Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

2006 - Újdonságok

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
1609 replies to this topic

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
túl jó?
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed

A biciklim. Saját konstrukció.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 posts

Azt hadd kérdezzem már meg, hogy miért tetszik Neked jobban a 2002-es Dorado, amikor 2002-2004 között a külsõ semmiben sem változott ! (max a piros-kék matrica)
Mindenesetre a megszüntetést nem venném készpénznek egy fórumos hozzászólás alapján...

Szerintem sem biztosak az ilyen fórumos valamik, de én a shermant nagyon-nagyon sajnálnám... ez ?volt? szerintem a legjobb szimplavállas FR villa... ami legalább nem levegõs, és jól átgondolt, bevált dologkat alkalmaztak rajta

(nekem is egy 2004-es fekete flickem van. feketében. azért feketében mert oem-es, egy narancssárga mongoose grand marquisból vettem :D)

:'( miért ?akarják? megszüntetni a shermant??

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

Azt hadd kérdezzem már meg, hogy miért tetszik Neked jobban a 2002-es Dorado, amikor 2002-2004 között a külsõ semmiben sem változott ! (max a piros-kék matrica)
Mindenesetre a megszüntetést nem venném készpénznek egy fórumos hozzászólás alapján...

@Rob
Csak 2005-tõl van 32-es becsúszó !

Levegõs Boxxer várható volt, Ridemonkey-n olvastam vagy 2 éve, hogy 2006-ra full levegõsek lesznek/lehetnek a DH gépek !

Én nem örülnék egy full levegõs DH gépnek..
Bár olaj sem lesz örökké a földön..
Viszont a mai full levegõs gépek..
Háát..fõleg a villánál félnék hogy eldurran vagy a szimmering 30 üzemórát bír;)

Ja egyébiránt Cedric el van ájulva az új géptõl és a marzo tag is baromi jó.Ki hitte volna:D
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

@Rob
Csak 2005-tõl van 32-es becsúszó !

Levegõs Boxxer várható volt, Ridemonkey-n olvastam vagy 2 éve, hogy 2006-ra full levegõsek lesznek/lehetnek a DH gépek !

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
abban a catridge-ben, amit beletesz, van csillapítás is, és kompresszió is. az lényegében egy nagy vanilla rc inside the boxxer. a másik szárba meg belekúszik egy titán rugó, és leugrott a boxxerrõl legalább 2-300 gramm, ha nem több. ha hihetõ a gyári 2800 gramm, akkor ugy már egész jó sulynál tartunk....

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

jezso

jezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts
Nem gyenge.

Hogy csináljunk Boxxerünkbõl kb 200 font többletköltséggel FOX-ot.

Érdekes.

Kérdés:
Ez a szett a csillapítás oldal helyét foglalja el, ebbõl nekem az következik h. ezzel a MOJO-val is a csillapítást tudod hangolni.
Aztán azt is irja h. a kompresszió oldal tök felesleges, csak annyi olaj kell bele ami ken.

De akkor hogy állítod a kompressziót?

Vagy az lenni teljesen felesleges?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
http://www.mojo.co.uk/boxcart.html
és
http://www.descent-w...mojofoxxers.htm

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

jezso

jezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts
Rob

Az RS-hez nem igazán értek. Mi az a MOJO? - Austin Powersnak volt vmi. hasonlója

A Doradoval kapcsolatban igazad van én csak azt mondtam/irtam h. az nekem jobban tetszik, nem azt h. jobb is.

Kiváncsi vagyok a Marzo mit húz 2006-ra.

jezso

jezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts
Vágom mi a jelentõsége az USD-nek, csak szerintem a kerékpáron nem olyan jelentõs ez a tömegcsökkentés, mint egy motoron, ahol azért nagyobb tömegekrõl van szó.
Értem h. mit akarsz mondani és részben igazad is van.

De.

Szvsz a kerékpároknál gyakorlatilag felesleges az USD a fenti okok miatt. Motoroknál már másképpen vélekedek ebben a kérdésben.

No de ez a post kicsit OFF úgyhogy

ON
hajrá

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
nem kell várni a levegõs boxxerre, meg kell venni a mojo kitet, már évek óta lehet kapni.
doradoból meg pont az elsõ széria volt sz*r, amiben még nem avil genius szimmeringek voltak.... a legjobb az idei/tavalyi kicsi, ami 180-as mozog, és 32-es a becsúszója.

CorsairXMS

CorsairXMS

vendég

• fórumtag
  • 100 posts
Jezsó a rugózatlan tömeg csökkentése nagyon is fontos dolog (persze versenyzöknél)
Nemvéletlenül törekszik rá az összes gyártó a versenymotorsportokban is.
Az hogy te nem érzed az csak egy dolog....sokkal direktebb az érzés és sokkal gyorsabban reagál a villa.Ezért sem nyomják 4x-on sem és déhán sem a nagyok 10kilós kerekekkel .ott a multkori példa 4xban a csaj xtr kerekekkel...az más kérdés hogy nem ez az egyetlen szempont amit szem elöt kell tartani.
/On
"a swallow don't make a summer but tomorrow has to start somewhere" és faithless-nél reklamáljatok a nyelvtani helyesség miatt :)

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
nekem tetszene a levegõs boxxi, annak is már itt az ideje ;)

viszont reménykedem abban, hogy ez csak a kezdet és elõvezet valami igazán jóra 2007-8ban. mert ha nem, akkor mit vegyek? :D

jezso

jezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts
Soha nem veszed észre a különbséget az USD és a hagyományos felépítés között, fõleg nem a rugózatlan tömeg tekintetében. De még a mozgásban sem.
Jó én mondjuk Shiver SC tudtam eddig összehasonlítani a Z1-emmel. De semmi csak hogy a Z1 sokkal merevebb.

A Boxxer (levegõs) szerintem nem lesz kereskedelmi forgalomban - tipp.
vagy ha igen akkkor drága lesz meg lesz neki szervizigénye is.

CorsairXMS

CorsairXMS

vendég

• fórumtag
  • 100 posts
Hát engem elszomorit hogy nem lesz Dorado :(
Pedig eccer szerettem volna egyet.De ugy látszik ez már nem jön be....
Azt irják hogy dejó hogy a manitou feláldoz ilyesmit is a haladásért/fejlQdésért...
de mióta fejlQdés a sima az usdhez képest?sokkal nagyobba rugózatlan tömeg ami ront a kezelhetöségen stb stb.
"a swallow don't make a summer but tomorrow has to start somewhere" és faithless-nél reklamáljatok a nyelvtani helyesség miatt :)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
A levegõs boxxit kiváncsi vagyok hogy oldották meg mert az egy dolog hogy a versenyzõk használják már évek óta minden cégnél, csak mennyire lesz tartós a szimmering..rock shoxosan vagy marzósan, mert nem mindegy;)

jezso

jezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts
Itt van még 1 a Boxxerrõl.

http://vpfree.pinkbi...ic.php?t=89524v

OFF
Az Opera sokkal gyorsabb mint az Explorer
ON

jezso

jezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts
A Doradokért tényleg kár lenne.

Az egyetlen Manitou villa ami úgy igazán bejön, fõleg a legelsõ szériák no meg persze az SC verzió.

Egyébként érdemes végigolvasni az összes hozzászólást. Bár nekem kicsit lassan tölt most. (Szemetek)

Az RS meg levegõs Boxxert hoz 2006-ra.
Érdekes újítás ez a DH-ban.
Szerintem.

Link: http://vpfree.pinkbi...pic.php?t=87486

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
nem tér de a tendencia ez
kisebb villákban csak egyoldali csilli, stb.
a tpc+al mi az isten bajuk volt? nevezzék át, akkor ugyan olyan jól el lehet majd adni... de ne 'rontsák' már el A Manitou imidzset

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

nem dobják ki az spv, tovább fejlesztik "spv-based"

de ezt a black becsúszót muszály eröltetni?... a manitoukon valahogy olyan olcsón néz ki. a doradoért meg kár...
de ugye a manitou nem olyan, mint a marzo, nincs magántulajdonban, de eddig valahogy sikerült fasza villákat csinálni. pont a két leghasználhatóbb szériát kéne lecserélni valami új szarral? a nyílt olajfürdõ meg lol... mindenki tér át az ellenkezõjére. mit mondanak majd a manitou hívõnek?

Azért nem tér át csak majdnem;)
A fekete becsúszó meg tényleg hülyén néz ki a manitoun nem tudom miért..
Lehet hogy a béna matricázás miatt.
(linkeltem egy 06-os M3-at valami új manitou villával, na az az ûbergagyi kinézet)

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
nem dobják ki az spv, tovább fejlesztik "spv-based"

de ezt a black becsúszót muszály eröltetni?... a manitoukon valahogy olyan olcsón néz ki. a doradoért meg kár...
de ugye a manitou nem olyan, mint a marzo, nincs magántulajdonban, de eddig valahogy sikerült fasza villákat csinálni. pont a két leghasználhatóbb szériát kéne lecserélni valami új szarral? a nyílt olajfürdõ meg lol... mindenki tér át az ellenkezõjére. mit mondanak majd a manitou hívõnek?