Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
2006 - Újdonságok
Started by
tamaska
, 2005. April 19. 17:07
Posted 2005. September 01. - 14:29
Posted 2005. September 01. - 14:16
majd a fully vázhoz alwww.rockshox.com fent van az uj kinalat :-) Judit, pilota, kisherceg szevasz.
Brutal kinalat. A kisgyerek villa 28-as becsuszo es a CC verseny telo SID, osszes tobbi 32. Mindegyikbol van szinte air vagy dual air es u-turn is. Alakul ez :-) Kezdem azt gondolni, hogy csak jovore cserelek telot.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2005. September 01. - 14:11
Posted 2005. September 01. - 14:08
Posted 2005. September 01. - 12:36
www.rockshox.com fent van az uj kinalat :-) Judit, pilota, kisherceg szevasz.
Brutal kinalat. A kisgyerek villa 28-as becsuszo es a CC verseny telo SID, osszes tobbi 32. Mindegyikbol van szinte air vagy dual air es u-turn is. Alakul ez :-) Kezdem azt gondolni, hogy csak jovore cserelek telot.
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Posted 2005. August 30. - 12:10
Storck Rebel nyami-nyami
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2005. August 30. - 12:06
Posted 2005. August 30. - 12:02
Kala, olvass:
"Steering anyone? Can the front wheels on most of these bikes even turn? "
Pont ezt kerdeztem en is. Ez a hoax 5. pontja
Amugy a hatso mageneses kerek csak a Viper-en van, a tobbin nincs, es oldal iranyban az sem tudna mozogni, csak forogni elore-hatra. Hiaba magyarazol
"Steering anyone? Can the front wheels on most of these bikes even turn? "
Pont ezt kerdeztem en is. Ez a hoax 5. pontja
Amugy a hatso mageneses kerek csak a Viper-en van, a tobbin nincs, es oldal iranyban az sem tudna mozogni, csak forogni elore-hatra. Hiaba magyarazol
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Posted 2005. August 30. - 11:10
szinte összes bringa ugyanaz amugy
és tudom
csak kala bizonygatta hogy lehet kanyarodni
csak magyarázza el hogy hogyan...
tudom hogy "HUMOR"
odaírta:-D
és tudom
csak kala bizonygatta hogy lehet kanyarodni
csak magyarázza el hogy hogyan...
tudom hogy "HUMOR"
odaírta:-D
Posted 2005. August 30. - 11:05
Állj, Stop, Halt, Stoj!
Ismétlem olvassátok el az utsó linket. Az egész cikk valami poén volt. Nagy lelkesen belinkeltem, mert késõn vettem észre, hogy szivatás. Valami 3Dmax-os arc unatkozott. Nincs mirõl vitázni na!
Ismétlem olvassátok el az utsó linket. Az egész cikk valami poén volt. Nagy lelkesen belinkeltem, mert késõn vettem észre, hogy szivatás. Valami 3Dmax-os arc unatkozott. Nincs mirõl vitázni na!
Posted 2005. August 30. - 11:01
na de
elsõkerék
nincs semmi kcs, meg ivlla
össze van nõve a kerék a vázzal
hogy fordul el?
mágneses mezõben? és minek a hatására?
vagy mi?:-)
elsõkerék
nincs semmi kcs, meg ivlla
össze van nõve a kerék a vázzal
hogy fordul el?
mágneses mezõben? és minek a hatására?
vagy mi?:-)
Posted 2005. August 30. - 11:00
mit kajáltunk be?
kanyarodáson mit kell érteni? van a kcsapi,abban forog a villa és kész:)
akkor már inkább azon kéne kiakadni,h hogy le7 megvalósítani 1 ilyen,eléggé erõs mágneses mezõt... de ezek úgyis csak rajzon léteznek,mint tervezõi tanulmányok
bár sztem a mágneses mezõ által hajtott/ mezõn lebegõ vonatot már megvalósították,ha yól tudom
kanyarodáson mit kell érteni? van a kcsapi,abban forog a villa és kész:)
akkor már inkább azon kéne kiakadni,h hogy le7 megvalósítani 1 ilyen,eléggé erõs mágneses mezõt... de ezek úgyis csak rajzon léteznek,mint tervezõi tanulmányok
bár sztem a mágneses mezõ által hajtott/ mezõn lebegõ vonatot már megvalósították,ha yól tudom
Posted 2005. August 30. - 10:55
bekajáltátok, fõleg kala:-)
és a kanyarodást még mindig énse értem némelyiken.
mert attól hogy hátul mágneses kerék van,attól hogy kanyarodik? mert kala így érvelt....
és a kanyarodást még mindig énse értem némelyiken.
mert attól hogy hátul mágneses kerék van,attól hogy kanyarodik? mert kala így érvelt....
Posted 2005. August 30. - 10:50
Huhh srácok, ezt kicsit benéztük:) Van egy link az oldalon, de ezek szerint még nem kattintottatok rá. Én elõbb igen:
http://www.mountainb...erdraUpdate.htm
bocsesz:)
http://www.mountainb...erdraUpdate.htm
bocsesz:)
Posted 2005. August 30. - 10:00
Kanyarodni!!
Azaz elfordítani az elsõ kereket valamilyen irányban, oldalra, hogy kanyarodjon. Én se értem.
Az meg buziság, hogy azért kerülnek annyiba a Specko vázak, hogy ilyen szarokat csináljanak a lóvéból... Ez a fejlesztés?
Azaz elfordítani az elsõ kereket valamilyen irányban, oldalra, hogy kanyarodjon. Én se értem.
Az meg buziság, hogy azért kerülnek annyiba a Specko vázak, hogy ilyen szarokat csináljanak a lóvéból... Ez a fejlesztés?
Aktuális civil
Posted 2005. August 30. - 09:50
továbbra sem értem,mit akarsz mondani
tehát
van 1 mágneses mezõ ami minden pillanatban meghatároz kb 1 képzeletbeli tengelyt a kerék számára VALAHOGY (az nem érdekel,h hogyan,tanulmánybicó,nem?)
és ezen a kerék tud gördülni
a villa,ami ezt a tengelyt fogja,forgatható
akkor meg...?
tehát
van 1 mágneses mezõ ami minden pillanatban meghatároz kb 1 képzeletbeli tengelyt a kerék számára VALAHOGY (az nem érdekel,h hogyan,tanulmánybicó,nem?)
és ezen a kerék tud gördülni
a villa,ami ezt a tengelyt fogja,forgatható
akkor meg...?
Posted 2005. August 30. - 00:11
Bazz, a hatso kerekkel nincs baj, de hogy kormanyzod az elsot? Ez volt a kerdesem. A tipust csak peldanak mondtam, de ha nem tudod mi az a pelda, akkor a te kedvedert leirom az osszes tipust aminel fix ( vagy fixnek nez ki ) az elso kerek, ezert nem ertem hogy lehet elforditani ( Kala kedveert: jobbra illetve balra ).
Nos a tipusok bovebben:
Scorpion
Green Mamba
Copperhead
BMW Feather Deluxe
Viper
Nos a tipusok bovebben:
Scorpion
Green Mamba
Copperhead
BMW Feather Deluxe
Viper
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Posted 2005. August 29. - 23:23
???
én téged nem értelek:)
miért ne le7ne vele kanyarodni? vagy akármit csinni,amit 1 rendes kerékpárral?
"That's right, no rear hub. The rear wheel has a special magnetically polarized rim that is suspended inside the frame, where it floats inside a magnetic suspension field."
én téged nem értelek:)
miért ne le7ne vele kanyarodni? vagy akármit csinni,amit 1 rendes kerékpárral?
"That's right, no rear hub. The rear wheel has a special magnetically polarized rim that is suspended inside the frame, where it floats inside a magnetic suspension field."
Posted 2005. August 29. - 23:15
Nem teljesen ertem, hogy a viperrel pl. hogy leeht kanyarodni? Az elso kerek is fix meg a hatso is. Akkor hogy?
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Posted 2005. August 29. - 22:42

Sign In
Create Account
This topic is locked
Back to top