Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

2006 - Újdonságok

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
1609 hozzászólás a témában

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
http://www.descent-w...ies/spv10_2.jpg

http://www.descent-w...ies/spv10_1.jpg

http://www.descent-w...ies/spv10_3.jpg

Lehullalepella:cool2:

Rock Shox Air Boxxer
Fox Rear with Push Internals
Sram Shifting
Avid Brakes & Discs
Dt Swiss wheels, Hubs and Rims
WTB Saddle
MRP Chain Device
Crank Bros pedals
Kenda Tyres
Lizard Skins Grips
Crud Catcher
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Ezek mint voltak már ! ;)

A Syndicate-ben meg ugye nem kerülhet FOX villa mert a SRAM az egyik fõ-fõ szponzor.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Voltmár:D
Egyébként rugóstagnak meg dhx lesz a syndicate gépekben, elöl meg marad az RS, voltak olyan tippek hogy elöl is fox de aztán kiderült hogy félreolvasták:D
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ha mar az atigazolasokrol volt szo:

Steve Peat a Santa Cruz Syndicate -nel folytatja, megszunik a Hope tamogatasa mivel a csapat Sram termekeket hasznal. MTBR link

Sabrina Jonnier az Iron Horse MadCatz csapatba megy, Mick Hannah pedig a Gracia altal keletkezett urt hivatott valahogy betolteni a Cannondale-nel. sok sikert :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

RoGeR

RoGeR

vendég

• fórumtag
  • 236 hozzászólás
Elképzelhetõnek tartom a kétféle vázat. A 2005-ös Pyxis és Pyxis Team váz között is van egy kevés eltérés.

Az idei Cruxról már van valami info?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
"más" a neve, én a legolcsóbbat láttam csak eddig.
a tabletopot. 60 rugóért csak jobb a váz is, remélem!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ebbol speciel nem derul ki, hogy a Table Top es a Superman kozott csak felszereltseg, vagy vazbeli kulonbseg is van e.

e-speculation: [reg trademark of Ridemonkey inc :D]

gyanitom a vaz ugyanaz, csak mas cumokat aggatnak ra.

ha mas lenne a vaz, akkor sztem mas lenne a neve is. Meg akkor nem 60 ezer lenne a kulonbseg.

meg mar kulonben is van egysebesseges es tobbsebesseges verzio, egesz egyszeruen nem nezem ki a csekebol, hogy kihoz egy vaznak erosebb/gyengebb valtozatat. ez reszben a ceget reszben a felvevopiacot minositi
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

Helló!
Ma mondot nekem egy boltos olyat, hogy a 2006-os polarxbõl 3 féle lesz: egy single speed-es , egy olcsóbb gyengébb változat és egy erõsebb kicsit drágább. De a vázból és nem felszereltségbõl. Na errõl mit tudtok?

ez lesz:
1. PolarX Superman: 8seb. : 168.000 Ft

2. PolarX Manual singlespeed: 196.000 Ft

3. PolarX Table Top (acera): 108.000 Ft

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

megjegyzem azert vannak itt[is ott is] arcok, akik azert vesznek meg X vazat/villat/akarmit, mert Y versenyzot olyannal latta a NWD aktualis szamaban.

es attol varja, hogy o is ugy fog menni

es elhiszi, hogy X termek jobb Z termeknel, mert

Éppen erre épít a marketing. "Megvesznek" egy jó nevû versenyzõt az eladásokból befolyó töblethaszon reményében.
Persze nyilván vannak további elõnyök (R&D), de mint minden vállalkozás ez is a profitról szól még akkor is ha ez egy olasz teleszkópokat gyártó cég és egy amerikai többszörös világbajnok szerzõdése...

(sztem)

dánhill

dánhill

vendég

• fórumtag
  • 75 hozzászólás
Helló!
Ma mondot nekem egy boltos olyat, hogy a 2006-os polarxbõl 3 féle lesz: egy single speed-es , egy olcsóbb gyengébb változat és egy erõsebb kicsit drágább. De a vázból és nem felszereltségbõl. Na errõl mit tudtok?

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
azért nem biztos,hogy csak a pénz:

Bryson Martin had this to say about the signing; "We are really stoked to have him back on Marzocchi! I was the first guy to get him on a suspension fork back some 13 years ago (if I remember correctly)."

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
bocsma`

munderbecsuletvedes:

megjegyzem azert vannak itt[is ott is] arcok, akik azert vesznek meg X vazat/villat/akarmit, mert Y versenyzot olyannal latta a NWD aktualis szamaban.

es attol varja, hogy o is ugy fog menni

es elhiszi, hogy X termek jobb Z termeknel, mert

szoval

mindegy, hulyeseget irtam, ussetek :D

RAUH-Welt
B E G R I F F

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

valszeg csak uzleti ugyek dominaltak, nem szemelyes termekpreferencia

lol
Mi más számítana azon a szinten???

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
abszolut

mondjuk nemtom mivel ad tobbet a Marzo, amit a Fox nem adott meg, valszeg csak uzleti ugyek dominaltak, nem szemelyes termekpreferencia

majmok is irtak

Marzocchi welcomes Brian Lopes to the team. He's current and 3 time 4x World Champion, current and 5 time 4x World cup overall champion, as well as 9x national champion. Brian is a great competitor who will bring even more excitement and momentum to the Marzocchi race program. The GT/Hyundai racer will use a Marzocchi front fork and the all new Roco rear shock at every event on his schedule. We're looking forward to a great season with Brian and the rest of the World Championship riders on the Marzocchi team

RAUH-Welt
B E G R I F F

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
neki mindegy mi van a segge alatt...
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
lopez mostantól marzón:

http://www.nsmb.com/...lopes_01_06.php

dánhill

dánhill

vendég

• fórumtag
  • 75 hozzászólás
Nekem is ilyen volt a lánctányérom a régi bringámon 8 éven át. Sztem jó dolog.Azt nem mondom, hogy éreztem, hogy hogy repülök + milyen szuper az ilyen alakú lánctányér, de ha átültem egy másik "rendes" bringára akkor furcsa volt meg olyan volt mintha nehezebb lenne tekerni peddig az áttétel ugyan az volt. Mert valahogy úgy mükszik hogy amikor a hajtókar fügõlegesen van a holtponton akkor elvileg a "tojás" miatt kevesebb láncot továbbít így könyebben jutsz át ezen a holtponton. Most hagyományos a hajtókarom, megszoktam és ugyan úgy megyek......de azzé jó dolog.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Nem, ez biopace, olvasd el a topicot a majmoknál;)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
biztos hogy nem csak a kep torz? nekem valami nem stimmol vele

biopace tanyert kb `94 ota nem is gyartanak

RAUH-Welt
B E G R I F F

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
egy régi bikemagban is volt egy cikk a biopace-rõl, ott igazából csak elõnyt hoztak fel. csak azért nem lett belõle semmi, mert a versenyzõk maguktól is tudnak körkörösen tekerni és csak az amatõröknek segített volna. mondjuk nem annyira értem, hogy egy dh gépen minek elõsegíteni a hajtáshatékony körkörös tekerést.