Jelentkezz be Regisztrálj

Fehérvár
Posted 2011. May 25. - 20:46

Üdv.
Posted 2011. May 25. - 20:20

Ha már így benne vagyunk a teljesítménytúrák szervezésében, akkor egy ilyenre is elmehetnénk egyszer:
Balatonfüred, Koloska csárda - Koloska völgy - Sárkány-lik - Recsek-hegy - Veszprémfajsz, Kálvária - Király-kúti-völgy - Felsõörs - Csere-hegy - Alsóörs - Csákány-hegy - B.Füred
Hossza: kb. 60-65 km
És ez mégis csak a Balaton.
Üdv.
Ha ismered az utat, akkor mehetünk!
Posted 2011. May 25. - 15:26

Babival megyünk!
Bizonyítanom kell, hogy vagyok olyan pasi, mint amilyen csaj Õ!
Ne reménykedj!

A sebesség mindent megold.
Posted 2011. May 25. - 15:23

Balatonfüred, Koloska csárda - Koloska völgy - Sárkány-lik - Recsek-hegy - Veszprémfajsz, Kálvária - Király-kúti-völgy - Felsõörs - Csere-hegy - Alsóörs - Csákány-hegy - B.Füred
Hossza: kb. 60-65 km
És ez mégis csak a Balaton.
Üdv.
Posted 2011. May 25. - 15:18

Babival megyünk!Velence 10x-en indul valaki?
Bizonyítanom kell, hogy vagyok olyan pasi, mint amilyen csaj Õ!

http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Posted 2011. May 25. - 13:58

Akkor titeket láttalak tegnap elsuhanni, tényleg gyors tempóban!
Holnap megyek 2,5 óra félkeményet, ha gondolja mehetünk, de a 2. óra az laktát felett lesz végig, garantáltan 310-380W körüli lesz minden perc
Kérdeztem tõle, azt mondja jó neki az én tempóm, nem akar keményebben menni.
Posted 2011. May 25. - 12:18

Én meg ezen a túrán gondolkodom:Kincskereső tt. - Csakbringa 130MTB/Nemszázas 99/Kőris Kétszer 48/Odvaskő 45/Kőris kör 30/Szurdokok 26/Kiskö | TTTMégis csak MTB, a táv meg a velencei fele...
.
Ez jóóóó! Végeztem a vizsgáimmal (ezentúl "Jó szerencsét"-tel is köszönhettek)

úgyhogy rakhatjuk neki nyélen! A leghosszabbat megpróbáljuk?
Posted 2011. May 25. - 11:29

Velence 10x-en indul valaki?
Én meg ezen a túrán gondolkodom:Kincskereső tt. - Csakbringa 130MTB/Nemszázas 99/Kőris Kétszer 48/Odvaskő 45/Kőris kör 30/Szurdokok 26/Kiskö | TTTMégis csak MTB, a táv meg a velencei fele...

Posted 2011. May 25. - 10:05

Nem tudom milyen erõs, bringát nem hozott az enyémmel fog menni. Megvan még a régi arany LX szettesem is.
Inkább montizik, de júni elején lesz vmi 250km-es outi verseny amire készül, meg júni végén egy másik 500km-es.
Kedden megyek vele és ha nagyon gyenge vagyok neki akkor szerdán vidd el te
Akkor titeket láttalak tegnap elsuhanni, tényleg gyors tempóban!

Holnap megyek 2,5 óra félkeményet, ha gondolja mehetünk, de a 2. óra az laktát felett lesz végig, garantáltan 310-380W körüli lesz minden perc

Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Posted 2011. May 24. - 23:03

Tetszett neki nagyon
A srác 50 éves, én mentem ahogy tudtam, de nem maradt le. Sõt úgy éreztem ha õ megy ahogy tud, akkor én lemaradtam volna, pláne a szarabb bringával, SPD nélkül (õ ment a bambusszal). Technikásabb részeknél sem lepõdött meg (pl. az Angelika forrás elõtti köves részen simán elment)
Mint kiderült egész télen nyomta görgõn napi 2-3 órát és laktózszintes, wattméréses edzéstervvel készül, amit a belga olimpiai csapat trénere állított neki össze....
A bambusz bringáról azt mondta, hogy nem érzi rosszabbnak, mint az õ karbonvázasát. Udvarias...bár a Brooks ülésrõl megmondta, hogy neki egyáltalán nem jön be. Kicsit szar volt hallani, hogy milyen durván vált terhelés alatt. Nekem tök finoman mûködik, nála meg recsegett rendesen.
Megyünk holnap is 5 körül, talán a Baglyas felé, hogy ne legyen unalmas.
Biztos xtr-hez van szokva.

Posted 2011. May 24. - 22:26

Én is tervezem, fixivel
Valami kocsit rendezhetnénk egy méretes hûtõtáskával, hátha valaki megállna pihenni egyet-kettõt-...

Posted 2011. May 24. - 22:18

Posted 2011. May 24. - 22:16

Na milyen volt? Tetszett neki, bírtad vele a tempót?
![]()
Akartam menni, de elaludtam evés utánés csak 6kor ébredtem fel.
Tetszett neki nagyon

A srác 50 éves, én mentem ahogy tudtam, de nem maradt le. Sõt úgy éreztem ha õ megy ahogy tud, akkor én lemaradtam volna, pláne a szarabb bringával, SPD nélkül (õ ment a bambusszal). Technikásabb részeknél sem lepõdött meg (pl. az Angelika forrás elõtti köves részen simán elment)
Mint kiderült egész télen nyomta görgõn napi 2-3 órát és laktózszintes, wattméréses edzéstervvel készül, amit a belga olimpiai csapat trénere állított neki össze....
A bambusz bringáról azt mondta, hogy nem érzi rosszabbnak, mint az õ karbonvázasát. Udvarias...bár a Brooks ülésrõl megmondta, hogy neki egyáltalán nem jön be. Kicsit szar volt hallani, hogy milyen durván vált terhelés alatt. Nekem tök finoman mûködik, nála meg recsegett rendesen.
Megyünk holnap is 5 körül, talán a Baglyas felé, hogy ne legyen unalmas.
Posted 2011. May 24. - 22:08

Posted 2011. May 24. - 22:00

Posted 2011. May 24. - 20:50

Nem tudom milyen erõs, bringát nem hozott az enyémmel fog menni. Megvan még a régi arany LX szettesem is.
Inkább montizik, de júni elején lesz vmi 250km-es outi verseny amire készül, meg júni végén egy másik 500km-es.
Kedden megyek vele és ha nagyon gyenge vagyok neki akkor szerdán vidd el te
Na milyen volt? Tetszett neki, bírtad vele a tempót?

Akartam menni, de elaludtam evés után

Posted 2011. May 24. - 14:14

Egyelõre még nem tudom, hogy pontosan hogyan megyek. Elvileg a csapattársaimmal szombaton, de még nincs semmi info róla. Úgy terveztem, ha nekik nem sikerül megszervezni (bár eddig mindig megszervezték rendesen) akkor elmegyek vasárnap hajnalban egyedül, de most itt vagytok ti is. Elég ha csütörtökön jelzek neked vissza?
Nekünk is olyan csütörtök körül tisztul le a menetrend és hogyha akkor értekezünk, az teljesen jó.

Posted 2011. May 24. - 12:43

Szia!
Igen, ez van tervbe véve. Szerintem olyan 05.00 és .05.30 körül lenne az indulásunk Várpalotáról és a sofõrt ismerve 140 alatt nem fog menni (és mind ezt biztonságosan teszi). Fincsi tempóval idõben odaérhetünk. ..................csak ne legyen tré az idõjárás
Egyelõre még nem tudom, hogy pontosan hogyan megyek. Elvileg a csapattársaimmal szombaton, de még nincs semmi info róla. Úgy terveztem, ha nekik nem sikerül megszervezni (bár eddig mindig megszervezték rendesen) akkor elmegyek vasárnap hajnalban egyedül, de most itt vagytok ti is. Elég ha csütörtökön jelzek neked vissza?
Posted 2011. May 24. - 10:44

Igen, ez van tervbe véve. Szerintem olyan 05.00 és .05.30 körül lenne az indulásunk Várpalotáról és a sofõrt ismerve 140 alatt nem fog menni (és mind ezt biztonságosan teszi). Fincsi tempóval idõben odaérhetünk. ..................csak ne legyen tré az idõjárás

Posted 2011. May 24. - 09:08

Sziasztok!
Akit érdekel :
Ha minden jól megy, akkor vasárnap megyünk a Szilvásvárad Maratonra egy 5 személyes kisbusszal. Ez a kérdés legkésõbb csütörtök-péntekig lezárul az idõjárás szeszélyessége és kiszámíthatatlansága végett. Idán a Szilvásváradra és nem a Szívásvárad Maratonra készülünk.
Aki ingert érez a tekerésre és nem megoldott a logisztika az jöhet velünk, nyilván az üzemanyag rá esõ részével számolva, amely így nem olyan vészes költség. (Dodge Ram SRT-10 8.3 ? hahaha.....)
Vasárnap hajnalban indulnátok?