körül, talán a Baglyas felé, hogy ne legyen unalmas.

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Lehetséges, hogy benevezek. :)
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Nem tudom milyen erõs, bringát nem hozott az enyémmel fog menni. Megvan még a régi arany LX szettesem is.
Inkább montizik, de júni elején lesz vmi 250km-es outi verseny amire készül, meg júni végén egy másik 500km-es.
Kedden megyek vele és ha nagyon gyenge vagyok neki akkor szerdán vidd el te :)

Na milyen volt? Tetszett neki, bírtad vele a tempót? :)
Akartam menni, de elaludtam evés után :) és csak 6kor ébredtem fel.

fecco

fecco

vendég

• fórumtag
  • 121 posts

Egyelõre még nem tudom, hogy pontosan hogyan megyek. Elvileg a csapattársaimmal szombaton, de még nincs semmi info róla. Úgy terveztem, ha nekik nem sikerül megszervezni (bár eddig mindig megszervezték rendesen) akkor elmegyek vasárnap hajnalban egyedül, de most itt vagytok ti is. Elég ha csütörtökön jelzek neked vissza?

Nekünk is olyan csütörtök körül tisztul le a menetrend és hogyha akkor értekezünk, az teljesen jó. :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Szia!

Igen, ez van tervbe véve. Szerintem olyan 05.00 és .05.30 körül lenne az indulásunk Várpalotáról és a sofõrt ismerve 140 alatt nem fog menni (és mind ezt biztonságosan teszi). Fincsi tempóval idõben odaérhetünk. ..................csak ne legyen tré az idõjárás :)

Egyelõre még nem tudom, hogy pontosan hogyan megyek. Elvileg a csapattársaimmal szombaton, de még nincs semmi info róla. Úgy terveztem, ha nekik nem sikerül megszervezni (bár eddig mindig megszervezték rendesen) akkor elmegyek vasárnap hajnalban egyedül, de most itt vagytok ti is. Elég ha csütörtökön jelzek neked vissza?

fecco

fecco

vendég

• fórumtag
  • 121 posts
Szia!

Igen, ez van tervbe véve. Szerintem olyan 05.00 és .05.30 körül lenne az indulásunk Várpalotáról és a sofõrt ismerve 140 alatt nem fog menni (és mind ezt biztonságosan teszi). Fincsi tempóval idõben odaérhetünk. ..................csak ne legyen tré az idõjárás :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Sziasztok!

Akit érdekel :
Ha minden jól megy, akkor vasárnap megyünk a Szilvásvárad Maratonra egy 5 személyes kisbusszal. Ez a kérdés legkésõbb csütörtök-péntekig lezárul az idõjárás szeszélyessége és kiszámíthatatlansága végett. Idán a Szilvásváradra és nem a Szívásvárad Maratonra készülünk.
Aki ingert érez a tekerésre és nem megoldott a logisztika az jöhet velünk, nyilván az üzemanyag rá esõ részével számolva, amely így nem olyan vészes költség. (Dodge Ram SRT-10 8.3 ? hahaha.....)

Vasárnap hajnalban indulnátok?