Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Legfrissebb szám

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4161 hozzászólás a témában

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Tényleg, van még vérbeli XC-s a tesztelõk között? Mert az országúti bemutatókból egyértelmûen kitûnik, hogy a szerzõ mit hajt. A TdH-s cikk egészen érthetõ, nincs benne semmi nyakatekertség. Jöhet még!

Ádám is inkább DH-s ha jól tudom csak õ a legCC-sebb...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Köszönöm, de inkább nem :) , csak azért volt érdekes, mert a tdh-ról szólt.

A sebesség mindent megold.

vendég_galuska_*

vendég_galuska_*
  • vendég

A jogi cikket elolvastam és érthetõ és egyáltalán nem unalmas.
Teljesen egyetértek Endrooval, a tesztek egyre rövidebbek és semmirõl sem szólnak.
Hová tûntek a régi újságírók, kgádám fogja tesztelni az összes cc gépet?

akarsz hasonlókat? Küldhetek, ha gondolod! :)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Tényleg, van még vérbeli XC-s a tesztelõk között? Mert az országúti bemutatókból egyértelmûen kitûnik, hogy a szerzõ mit hajt. A TdH-s cikk egészen érthetõ, nincs benne semmi nyakatekertség. Jöhet még!

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

vendég_galuska_*

vendég_galuska_*
  • vendég

HEHEHE - Osztán mé?Mer mondom a véleményem?

Há' csakazé, me' ezeket a témákat - olvass vissza - már néhány tucatszor kivesézték itten... Persze ez egy nyitott fórum, bárki mondhatja a magáét. Legfeljebb majd jól türülnek, ha nem vagy eléggé szalonképes...

De most a szívlapát a gond?

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
nekem a hardys cikk kifejezetten tetszett. hangulatos volt és sztem a technikai része sem lett rosszul összegezve.
viszont a látogassuk meg Zét az nagyon nem tetszett, sok tartalom nem jött le belõle..

ja a ciklocross bajnokság 2007. dec. 16-án volt???? az nem 2006?:D

a korábbihoz képest a képek többségében tetszettek a cikk íróját nem mindig találni de jó, hogy a legtöbbször a jobb felsõ sarokba került.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A jogi cikket elolvastam és érthetõ és egyáltalán nem unalmas.
Teljesen egyetértek Endrooval, a tesztek egyre rövidebbek és semmirõl sem szólnak.

A sebesség mindent megold.

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

A jogi cikket komolyan gondoltátok?!? Ettõl még én is fejfájást kaptam, holott nekem papírom van róla, hogy érteni kellene... Persze nem értem...vagy csak nem érdekel... vagy valami ilyesmi.
Szerintem ezt az olvasók 99%-a a második bekezdés után befejezi. Az ügyvéd úr cikke igazán részletes és lelkiismeretes muna, de a laikusnak több, mint elrémisztõ...:)
Amúgy a lap hozza a szokott színvonalat, szerintem rendben van.
Azokat meg, akik még mindig ott tartanak, hogy sok a hirdetés, nem kapható, és egyéb eleddig e fórumon agyonhallgatott témák, szívlapáttal, egy csapással...

HEHEHE - Osztán mé?Mer mondom a véleményem?

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
a hardy steel cikk milyen szépen kezdõdött, aztán hirtelen lesülyedt a szokásos bm szintre :) nem lehetne mondjuk a rizsával kicsit kevesebb lapot megtölteni mert ahogy néztem a tesztek lassan leredukálódnak 8 szóra "fõcím, váz jó, villa jó, alkatrész vegyes, ajánljuk"

jorus - beg meg csak így tovább. anonim alkoholista bringás tím :)

vendég_galuska_*

vendég_galuska_*
  • vendég
A jogi cikket komolyan gondoltátok?!? Ettõl még én is fejfájást kaptam, holott nekem papírom van róla, hogy érteni kellene... Persze nem értem...vagy csak nem érdekel... vagy valami ilyesmi.
Szerintem ezt az olvasók 99%-a a második bekezdés után befejezi. Az ügyvéd úr cikke igazán részletes és lelkiismeretes muna, de a laikusnak több, mint elrémisztõ...:)
Amúgy a lap hozza a szokott színvonalat, szerintem rendben van.
Azokat meg, akik még mindig ott tartanak, hogy sok a hirdetés, nem kapható, és egyéb eleddig e fórumon agyonhallgatott témák, szívlapáttal, egy csapással...

Spalya

Spalya

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 hozzászólás

Heló. Ismét kérdezem hogy a Bikemag Dirt Jump Contestrõl a Sport kiállításon mit lehet tudni? Vagy kinél lehet informálódni?

Még nem akarunk semmi fixet mondani, de hamarosan minden infó kinn lesz a portálon!

"A patentzár nem 1 erõviselõ szempont" Semetei Rándor

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
GYõrben:

Georgesport
Lelkes
Vasútállomási Relay
Baross utcán kis hírlapárusok

kb. csak ennyi helyen lehet kapni.

drunkpunk

drunkpunk

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Heló. Ismét kérdezem hogy a Bikemag Dirt Jump Contestrõl a Sport kiállításon mit lehet tudni? Vagy kinél lehet informálódni?

vendég_pier_*

vendég_pier_*
  • vendég

pier:
Tegnap én is csak pult alól kaptam.
Kemény világot élünk.

A kapitalizmus kegyetlenül kihasználja a hiánytermékek iránti keresletet:)
Szabadságot az olvasóknak!!!

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
pier:
Tegnap én is csak pult alól kaptam.
Kemény világot élünk.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Azéé mer engem akkor ez zavart,meg az hogy atomjaira hullik az újság mielõtt végigolvasnám.Ha tényleg fasza lett volna az újság tartalmában és minõségében akkor leszartam volna a reklámok mennyiségét.

most mar viszont ha jol tudom nem hullik szet. akkor mirol beszelunk? ;)

Pier: neked miert kell ugyanazt a dolgot kethavonta elmondani?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

Miért kell mindig azon rágódni, hogy 160 oldalból 30 a reklám? Tépd ki, ha zavar! És még így is elég jó áron van egy 130 oldalas reklámmentes fasza újságod.

Azéé mer engem akkor ez zavart,meg az hogy atomjaira hullik az újság mielõtt végigolvasnám.Ha tényleg fasza lett volna az újság tartalmában és minõségében akkor leszartam volna a reklámok mennyiségét.

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

oké, de tanultad is? és ha igen, hol? mer oda ne menjen senki! ;)

Nem baker nem tanultam csak tanították:) De ennek ellenére még értek hozzá mi tetszik nekem és mi nem ;)

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Miért kell mindig azon rágódni, hogy 160 oldalból 30 a reklám? Tépd ki, ha zavar! És még így is elég jó áron van egy 130 oldalas reklámmentes fasza újságod.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

Én annak örülnék ha legalább egy ember értene hozzá és nem kellene nyomozni az újságot az ország 4.legnagyobb városában.

.
.
.
innentõl villog az R betû... 2006 december eleje:

A mai napig Gyõr városában nem jelent meg a kib@szott bikemag.V ha igen akkor a város ismeretlen részében...

George Sport, Gyõr, Szent István út 39.
itt nézted?

Gyõr így hírlapterjesztés teljes választékban egyszinten van Kapuvárral, ahol ugyancsak 1 teljes palettás bolt van.
Úgyhogy reklamálj itt: "Ügyfélszolgálat telefonszáma: 06 (96) 514 - 070" költözz el, keresd a George Sportban, vagy fizess elõ:-))

sõt ha jól tudom, a te**o-val megköttetett a szerzõdés

és most néztem, a Lelkes-be is megy a lap Ady Endre 25

de azért most már ügyibb voltál, mert a ruhabemutatót olvastad, tehát megvan az újság :)