Jelentkezz be Regisztrálj
2006 - Újdonságok
Posted 2005. September 20. - 09:46
nem hinném,hogy bármikor is sorozatgyártott Honda bringát lehet majd venni.maximum valami tajvani gyártóval gyártatnak valamit.
Posted 2005. September 20. - 09:44
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2005. September 20. - 09:33
Fent lesz nálunk az újabb ma legkésõbb holnap. Nekem ugyan nem tetszik, de sokkal szebb.Honda 4X bringa(sokkolóan ronda)
Reklám...csak tudnám,hogy miert éri meg ez a Hondának
...kint egy kicsit ezt másképp képzelik. Egy Hondás cikkben olvastam, hogy az egész (team / bringák / minden) a Honda MX üzletág reklámja. Nem véletlen, hogy a kiállítási gépeken ugyanazoktól a gyártóktól van a fék, a teleszkóp stb...
Posted 2005. September 20. - 09:17
prototype.majd lesz szebb is.mint a dh bicaj.csak tudnám,hogy miert éri meg ez a Hondának.
tesztelnek, aztán belépnek a piacra..
Posted 2005. September 20. - 08:57
En azt sem erzem meg, ha veletlenul a pocsodre lepek legkozelebb mikor latlak, ugyhogy ne csodalkozz majd
Peat -et meg mar kitargyaltuk, de azert a Honda tervezoi ugylatszik hasonlora gondoltak tervezeskor mint en, pedig nem valoszinu hogy teljesen hulyek
Iljics azt irta hogy X gramm, DHX Air taggal meg X-400 gramm. Vagyis mindegy mi van a kepen, mivel nem DHX Air tag van a kepen, ezert az X gramm vonatkozik ra.
Menjél Honda tervezõnek;)
Posted 2005. September 20. - 08:57
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2005. September 20. - 08:56
rá a képernyõre
orange kell!
vagy giant dh, nemtom még, sokára lesz...
Posted 2005. September 20. - 08:54
Posted 2005. September 20. - 08:34
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2005. September 20. - 07:59
Posted 2005. September 20. - 07:21
Posted 2005. September 20. - 00:28
Nem tudom mennyi penzt oltek a tervezesbe, uj gepekbe, licenszre, de szeritnem ennyit nem er meg a DW link a regihez kepest.
Eddig az elozo evi Giant DH vaz volt a legjobb.
I`m as fast as nobody!
Posted 2005. September 20. - 00:18
Posted 2005. September 20. - 00:16
Ez mar biztos nem a villa miatt van, hanem azert, hogy erosebb legyen a fejcso, nem megy szet a nagy erohatasoktol. Bar ehez nem tudom miert novelik a belso atmerot, ez is baromsag szerintem.
I`m as fast as nobody!
Posted 2005. September 20. - 00:12
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2005. September 20. - 00:10
150-es hátsórész, alul 1.5", felül 1.1/8" fejcsõ, 230mm út, kb. 320e-res kanadai kikser ár a vázért, 820e a komplett gépért.
Mer' egy állat vagyok !
Posted 2005. September 19. - 23:48
bár nem közekedni akarok de az nem dhx air tag hanem sima rugós dhx...
szerintem az orange peat és fehér színben a legjobb
viszont ha ez igaz suly akor,dhx air,deemax kerekek,könyebb gumik,egy kisebb nyereg,vagy egybe csõ+nyereg
és még könyebb...
Légyszi olvasd el mégegyszer hogy mit írtam.
A súlypont jobb ha lentebb van, de nem kell túlmisztifikálni, nem ezen múlik 1 helyezés.
Mer' egy állat vagyok !
Posted 2005. September 19. - 23:46
Peat -et meg mar kitargyaltuk, de azert a Honda tervezoi ugylatszik hasonlora gondoltak tervezeskor mint en, pedig nem valoszinu hogy teljesen hulyek
bár nem közekedni akarok de az nem dhx air tag hanem sima rugós dhx...
Iljics azt irta hogy X gramm, DHX Air taggal meg X-400 gramm. Vagyis mindegy mi van a kepen, mivel nem DHX Air tag van a kepen, ezert az X gramm vonatkozik ra.
I`m as fast as nobody!
Posted 2005. September 19. - 23:45
szerintem az orange peat és fehér színben a legjobb
viszont ha ez igaz suly akor,dhx air,deemax kerekek,könyebb gumik,egy kisebb nyereg,vagy egybe csõ+nyereg
és még könyebb...
Posted 2005. September 19. - 23:41
Szoval, ez egyszeruen ronda, baromi ronda
Hogy all az a nyeregcso a vilaoz kepest?!
Ezen kivul azt a feket nem mernem vilagkupan hasznalni, ok valszeg jobban tudnak bringazni, azert merik
Ugyan konnyu a gep, de ha megfigyeled a suly nagy resze elegge fent van, ezert biztos hogy instabilabb mint mondjuk egy 17 kilos gep aminek lent van a sulypontja.
Mondtam mar hogy ronda?
Es vegezetul ahogy igy elnezem, lemernem pedallal es lanccal, mert igy ahogy van, szerintem tobb mint amit irnak, mert nem eppen a legkonyebb alkatreszekbol raktak ossze.
írtam peatnek!
Hi tech DCX-re vált mert rájött hogy Fabien azért verte megmert magasan van a súlypont
Mondjuk ez a gép a pöcsöm alá sem érne de ha te ezt megérzed..

Sign In
Create Account
This topic is locked
Back to top