Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

2006 - Újdonságok

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
1609 replies to this topic

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

biztos hogy carbonos lesz? mert akkor tárgytalan.
egy vázról beszélünk? az idei Kona kula primo-t hasonlítom a jövõ évi Kona kula supreme-hez. én ahogy a képet láttam abban sincs több karbon, mint nagyanyám fogsorában.

amúgy itt volt az eredet :
http://www.singletra...89916a2f6b5801e

Kula Supreme
Scandium/carbon frame, Fox F100RL fork, XTR V-brakes and XTR/XT mix of bits with more than a sprinkling of carbon parts elsewhere.

márpedig ilyen combónál elég vszínû hogy a támvilla szén...sztem
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Szerinted a karbont nem lehet festeni, csak a disz karbon feluletet lehet rarakni?

én ahogy a képet láttam abban sincs több karbon, mint nagyanyám fogsorában.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

egy vázról beszélünk? az idei Kona kula primo-t hasonlítom a jövõ évi Kona kula supreme-hez. én ahogy a képet láttam abban sincs több karbon, mint nagyanyám fogsorában.

hát az elsõ kéminfókban azt írták....meg valamit kell alakítani, mert az hogy gyártanak egy vázat valami ki tudja milyen tojváni csõszettbõl ami tartalmaz 0,003 % szkandiumot és majd 1400 gramm az ma már nem nagy durranás ....a karb támvilla meg sztem q. jó lenne 1ébként
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

nyugodt lehetsz hogy a suprem drágább lesz mint a primo...karbon támvillával..lesz 250 simán...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
én csak a futikat nyomnám le
bruhahahahahahaha :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

olcsó otó nem izgi
drága sportotó izgi
drága rüszünagy dzsip izgi
bicó izgi...
tehát ha izgi kell, akkor sok zsé, de akkor belefér a drága autó mellé drága bicó is
ha nincs annyi lé, akkor max közlekedõautó + drága bicó vagy kevésbbé drága bicó, de az is izgi...

mondjuk én nem erre gondoltam..hanem aki 10 évesen 1/2 millás bringán vírit mert + teheti, 6-7 év múlva meg már gyerek dolognak tartja, miközben még élvezi is hogy lenyomott az útról 1 bringást az x5össel....
de mondjuk ez nem 2006-os újdonság :)

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
ja ezt beszéltük multkor
a bicó relatíve olcsón nyújtja azt a szórakozást, adrenalint, stb amit akarsz
autóval nem szivesen ökörködök mer esetleg letépem vki arcát
úgyhogy cucc

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
olcsó otó nem izgi
drága sportotó izgi
drága rüszünagy dzsip izgi
bicó izgi...
tehát ha izgi kell, akkor sok zsé, de akkor belefér a drága autó mellé drága bicó is
ha nincs annyi lé, akkor max közlekedõautó + drága bicó vagy kevésbbé drága bicó, de az is izgi...

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
bennem felmerült hogy kéne ótó
hmm, vagy ótó vagy bringa
ótóval lehet cuccolni havi 1x, meg melóba járni minden reggel, de oda elvisz a busz is
akkor bicó

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

tudom hogy arra gondolt..poénnak szántam
õszinte legyek én le...om a sok kis kötsög mivel nyomul a fogasnál...mire megnõnek úgyis kib...k a biciklit mer 16 évesen már nem az a menõ hanem a 600-as speedmotor (125ös papírral persze) de azzal legalább elõbb útóbb a tepsiben végzi...

nem mert a smart, és az alfarómeó meg a stilo lesz....

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

10 éves korára gondolt:-d
amúgy ki kell mennifogashoz
10 éves vagy stinkyken, harókon nyomulnak, vagy bmx, vagy hasonló picibicikliken...

tudom hogy arra gondolt..poénnak szántam
õszinte legyek én le...om a sok kis kötsög mivel nyomul a fogasnál...mire megnõnek úgyis kib...k a biciklit mer 16 évesen már nem az a menõ hanem a 600-as speedmotor (125ös papírral persze) de azzal legalább elõbb útóbb a tepsiben végzi...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
jó esetben
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

kula-k teccenek. nagyon bejön. fõleg a supreme:lick: . árakról még nem tudni semmit mi? remélem nem lesz több, mint idén a primo.
köllene egyet venni, csak nincs mibûû

(off:tudtok esetleg valami jó munkát, amit suli mellett lehetne csinálni? ja vidéken, tapolca környékén?)

nyugodt lehetsz hogy a suprem drágább lesz mint a primo...karbon támvillával..lesz 250 simán...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
10 éves korára gondolt:-d
amúgy ki kell mennifogashoz
10 éves vagy stinkyken, harókon nyomulnak, vagy bmx, vagy hasonló picibicikliken...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

én akkor bmxeztem :)
utána egy monti, ami vagy 20as volt, aztán késõbb egy kisebb 18ast kaptam, de azis teszkós volt
szerettem

zolle mikor én 10 éves voltam sztem Te még nem bmx-eztél...:) 20 körül voltam mikor nálunk[U] az elsõ monti szerû cuccok +jelentek...

Bogár ··

Bogár ··

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 posts
oops,semmi

69.

==================================================

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
én akkor bmxeztem :)
utána egy monti, ami vagy 20as volt, aztán késõbb egy kisebb 18ast kaptam, de azis teszkós volt
szerettem

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

és egy jake 2-4?
egy aszfalt edzõgép
miafrancnak arra 24es kerék?
másik meg hogy cca 13 éves kortól a lurkók már felérik a 26os kerékkel épített 14es vázakat;)

f.sz tuggya én 10-11 éves koromban rohadtul örültem vón egy 24-es versenybiciglinek...de akkor csak az orosz hajlitott vázas kontrafékes szar volt 24-esbe....

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
és egy jake 2-4?
egy aszfalt edzõgép
miafrancnak arra 24es kerék?
másik meg hogy cca 13 éves kortól a lurkók már felérik a 26os kerékkel épített 14es vázakat;)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

sztem hányás hogy a tengelytáv 90 centi, de van benne egy 20 centit mozgó villa
persze 24es kerékkel mer az trendi

most melikre is gondolsz ?
mert a stuff 2-4, meg a stinky 2-4 a katalogus "kinder" felíratú lapjaira szoktak kerülni....