Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

2006 - Újdonságok

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
1609 replies to this topic

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
kint abban a bicajboltban,ahova a legtobbet jartam az egyik szerelõnek van egy haverja Californiában.na ez a csávó dhzik,amúgy meg a Honda Mx részlegénél dolgozott.amikor megtudták,hogy bringázik akkor egybõl átrakták a bicaj részleghez.most az a munkája,hogy a Minnaarral jár edzeni,az meg elmeséli neki,hogy mit kéne változtatni a bringán.de kb. az életével játszik,ha elmond valami infót a bicajról.
nem hinném,hogy bármikor is sorozatgyártott Honda bringát lehet majd venni.maximum valami tajvani gyártóval gyártatnak valamit.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Viszont a 4x gépben Pike villa van, nemde ? ;)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Honda 4X bringa(sokkolóan ronda)

Fent lesz nálunk az újabb ma legkésõbb holnap. Nekem ugyan nem tetszik, de sokkal szebb.

csak tudnám,hogy miert éri meg ez a Hondának

Reklám...
...kint egy kicsit ezt másképp képzelik. Egy Hondás cikkben olvastam, hogy az egész (team / bringák / minden) a Honda MX üzletág reklámja. Nem véletlen, hogy a kiállítási gépeken ugyanazoktól a gyártóktól van a fék, a teleszkóp stb...

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

prototype.majd lesz szebb is.mint a dh bicaj.csak tudnám,hogy miert éri meg ez a Hondának.

tesztelnek, aztán belépnek a piacra..
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

En azt sem erzem meg, ha veletlenul a pocsodre lepek legkozelebb mikor latlak, ugyhogy ne csodalkozz majd ;)

Peat -et meg mar kitargyaltuk, de azert a Honda tervezoi ugylatszik hasonlora gondoltak tervezeskor mint en, pedig nem valoszinu hogy teljesen hulyek :D

Iljics azt irta hogy X gramm, DHX Air taggal meg X-400 gramm. Vagyis mindegy mi van a kepen, mivel nem DHX Air tag van a kepen, ezert az X gramm vonatkozik ra.

:D nyehehe
Menjél Honda tervezõnek;)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Hány fokos ez a Marin?

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
elélveztem
rá a képernyõre
orange kell! :)
vagy giant dh, nemtom még, sokára lesz...

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
aszta!

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
2006 Marin Quake 7

Feltöltött kép

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
prototype.majd lesz szebb is.mint a dh bicaj.csak tudnám,hogy miert éri meg ez a Hondának.

left

left

vendég

• fórumtag
  • 170 posts
Honda 4X bringa(sokkolóan ronda):
http://www.transcend...CRW_5535?full=1

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Hat, kicsit baromul nez ki az a kilogo butyok a rugostag aljanal, de ok tudjak.
Nem tudom mennyi penzt oltek a tervezesbe, uj gepekbe, licenszre, de szeritnem ennyit nem er meg a DW link a regihez kepest.
Eddig az elozo evi Giant DH vaz volt a legjobb.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
ezt se túl szép.
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Ahogy irta. Ha megnezed alul vastagabb a fejcso, pont 1,5 -os.

Ez mar biztos nem a villa miatt van, hanem azert, hogy erosebb legyen a fejcso, nem megy szet a nagy erohatasoktol. Bar ehez nem tudom miert novelik a belso atmerot, ez is baromsag szerintem.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
hogyhogy alul 1,5", felül 1.1/8 ?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
2006 Giant Glory:

Feltöltött kép

150-es hátsórész, alul 1.5", felül 1.1/8" fejcsõ, 230mm út, kb. 320e-res kanadai kikser ár a vázért, 820e a komplett gépért.

Mer' egy állat vagyok !

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

bár nem közekedni akarok de az nem dhx air tag hanem sima rugós dhx...
szerintem az orange peat és fehér színben a legjobb

viszont ha ez igaz suly akor,dhx air,deemax kerekek,könyebb gumik,egy kisebb nyereg,vagy egybe csõ+nyereg
és még könyebb...

Légyszi olvasd el mégegyszer hogy mit írtam. ;)

A súlypont jobb ha lentebb van, de nem kell túlmisztifikálni, nem ezen múlik 1 helyezés.

Mer' egy állat vagyok !

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
En azt sem erzem meg, ha veletlenul a pocsodre lepek legkozelebb mikor latlak, ugyhogy ne csodalkozz majd ;)

Peat -et meg mar kitargyaltuk, de azert a Honda tervezoi ugylatszik hasonlora gondoltak tervezeskor mint en, pedig nem valoszinu hogy teljesen hulyek ;) :D

Iljics azt irta hogy X gramm, DHX Air taggal meg X-400 gramm. Vagyis mindegy mi van a kepen, mivel nem DHX Air tag van a kepen, ezert az X gramm vonatkozik ra.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
szerintem az orange peat és fehér színben a legjobb

viszont ha ez igaz suly akor,dhx air,deemax kerekek,könyebb gumik,egy kisebb nyereg,vagy egybe csõ+nyereg
és még könyebb...

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

Szoval, ez egyszeruen ronda, baromi ronda ;) Hogy all az a nyeregcso a vilaoz kepest?!
Ezen kivul azt a feket nem mernem vilagkupan hasznalni, ok valszeg jobban tudnak bringazni, azert merik :)

Ugyan konnyu a gep, de ha megfigyeled a suly nagy resze elegge fent van, ezert biztos hogy instabilabb mint mondjuk egy 17 kilos gep aminek lent van a sulypontja.
Mondtam mar hogy ronda?
Es vegezetul ahogy igy elnezem, lemernem pedallal es lanccal, mert igy ahogy van, szerintem tobb mint amit irnak, mert nem eppen a legkonyebb alkatreszekbol raktak ossze.

írtam peatnek!
Hi tech DCX-re vált mert rájött hogy Fabien azért verte megmert magasan van a súlypont :o
Mondjuk ez a gép a pöcsöm alá sem érne de ha te ezt megérzed..