Jelentkezz be Regisztrálj
2006 - Újdonságok
Posted 2005. April 20. - 10:18
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed
A biciklim. Saját konstrukció.
vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...
Posted 2005. April 20. - 10:09
Azt hadd kérdezzem már meg, hogy miért tetszik Neked jobban a 2002-es Dorado, amikor 2002-2004 között a külsõ semmiben sem változott ! (max a piros-kék matrica)
Mindenesetre a megszüntetést nem venném készpénznek egy fórumos hozzászólás alapján...
Szerintem sem biztosak az ilyen fórumos valamik, de én a shermant nagyon-nagyon sajnálnám... ez ?volt? szerintem a legjobb szimplavállas FR villa... ami legalább nem levegõs, és jól átgondolt, bevált dologkat alkalmaztak rajta
(nekem is egy 2004-es fekete flickem van. feketében. azért feketében mert oem-es, egy narancssárga mongoose grand marquisból vettem
:'( miért ?akarják? megszüntetni a shermant??
Posted 2005. April 20. - 09:20
Azt hadd kérdezzem már meg, hogy miért tetszik Neked jobban a 2002-es Dorado, amikor 2002-2004 között a külsõ semmiben sem változott ! (max a piros-kék matrica)
Mindenesetre a megszüntetést nem venném készpénznek egy fórumos hozzászólás alapján...
@Rob
Csak 2005-tõl van 32-es becsúszó !
Levegõs Boxxer várható volt, Ridemonkey-n olvastam vagy 2 éve, hogy 2006-ra full levegõsek lesznek/lehetnek a DH gépek !
Én nem örülnék egy full levegõs DH gépnek..
Bár olaj sem lesz örökké a földön..
Viszont a mai full levegõs gépek..
Háát..fõleg a villánál félnék hogy eldurran vagy a szimmering 30 üzemórát bír;)
Ja egyébiránt Cedric el van ájulva az új géptõl és a marzo tag is baromi jó.Ki hitte volna:D
Posted 2005. April 20. - 00:32
@Rob
Csak 2005-tõl van 32-es becsúszó !
Levegõs Boxxer várható volt, Ridemonkey-n olvastam vagy 2 éve, hogy 2006-ra full levegõsek lesznek/lehetnek a DH gépek !
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2005. April 19. - 23:24
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2005. April 19. - 23:19
Hogy csináljunk Boxxerünkbõl kb 200 font többletköltséggel FOX-ot.
Érdekes.
Kérdés:
Ez a szett a csillapítás oldal helyét foglalja el, ebbõl nekem az következik h. ezzel a MOJO-val is a csillapítást tudod hangolni.
Aztán azt is irja h. a kompresszió oldal tök felesleges, csak annyi olaj kell bele ami ken.
De akkor hogy állítod a kompressziót?
Vagy az lenni teljesen felesleges?
Posted 2005. April 19. - 23:09
és
http://www.descent-w...mojofoxxers.htm
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2005. April 19. - 22:57
Az RS-hez nem igazán értek. Mi az a MOJO? - Austin Powersnak volt vmi. hasonlója
A Doradoval kapcsolatban igazad van én csak azt mondtam/irtam h. az nekem jobban tetszik, nem azt h. jobb is.
Kiváncsi vagyok a Marzo mit húz 2006-ra.
Posted 2005. April 19. - 22:54
Értem h. mit akarsz mondani és részben igazad is van.
De.
Szvsz a kerékpároknál gyakorlatilag felesleges az USD a fenti okok miatt. Motoroknál már másképpen vélekedek ebben a kérdésben.
No de ez a post kicsit OFF úgyhogy
ON
hajrá
Posted 2005. April 19. - 22:51
doradoból meg pont az elsõ széria volt sz*r, amiben még nem avil genius szimmeringek voltak.... a legjobb az idei/tavalyi kicsi, ami 180-as mozog, és 32-es a becsúszója.
Posted 2005. April 19. - 22:47
Nemvéletlenül törekszik rá az összes gyártó a versenymotorsportokban is.
Az hogy te nem érzed az csak egy dolog....sokkal direktebb az érzés és sokkal gyorsabban reagál a villa.Ezért sem nyomják 4x-on sem és déhán sem a nagyok 10kilós kerekekkel .ott a multkori példa 4xban a csaj xtr kerekekkel...az más kérdés hogy nem ez az egyetlen szempont amit szem elöt kell tartani.
/On
Posted 2005. April 19. - 22:38
viszont reménykedem abban, hogy ez csak a kezdet és elõvezet valami igazán jóra 2007-8ban. mert ha nem, akkor mit vegyek?
Posted 2005. April 19. - 22:35
Jó én mondjuk Shiver SC tudtam eddig összehasonlítani a Z1-emmel. De semmi csak hogy a Z1 sokkal merevebb.
A Boxxer (levegõs) szerintem nem lesz kereskedelmi forgalomban - tipp.
vagy ha igen akkkor drága lesz meg lesz neki szervizigénye is.
Posted 2005. April 19. - 22:29
Pedig eccer szerettem volna egyet.De ugy látszik ez már nem jön be....
Azt irják hogy dejó hogy a manitou feláldoz ilyesmit is a haladásért/fejlQdésért...
de mióta fejlQdés a sima az usdhez képest?sokkal nagyobba rugózatlan tömeg ami ront a kezelhetöségen stb stb.
Posted 2005. April 19. - 22:27
Posted 2005. April 19. - 22:27
http://vpfree.pinkbi...ic.php?t=89524v
OFF
Az Opera sokkal gyorsabb mint az Explorer
ON
Posted 2005. April 19. - 22:25
Az egyetlen Manitou villa ami úgy igazán bejön, fõleg a legelsõ szériák no meg persze az SC verzió.
Egyébként érdemes végigolvasni az összes hozzászólást. Bár nekem kicsit lassan tölt most. (Szemetek)
Az RS meg levegõs Boxxert hoz 2006-ra.
Érdekes újítás ez a DH-ban.
Szerintem.
Link: http://vpfree.pinkbi...pic.php?t=87486
Posted 2005. April 19. - 22:23
kisebb villákban csak egyoldali csilli, stb.
a tpc+al mi az isten bajuk volt? nevezzék át, akkor ugyan olyan jól el lehet majd adni... de ne 'rontsák' már el A Manitou imidzset
Posted 2005. April 19. - 22:19
nem dobják ki az spv, tovább fejlesztik "spv-based"
de ezt a black becsúszót muszály eröltetni?... a manitoukon valahogy olyan olcsón néz ki. a doradoért meg kár...
de ugye a manitou nem olyan, mint a marzo, nincs magántulajdonban, de eddig valahogy sikerült fasza villákat csinálni. pont a két leghasználhatóbb szériát kéne lecserélni valami új szarral? a nyílt olajfürdõ meg lol... mindenki tér át az ellenkezõjére. mit mondanak majd a manitou hívõnek?
Azért nem tér át csak majdnem;)
A fekete becsúszó meg tényleg hülyén néz ki a manitoun nem tudom miért..
Lehet hogy a béna matricázás miatt.
(linkeltem egy 06-os M3-at valami új manitou villával, na az az ûbergagyi kinézet)
Posted 2005. April 19. - 22:16
de ezt a black becsúszót muszály eröltetni?... a manitoukon valahogy olyan olcsón néz ki. a doradoért meg kár...
de ugye a manitou nem olyan, mint a marzo, nincs magántulajdonban, de eddig valahogy sikerült fasza villákat csinálni. pont a két leghasználhatóbb szériát kéne lecserélni valami új szarral? a nyílt olajfürdõ meg lol... mindenki tér át az ellenkezõjére. mit mondanak majd a manitou hívõnek?

Sign In
Create Account
This topic is locked
Back to top