Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Legfrissebb szám

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4161 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Nem, õ a tudását adja a reklámért cserébe. :)

A sebesség mindent megold.

vendég_pier_*

vendég_pier_*
  • vendég

igen egyszerû: mert az ingyenreklám lenne

Aha, és LO írásai nem azok?

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
72-73 oldalon szép Adidas mezben tekernek, Adidas kulaccsal, Adidas kesztyûben, Adidas cipõben...
(Van egy adidas katalógusom, és már megismerem a fotók stílusát...)
Hozzáteszem nekem nem az a bajom, hogy minden Adidas rajta (nekem is olyan a cipõm), csak azt nem tudom megérteni, hogy egy miért sajtó CD-rõl kell válogatni a képeket azzal iz indokkal, hogy magyarországon forgazmazott váz nem lehet rajta, mert az reklám. Ahelyett, hogy valaki venné a fáradságot és lefényképezné Partit, Buruczkyt vagy bárki mást a hazai mezõnybõl, miközben egy verseny elõtt melegít vagy csapatostul edz. Ha meg ez a tiltás benne van a médiatörvényben akkor írja le.

Ezek biztos hogy nem olyan szépen megkomponált képek, de több köze van a témához mint a két említettnek:
http://www.freeweb.h...ng/HPIM0385.JPG
http://www.freeweb.h...ng/PC100010.JPG

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Nem értem ezt az adidas témát, hol vannak adidas reklámok?

A sebesség mindent megold.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
leírtad, hogy Adidas :D

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Szerintem az Adidas semmitmodó reklámfotói sem nevezhetõk független anyagnak...
Nem hiszem el, hogy egy magyar újságba minek kell kell 2-4 éves külföldi képanyagnak lenni. (Közte egy Cube...)
Ilyen alapon a verseny- és túrabeszámolókban is ki lehetne retusálni, hogy ki mivel teker, milyen telója, bukója és meze van.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Köszi, a következõ is valószínûleg volt versenyhelyszín lesz.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
a dátumokra azért figyeljetek legközelebb néhány helyen nem igazán stimmelnek ill. sok az elválasztási hiba!!! amúgy nekem tetszik az elsõ szám!!

végigolvasva még1szer a leghangulatosabb cikk a CC "edzõkör" ill. a Steel volt.. GRAT az íróknak.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
igen egyszerû: mert az ingyenreklám lenne

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás
Iljics írta "Ezt már többször kitárgyaltuk, csak olyan kerékpárok szerepelhetnek az újságban amely váz gyártójának nincs hazai forgalmazója"

Nem akarom rágni a gittet, de nem értem az okokat. Segítsen ki valaki, mikor tájt volt ez a diskurzus? Visszalapoznék, csak tudnám hova.

köszi,
kz

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Nem hasogatom a szõrszálakat csak megjegyzem:

- A brno-i tudósításban a Spinner Aeris teló helyett a Talon képe került nyomtatásba
- Az edzéselmélettel foglalkozó cikkben szívesebben láttam volna itthon készült, és nem "gyûjtésbõl" származó képeket

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
a meredk utcás cikk tetszett, jó ötletnek tartom. esetleg ha a tisztelt cikkíró olvassa ezt a topikot, akkor neki üzenem, hogy ismerek én is pár meredek utcát, igaz, hogy legtöbbje itt Budaörsön-Törökbálinton van,de tudok párat Veszprémben meg Balcsin is...hátha egyszer elfogynak a meredek pesti utcák...

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Tandemes cikkhez: szerdán pont egy öreg tanárunk beszélt sportfotózásról, elõkapott egy csomó "régi" fényképet és az egyik tandemes pályaversenyrõl volt, rajta a cinelli.
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Nagyon tetszik a pályatandemes cikk! :spoko: Nem is gondoltam, hogy fellelhetõ még ilyen. Szabad érdeklõdni mi a sorsa egy ilyen bringának? Úgy értem porosodik valahol egy raktárban vagy azért néha valakik körözgetnek vele a Millin egyet? Valahol megnézhetõ élõben? És csak ez az egy maradt meg a 8 közül?

a bolt

a bolt

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás

végén, lap alján dealer info.
Campagnolo, Moser, 3T, Deda, Cinelli és ott a hivatalos Mo.-i forgalmazónak a hivatalos freemail címe, majd hirtelen elfelejtették odaírni, hogy Bt, vagy Kft, vagy akármilyen cégforma.

Ez ezért is furcsa:
http://www.cinelli.i...=9&cerca=Submit

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Az egyik legnagyobb vicc a Shopping Guide (amit mellesleg alig találtam meg) végén, lap alján dealer info.
Campagnolo, Moser, 3T, Deda, Cinelli és ott a hivatalos Mo.-i forgalmazónak a hivatalos freemail címe, majd hirtelen elfelejtették odaírni, hogy Bt, vagy Kft, vagy akármilyen cégforma.
Vicc az egész. Ráadásul ezekbõl a cuccokból nagyrészt csak használt van nála.

Abból a szempontból mindegy, hogy az vásárol nála, aki akar, de szerintem az újság hitelességét erõsen megkérdõjelezi.

És legalább autóneppernek kell ahhoz lenned, hogy ne verjen át át...nagyon..

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Az egyik legnagyobb vicc a Shopping Guide (amit mellesleg alig találtam meg) végén, lap alján dealer info.
Vicc az egész. Ráadásul ezekbõl a cuccokból nagyrészt csak használt van nála.

Abból a szempontból mindegy, hogy az vásárol nála, aki akar, de szerintem az újság hitelességét erõsen megkérdõjelezi.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Ezt a Matuz dolgot viszont nem értem az újságban. Hivatalos képviselet, meg kereskedõ........
Ennyi erõvel pocok által importált ÓKLI szemüvegek is lehetnének a tesztekben és bemutatókban.

Hidd el nem csak a te szemed szúrják az ilyen zugkereskedõs "forgalmazók"...
Ja Pocok for president:D

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Értem, azt hittem, hogy a fogcsikorgást hiányolod, mert az valóban ritkán szokott lenni. :) Egyébként köszönjük! :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Ez nem leszólás volt Jorus.;)
Hanem az írásod elõttig még soha nem néztem így a tóra. Pedig hetente 2-3 alkalommal tekerek ott. Tényleg nem leszólás volt, hanem jó volt olvasni.