szimering: akkor megyek 1 hét múlva szerdán csapágyboltba, megkérdem mi az ára, aztán ha nagyon drága felejtõs lesz. bár mondjuk 2 havonta cserélni pár ezreést megérné azt a 300(?) grammot. csak kérdés, mennyire szar a megindulás, meg egyéb dolgok miatt ez a levegõzés
Jelentkezz be Regisztrálj
2006 - Újdonságok
Írta 2005. április 20. - 22:07
szimering: akkor megyek 1 hét múlva szerdán csapágyboltba, megkérdem mi az ára, aztán ha nagyon drága felejtõs lesz. bár mondjuk 2 havonta cserélni pár ezreést megérné azt a 300(?) grammot. csak kérdés, mennyire szar a megindulás, meg egyéb dolgok miatt ez a levegõzés
Írta 2005. április 20. - 22:01
ezért kell a szimering. ami vagy nem tart semmit, vagy drága és gyakran kell cserélni.
asszem ezt akarta mondani lor is. vagy nem, de én meg igen.
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed
A biciklim. Saját konstrukció.
vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...
Írta 2005. április 20. - 21:58
mondjuk amugy is lesz puha rugó majd nemsokára, ami szándékosan túl puha lesz, ezt meg megcsinálom finomhangolásra. aztán ugyis szimeringcsere, max kipróbálom. igazából nem nagyon értem ezt a kamrás dolgot, lehet ez a baj. de elvileg ha ott van a levegõ, akkor azzal rugóznia kell, nem?
egyáltan mi egy ilyen kamra? ugy néz ki, mint egy levegõs tag?
kéne vmi levegõs teló, boncalanynak
Írta 2005. április 20. - 21:13
a nyomasallo szimeringek 15barig biztos elmennek.
ha egy kamrasat csinalnal akkor az lenne, mint az egyszeru levegos telokkal tagokkal.
nehezen indul meg, mert nagyon terheli a szimering ajkat.
megoldas ket kamra kell.
amihez viszont mar komolyabb atalakitas kell.
mauyg mi van ha azt mondjak, hogy jo van ocsem van levegos telod de 30 uzemorankent szerviz kell.
annak idejen sidre 10 ora volt megadva!
de ez mit szamit a versenysportban.
semmit haza mesz kuparol ugyis szetkapod a bicot!
aki meg ilyet vesz otthonra az meg ~havonta szetkapja es kesz
esetleg szimering csere.
kesz
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2005. április 20. - 20:46
off én megcsináltam a do-ba és sokkal jobb lett onboxxiban csak az olajoszlop tetejére tudnál ráfújni kb 33cm hosszban levegõt, ami kb a felére nyomódik össze.......de próbáld ki és írd le, én is kiváncsi vaok
Írta 2005. április 20. - 20:44
az air assistosok meg rugósak eleve, csak rá lehet finomhangolni / keményíteni.
boxxiban csak az olajoszlop tetejére tudnál ráfújni kb 33cm hosszban levegõt, ami kb a felére nyomódik össze.......de próbáld ki és írd le, én is kiváncsi vaok
Írta 2005. április 20. - 20:22
Írta 2005. április 20. - 20:12
ez egész egyszerûen szar...
féloff
amugy levegõs boxxi: az nem mûködne, hogy a csapágyboltban veszek vmi nagyon faszányos ipari szimeringet, kiveszem a két rugót, furok két lyukata kupaka, meg egy szelepet buherálom atom módszerrel és fújok bele 10 bart? vagy 20at, az most mind1, elvileg annak is kell rugózni. hol a hiba? mer ha ilyen eccerü lenne, gondolom már megcsinálták volna..
Írta 2005. április 20. - 17:26
Jah, kb. Jobb a "small bump absorbity" vagy mijarák.
Valójában egy plusz lyuk, páron megcsinálták maguknak otthon. (de lehet, hogy a teflonos verzió az igaz/végsõ vagy az IS.)
Nembaj, õsszel úgyis szerzek egy 05 Dorado-t a mostanit meg eladom milliókért mert ritkaság !
Én megveszem a tekerõs fr gépembe;)
És persze annyiért veszem meg mint amennyiért szerezted;)
Ja hogy ON:
Majd kiderül mi lesz manitou-éknál lehet hogy megvette õket a speckó
Írta 2005. április 20. - 17:05
a marzo meg majd elkezd könnyû villákat gyártani. upsz ez már így leírva is hülyeségnek tûnik
a manitou meg mindíg fejlesztget valamit, néha egész hasznos dolgokat is (PM, 1,5", SPV), azt álandóan variál és ebbe fog belebukni.
A bölcs ember szólt ! :respect:
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2005. április 20. - 17:04
Az Evolve miben más mint a sima spv?Mozog?
Jah, kb. Jobb a "small bump absorbity" vagy mijarák.
Valójában egy plusz lyuk, páron megcsinálták maguknak otthon. (de lehet, hogy a teflonos verzió az igaz/végsõ vagy az IS.)
Nembaj, õsszel úgyis szerzek egy 05 Dorado-t a mostanit meg eladom milliókért mert ritkaság !
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2005. április 20. - 16:43
Írta 2005. április 20. - 16:41
az evlove-ban leteflonoztak valami belsõ bizbaszt, ami eddig sima sorjás mûanyagból volt, és attól mozog rendesebben.
Ez volt egy év fejlesztése?Ezért kell új név?
Mondjuk a DHX is jobban mozog mint egy RC a teflonozott becsúszó miatt, ha ki van iktatva a pro pedal.
Írta 2005. április 20. - 16:33
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. április 20. - 16:21
Írta 2005. április 20. - 14:42
a marzo meg majd elkezd könnyû villákat gyártani. upsz ez már így leírva is hülyeségnek tûnik
a manitou meg mindíg fejlesztget valamit, néha egész hasznos dolgokat is (PM, 1,5", SPV), azt álandóan variál és ebbe fog belebukni.
Miért?A 888 nehéz?Picit kéne megeröltetniük magukat;)
Én sajnálom a manitout, bár nekem a cég egyenlõ volt a Dorado-val..ezért sajnálom igazán.Mert az egy nagyon nagyon jó villa.
És akkor a 05-ös totál felfirssített megerõsített/kikönnyített verzió volt a Final Edition?
Béke Poraira..
Az Evolve miben más mint a sima spv?Mozog?
Írta 2005. április 20. - 14:29
a marzo meg majd elkezd könnyû villákat gyártani. upsz ez már így leírva is hülyeségnek tûnikDe az a teljes Marzo másolás elég gáz. :cry:
Írta 2005. április 20. - 14:23
Pár év és sanyi a FOX villáknak is !
De az a teljes Marzo másolás elég gáz. :cry:
Az SPV-t is fura, hogy bedobják, az Evolve verziója már teljesen jó a TPC+ -ért meg föleg kár. :cry:
Tényleg olyan mintha hirtelen tulajdonosváltás lett volna és az egész gyár elhúzott volna Tajvanra. :cry:
Mer' egy állat vagyok !
Írta 2005. április 20. - 10:32
az uj villáknak 34-es becsuszókat regéltek. és a sherman maradna, csak 150-es lenne a legkisebb. esetleg más néven. a doradot szüntetik be csak, és a slider kétféle (nyilt olajfürdõs!) változata váltja. szerintem sokba van nekik a dorado-t csinálni, és nem éri meg.
érdekes, hogy az spv-t butitják, és átállnak nyilt fürdõre, catridge-el, mint a marzo.
Erre utalt málna is..
Beszélgettünk már errõl párszor.
http://photo.pinkbik...pbpic455108.jpg itt az dh villa bár reméljük ez csak proto dizájn mert nagyon gagyi kinézete van így.
A dorado meg egy legenda volt..a többségnek az is marad.
A manitout ki vette meg?Csak mert régen nem zavarta õket gondolom hogy "sokba" van nekik a dorado..
Írta 2005. április 20. - 10:28
érdekes, hogy az spv-t butitják, és átállnak nyilt fürdõre, catridge-el, mint a marzo.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére