Jelentkezz be Regisztrálj
2006 - Újdonságok
Posted 2005. October 14. - 22:29
igaz nem is épp "hagyományosan" van nyomva.
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed
A biciklim. Saját konstrukció.
vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...
Posted 2005. October 14. - 19:38
a dhx air 450 gramm a többit Ti tudjátok..de a sima dhx asszem rugó nélkül ennyi ...vagy 400Nem emlekszem mar, valamelyik Fox -os cikkben olvastam, hogy a DHX ugyebar utos DH tag lett, mert konnyu es baromi jo, de az Air verziot inkabb ne hasznaljuk DH versenyzesre es extrem freeride -ra.
A melegedes volt nekem is a bajom vele, marmint amikor gondolkoztam rajta, hogy jo lenne a levegos, de pont emiatt nem merek belevagni, mert nem tudtak megoldani, hogy hoszabb palyakon ahol komolyabb igenybevetel van, ne melegedjen fel a levego benne. Ugyebar ahogy melegszik, ugy tagul, ergo felkemenyedik a palya vegere.
Lusta vagyok most utananezni, de mennyi most sulyban a kulonbseg mondjuk a DHX Air, es a titanrugosrugos rugostagok kozott? Pl. DHX 5.0, Manitou 2006 -os uj szuperkonnyu tagja, Rocco?
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2005. October 14. - 19:03
kisebb hotagulasi egyuthatoju cumo kell bele.
Jah, es biztos konnyu lenne hazilag ilyen cumot fujni a tagba, foleg egy palya aljanal, miutan megnezted milyen beallitasokkal mesz
I`m as fast as nobody!
Posted 2005. October 14. - 19:02
tulfolyonal csak az olaj mennyiseget novelik.
az mar mas kerdes, hogy honnan szerzek ilyen gazt
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2005. October 14. - 19:01
I`m as fast as nobody!
Posted 2005. October 14. - 18:55
Posted 2005. October 14. - 18:45
I`m as fast as nobody!
Posted 2005. October 14. - 18:35
Kik mondják?
Nekünk a Fox-os szerelõ azt mondta pályától függ. Gyors, rázós, sûrû kisebb puklikkal tarkított pályán nem ajánlják (csak melegszik az a gáz...). Lassabb nem annyira rázópad pályákon jó.
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Posted 2005. October 14. - 18:10
A melegedes volt nekem is a bajom vele, marmint amikor gondolkoztam rajta, hogy jo lenne a levegos, de pont emiatt nem merek belevagni, mert nem tudtak megoldani, hogy hoszabb palyakon ahol komolyabb igenybevetel van, ne melegedjen fel a levego benne. Ugyebar ahogy melegszik, ugy tagul, ergo felkemenyedik a palya vegere.
Lusta vagyok most utananezni, de mennyi most sulyban a kulonbseg mondjuk a DHX Air, es a titanrugosrugos rugostagok kozott? Pl. DHX 5.0, Manitou 2006 -os uj szuperkonnyu tagja, Rocco?
I`m as fast as nobody!
Posted 2005. October 14. - 17:35
Kik mondják?Csak sajnos a DHX -Air -re meg azt mondjak hogy DH -ra inkabb ne
Nekünk a Fox-os szerelõ azt mondta pályától függ. Gyors, rázós, sûrû kisebb puklikkal tarkított pályán nem ajánlják (csak melegszik az a gáz...). Lassabb nem annyira rázópad pályákon jó.
Posted 2005. October 14. - 15:50
kiváncsi vagyok a RS jövõ évi levegõs modelljeire
Posted 2005. October 14. - 15:44
más ötlet 216-os levegõs tagra?
mi árban lehetnek ezek?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2005. October 14. - 15:43
bár szebben mint az 5. elem
Posted 2005. October 14. - 15:34
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2005. October 14. - 14:02
I`m as fast as nobody!
Posted 2005. October 14. - 14:02
Persze, kap a pofájára rendesen :afro: ...
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2005. October 14. - 14:00
A foes az odabaszos nagyon, vegre rajohetne mindenki [Rocky Monuntain is pl] hogy a nagy rugostag kis attetel a legjobb elettartam, karakterisztika, allithatosag, erzekenyseg szempontjabol. vagyis sulytol eltekintve barmiben. De hat itt van az uj Manitou rugostag, pontosan ez latszik ott is, csak 220 es hosszabb, es csak titanrugo. es vegletekig lekonnyitve. mert ez a jovo. meg a DHX Air
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2005. October 14. - 13:57
én szétszedés után némi fémforgácsot és patakokban folyó verítéket véltem felfedezni
de amúgy jó a hussefelt, de közel sem a legjobb!!!
nemhát:)
de találj még egy kart ~12ért ami így bírja.
árérték arány:)
Posted 2005. October 14. - 13:55
de amúgy jó a hussefelt, de közel sem a legjobb!!!
Posted 2005. October 14. - 13:55
Csak kerdes, hogy kinek lesz vegen igaza. A Yeti ugyebar raallt arra, hogy a tag ne mozduljon csak befele, igy talan a karakterisztikaja jobban allithato, viszont a hatso tengely tovabbra is egy koriven mozog. A tobbi gyarto pedig raallt arra, hogy a hatso tengely a leheto legjobban csak felfele mozduljon, ne koriven hanem kozel az egyeneshez ( Demo, VPP pl. ) viszont a rugostag tovabbra is mozog a lengokarral egyutt, himbakaron keresztul vagy anelkul.
Uj fejlesztesnek szamit ugyebar az uj Foes is, ami inkabb a Yetihez kozelit, egy forgopont kis himbaval, viszont a rugostagnal varialtak rendesen ( kis attetel, nagy tag, dupla titanrugo ).
Erdekes. Ki kene probalni mindet, es akkor kiderul melyik miert jo
I`m as fast as nobody!

Sign In
Create Account
This topic is locked
Back to top