Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

2006 - Újdonságok

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
1609 replies to this topic

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
én nem vettem észre vészes keményedést. pedig az én tagom még szar is.

igaz nem is épp "hagyományosan" van nyomva.
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed

A biciklim. Saját konstrukció.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

Nem emlekszem mar, valamelyik Fox -os cikkben olvastam, hogy a DHX ugyebar utos DH tag lett, mert konnyu es baromi jo, de az Air verziot inkabb ne hasznaljuk DH versenyzesre es extrem freeride -ra.
A melegedes volt nekem is a bajom vele, marmint amikor gondolkoztam rajta, hogy jo lenne a levegos, de pont emiatt nem merek belevagni, mert nem tudtak megoldani, hogy hoszabb palyakon ahol komolyabb igenybevetel van, ne melegedjen fel a levego benne. Ugyebar ahogy melegszik, ugy tagul, ergo felkemenyedik a palya vegere.

Lusta vagyok most utananezni, de mennyi most sulyban a kulonbseg mondjuk a DHX Air, es a titanrugosrugos rugostagok kozott? Pl. DHX 5.0, Manitou 2006 -os uj szuperkonnyu tagja, Rocco?

a dhx air 450 gramm a többit Ti tudjátok..de a sima dhx asszem rugó nélkül ennyi ...vagy 400
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts

kisebb hotagulasi egyuthatoju cumo kell bele.

Jah, es biztos konnyu lenne hazilag ilyen cumot fujni a tagba, foleg egy palya aljanal, miutan megnezted milyen beallitasokkal mesz ;)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
kisebb hotagulasi egyuthatoju cumo kell bele.

tulfolyonal csak az olaj mennyiseget novelik.

az mar mas kerdes, hogy honnan szerzek ilyen gazt

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
A normal rugostagok is eleg komoly mertekben melegszenek, de ott annyira nem szamit, mert az olaj nem nagyon tagul ilyen kis honel, es van is hova, ezert van a tulfolyo. Levegosnel viszont van a kamra, azon belul tud csak tagulni.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Ilyen nagy lenne a súrlódása a tagnak? Meg elég nagy a felszíne, könnyen lehûl, nem?

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Itthon sehol. De mutass itthon egy normalis dh palyat...
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Es ezt milyen hosszu palyan erzi az ember? Szerintem pl. egy tokod dh-n fel sem tud melegedni amig leer. Konkretan erdekelne, hogy melyik hazai dh palyan lehet erezni a melegedes hatasara vonatkozo mozgas romlast?

Kik mondják?
Nekünk a Fox-os szerelõ azt mondta pályától függ. Gyors, rázós, sûrû kisebb puklikkal tarkított pályán nem ajánlják (csak melegszik az a gáz...). Lassabb nem annyira rázópad pályákon jó.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Nem emlekszem mar, valamelyik Fox -os cikkben olvastam, hogy a DHX ugyebar utos DH tag lett, mert konnyu es baromi jo, de az Air verziot inkabb ne hasznaljuk DH versenyzesre es extrem freeride -ra.
A melegedes volt nekem is a bajom vele, marmint amikor gondolkoztam rajta, hogy jo lenne a levegos, de pont emiatt nem merek belevagni, mert nem tudtak megoldani, hogy hoszabb palyakon ahol komolyabb igenybevetel van, ne melegedjen fel a levego benne. Ugyebar ahogy melegszik, ugy tagul, ergo felkemenyedik a palya vegere.

Lusta vagyok most utananezni, de mennyi most sulyban a kulonbseg mondjuk a DHX Air, es a titanrugosrugos rugostagok kozott? Pl. DHX 5.0, Manitou 2006 -os uj szuperkonnyu tagja, Rocco?
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Csak sajnos a DHX -Air -re meg azt mondjak hogy DH -ra inkabb ne ;)

Kik mondják?
Nekünk a Fox-os szerelõ azt mondta pályától függ. Gyors, rázós, sûrû kisebb puklikkal tarkított pályán nem ajánlják (csak melegszik az a gáz...). Lassabb nem annyira rázópad pályákon jó.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
a súly a fontos vagy a mozgás?
kiváncsi vagyok a RS jövõ évi levegõs modelljeire

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
hát ha ugy mozog, mint az 5th elem, akkor már nyertem, kb 3-400 grammot.
más ötlet 216-os levegõs tagra?
mi árban lehetnek ezek?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
sztem nem mozogna olyan szépen
bár szebben mint az 5. elem :D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
pedig pont azt akarok venni a bullitba az 5th element helyére. nagy hiba lenne? (a pike mellé)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Csak sajnos a DHX -Air -re meg azt mondjak hogy DH -ra inkabb ne ;)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Thez:
Persze, kap a pofájára rendesen :afro: ...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
hat igen, varialtak azt a csuszosint egy jo ideig, az tuti. most valahogy ugy megy, hogy a kerek eloszor picit hatra indul meg, es utana felfele. nem teljesen koriv, de nem is egyenes.

A foes az odabaszos nagyon, vegre rajohetne mindenki [Rocky Monuntain is pl] hogy a nagy rugostag kis attetel a legjobb elettartam, karakterisztika, allithatosag, erzekenyseg szempontjabol. vagyis sulytol eltekintve barmiben. De hat itt van az uj Manitou rugostag, pontosan ez latszik ott is, csak 220 es hosszabb, es csak titanrugo. es vegletekig lekonnyitve. mert ez a jovo. meg a DHX Air :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

én szétszedés után némi fémforgácsot és patakokban folyó verítéket véltem felfedezni
de amúgy jó a hussefelt, de közel sem a legjobb!!!

nemhát:)

de találj még egy kart ~12ért ami így bírja.
:D

árérték arány:)

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
én szétszedés után némi fémforgácsot és patakokban folyó verítéket véltem felfedezni
de amúgy jó a hussefelt, de közel sem a legjobb!!!

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Jah, a videoban eleg szepen bemutattak.
Csak kerdes, hogy kinek lesz vegen igaza. A Yeti ugyebar raallt arra, hogy a tag ne mozduljon csak befele, igy talan a karakterisztikaja jobban allithato, viszont a hatso tengely tovabbra is egy koriven mozog. A tobbi gyarto pedig raallt arra, hogy a hatso tengely a leheto legjobban csak felfele mozduljon, ne koriven hanem kozel az egyeneshez ( Demo, VPP pl. ) viszont a rugostag tovabbra is mozog a lengokarral egyutt, himbakaron keresztul vagy anelkul.
Uj fejlesztesnek szamit ugyebar az uj Foes is, ami inkabb a Yetihez kozelit, egy forgopont kis himbaval, viszont a rugostagnal varialtak rendesen ( kis attetel, nagy tag, dupla titanrugo ).

Erdekes. Ki kene probalni mindet, es akkor kiderul melyik miert jo :)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!