Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám
Posted 2007. February 27. - 20:12
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2007. February 27. - 19:22
angol nyelven csak az amerikai "mountain bike magazine" érhetõ el.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2007. February 27. - 18:51
Juj, fogok én még itt olyat kapni...de már csak megkérdem itt, mert emiatt fölösleges topic-ot nyitni.
Szóval milyen MINÕSÉGI külföldi bringás újságokat tudtok, amiket itthon is meg tudok rendelni (reális áron!) és nagyrészt a keményebb vonalat képviseli (DH/FR/DJ/Street/Stb.). Németek tudom, hogy jók, de németül csak makogni tudok, míg az angollal viszonylag normálisan boldogulok, tehát jó lenne, ha vmi angol nyelvût javasolnátok.
Hogy miért nem jó a BikeMag? Mert nem mûködik rajta a lézeres egerem...:D:D...de most komolyan, én nem állítom, hogy haza viszonylatban nem a legjobb lap, de tudom, hogy sajnos külföldön van mégjobb és ha meg tudnám oldani horror-ár nélkül...na, az jó lenne. Nomeg az angolt is gyakorlom vele...
Tehát olyasmit keresek, mint a 3ride, csak vastagabbat, kevesebb képpel és több technikai információval.
az ilyen újság engem is érdekelne, angol nyelven... és fõleg dh-fr legyen benne..
nekem a nyelvgyakorlás miatt is jól jönne, h olyat olvasok ami érdekel, és az angolom is fejlõdik valamennyit.
szal ha itt nem lehet nyilvánosan más újságot mondai, akkor priviben írjátok, mit vgyek és hol tudom megvenni.
amúgy nem akarom fikázni a 3 ride-ot deegyszer vettem egy számot, eleve kb 30 oldalért pofátlanság 800 forintot kérni amikor a bikemagban csak az mtb rész jóval több és olcsóbb is
a színvonal megint elég gyenge volt, olyan trágár szavakat engedtek ott hogy még engem is zavart.. pedig ilyne téren toleráns vagyok.
Posted 2007. February 27. - 17:46
Ha éppen nem a standunkon pörögnék amikor jössz kérlek feltétlenül várj meg!Találkozunk a Sporton!
(András te meg szólj rám telefonon, ha így lenne...)
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Posted 2007. February 27. - 17:25
Szóval milyen MINÕSÉGI külföldi bringás újságokat tudtok, amiket itthon is meg tudok rendelni (reális áron!) és nagyrészt a keményebb vonalat képviseli (DH/FR/DJ/Street/Stb.). Németek tudom, hogy jók, de németül csak makogni tudok, míg az angollal viszonylag normálisan boldogulok, tehát jó lenne, ha vmi angol nyelvût javasolnátok.
Hogy miért nem jó a BikeMag? Mert nem mûködik rajta a lézeres egerem...:D:D...de most komolyan, én nem állítom, hogy haza viszonylatban nem a legjobb lap, de tudom, hogy sajnos külföldön van mégjobb és ha meg tudnám oldani horror-ár nélkül...na, az jó lenne. Nomeg az angolt is gyakorlom vele...
Tehát olyasmit keresek, mint a 3ride, csak vastagabbat, kevesebb képpel és több technikai információval.
Posted 2007. February 27. - 16:15
Posted 2007. February 27. - 16:00
Posted 2007. February 26. - 17:54
"A patentzár nem 1 erõviselõ szempont" Semetei Rándor
Posted 2007. February 25. - 17:27
Ezt jól megkaptuk, ráadásul szakmabelitõl. 95%-ban igazad van.
Kérnénk tõled egy hasonlóan színvonalas kritikát az új számról is, mely a Sportkiállításon jelenik meg elõször. Tekintettel az építõ hozzászólásra szívesen látunk a D pavilonban a Bikemag standon.
Posted 2007. February 25. - 12:26
Még nem akarunk semmi fixet mondani, de hamarosan minden infó kinn lesz a portálon!
OKe ez érthetõ. Csak az van hogy mi az ország végében lakunk, és annyit azért jó lenne tudni hogy melyik napon lesz. Lesz egyáltalán? Már bocs hogy ilyen türelmetlen vagyok, de sztem minnél hamarabb kirakjátok az infokat, annál többen fognak tudni rólla, és annál több nevezõ lesz. Vagy nem ez a cél? A változtatás jogát persze fennterthatjátok, de mindjárt sportkiállítás és valami minimum infot azért jó lenne tudni a dirtrõl.
Posted 2007. February 25. - 08:48
Megvettem a bikemaget, a szokásos rutinnal , immár 13 éve, ahogy minden hónapban megtettem eddig. Postában soha nem bíztam, így nem voltam megrendelõ. Néha-néha kiélten hozzácsaptam egy kis MTB Sporttot, Pedált, Bringát, stb.! Szóval az Actiontõl kezde együtt nõttem és változtam a lappal. Néha én is szétestem, na és...
Vágás.
Otthon belelapoztam és láttam, hogy változott a dizájn. Nem tetszett a rovat jelölõ belógó fülecske, de gondoltam ezt kérte az ügyfél...ám legyen. Túlléptem rajta és elmentem sörözni... Másnap megint elõvettem, de hamar megbántam, mert a nyugodtnak indult ágyban olvasós estém ideges álmatlanságba fulladt.
Innentõl kezdve nem tudok jópofa lenni, csak csapongó és dühös!
Borzalmas és felháborító az új dizájn (?). Ez az új layout olyan, mintha visszamentünk volna a múltba vagy legalábbis az olcsó lapok világába. Teljes mértékben amatõr munka. Nem is a grafikust(okat) akarom bántani, hisz biztos vagyok benne, hogy mindent beleadott a legjobb tudásából, itt kizárólag Ti vagytok a hibásak kedves ostoba ügyfél (ezt érzem), Bikemag!
Helló Magyarország! Itt is találkozom veled, mindig belédfutok. A hozzánemértés és ússzuk meg olcsóság burjánzó szigetén.... Ez van. Miért nem fogadom el? Mert többet akarok? Igen? Akkor húzzak innen a picsába?
Mi van?! Lapozzunk bele!
Borító - korrekt, ahogy a fotók a többi oldalon is. Elismerésem!
Ajánló. Itt már komoly gondok vannak Félkörív mindenhol + trash fontok sztrókolva, persze vektorhibával- gratulálok! Akkor még egy kis árnyék rá, hogy kiemeljük a kiemelést. A betûtípus is változott Myriadra, muszáj volt, el kellett térni a jó kis Helvetica lightól. Új dizájn, új font, mégha ronda is, de a változás kell.
Ez a trash font ami végigmegy minden oldalon miért kellett?! Tök jó lenne a dirt vagy downhill rovarthoz, de nem az egész újságba mindenhol, mindenhol, mondenhol, mindenhol. Nem néztek külföldi magazinokat? Tudom néztek, költõi kérdés volt!
Termékbemutató (ami a legrondább kilenc oldal, sõt a legrosszabb - mert nem akarok szubjekív lenni). Itt minden pici, a betû, a kép. Semmi nem indokolja egyiket sem, annak ellenére, hogy nem vagyok szélszes beállítottságú. Ja, meg alnyomat meg ótergló. Na, mit is tud még a méltán szeretett Indesign? Esztétikát sajnos nem nyújt csak eszköz. Ez mind igaz a Frissre is, áááá lapozok...
Beszámoló. Jó, akkor tegyünk egy kis lekerekítést a képek köré, meg sztrókot meg árnyékot, ha már korábban is használtuk. Innentõl nevezzük ezeket arculati elemnek! Okés! Hurrá! Nem szép?! Na és, nem külföldre szánjuk. A magyar olvasó hülye, észre sem veszi.
Kedves Magyar Ember, titeket mindenhol hülyének néznek. Nemcsak itt pár oldalban, mindenhol! Engem csak az bánt, hogy már itt is! (a médiáról beszélek)
Szóval Beszámoló. Akkor a kép mellé írjunk szöveget, amit kiemelünk bolddal, mert fontos. Ezt tegyük bele egy szövegdobozva, mert különben mi lenne, ha nem. Ezzel jelezzük, hogy a képhez tartozik. Ugyan nem szép megoldás, de csúnya és tanúskodik a kreativitás és szépérzék teljes hiányáról...
Nem fikázok tovább, mert szomorú vagyok.
Tisztában vagyok vele, hogy újságot tervezni, színvonalas tartalommal feltölteni kemény meló. Eddig büszke is voltam a Bikemagre és minden elismerésem az ezt megelõzõ jónéhány számé. Megnyugtató volt, hogy teljes mértékben összeállt a lap, de ha ronda a körítés hiteltelenné válik az egész.
A Bikemag színvonalban (nem tartalmi) hatalmasat zuhant. Már megint!
Fekete Zoltán
fzenit@gmail.com
Posted 2007. February 24. - 23:09
akkor ki nyerte a Duna Marton rövid távját???
Koczka Dani vagy HoCsa??
mert az írás szerint Koczka a táblázat szerint HoCsa.
Posted 2007. February 24. - 00:00
Tegnap vidáman megvettem az uj mag-ot.
scottraider: a január-februári egybevont számra gondoltál? mert az nem az "uj":)
Posted 2007. February 23. - 22:53
Posted 2007. February 23. - 22:45
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2007. February 23. - 22:43
Posted 2007. February 23. - 22:28
hahó! Te vagy az elsõ akinek szétesett (aki szólt).
írj a terjesztes@bikemag.hu-ra névvel címmel
Posted 2007. February 23. - 22:04
Ugyanis már megszoktam hogy két hét alatt darabokra hullik az ujság:( de hogy az elsõ kinyitástol kezdve minden lap a kezemben marad egyszerûen nem birom szó nélkül hagyni.
Tehát szó!!!
Tudom hogy lett tárgyalva sokszor a téma, de ez akkor se normális hogy nincs valami megoldás erre.
Mondjuk az megoldás hogy nem veszem meg a lapot,amit sajnálni fogok mert tartalmilag tök tuti,de talán ezt ti sem szeretnétek kérlek csináljatok valamit.
Köszi.
Ha autoval parkolsz hagyd bekapcsolva az ablaktörlõd,ugy nem tudják a szélvédõre rárakni a büntetõcédulát:afro:
Posted 2007. February 19. - 20:38
Oli for President!
Egy politikusnak is a dicséretére válna! Négy oldal a semmirõl. Vagyis, azt hiszem értem én, de azt egy bõvített mondatban le lehet írni...