Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Legfrissebb szám

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4161 replies to this topic

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
nem értem.
sokaknak azért sírt a szája (jogosan), hogy nincsenek szép képek az újságban
most vannak / lesznek, profiktól...

akkor ha van sapka azért, ha nincs.....

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
azért azt el kell ismerni, hgy Pixel ért egy pár dologhoz...

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Szerintem az a cikk nem a fotózásról szól, hanem a Bikemag egyik fotósáról.
Annak meg szerintem jó.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

A mostani számból meg leginkább a Pixel féle fotós cikk volt gáz. Annyira jól szerintem nem fotóz, ahány oldalt kapott a cikk.

Végül is a fotós újságokban sincsenek cikkek a bringázásról...

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,032 posts
Ja de hogy valami pozitívumot is írjak!!!

A jan-febr-i (azt szem HBalage féle) outi asszem Neuzer 105-ös teszt király volt! Az alkatrészek legrammozásáért pedig egy óriási nagy-nagy-nagyon-nagy piros pont a szerzõnek!!!
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,032 posts
Sziasztok.

Elõször is köszi a tartós teszt végeredményét. Pont erre gondoltam, amikor azt írtam, hogy olvasni szeretném. Pont ezért jók a hosszú távú tesztek, mert egyes alkatrészekrõl kiderülnek apró, de fontos részletek, amiket egy egy hónapos "teszt" nem hoz elõ.

Egyébként az újság tartalmilag kezd süllyedni. A Mélypont szerintem a jan-febr-i szám volt az utcamászás szinglivel PESTEN, és a fitneszteremkörkép. Mindkettõ ultragáz témakör. Kb ha 10 embert érdekel az egész osrszágban, akkor szerintem sokat mondok.

A mostani számból meg leginkább a Pixel féle fotós cikk volt gáz. Annyira jól szerintem nem fotóz, ahány oldalt kapott a cikk.

Mára ennyi, mert el leszek ítélve, hogy túl negatív vagyok, és nem írok semmi jót (ami igaz is mert az utolsó két szám nem volt a bikmakk csúcsa).
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

vendég_pier_*

vendég_pier_*
  • vendég
A tartalom most tényleg a helyére került.
Jó a Víg Balázs interjú, az Author Reflex az a bringa tipus ami a montit elöbb-utóbb leváltja.A Velvárt bringa a "fa" felnivel és a dupla fogaskerekes hátsókerékkel egy igazi csoda.

A hiányzó betû a címlapon tényleg nagy poén:)
Pedig a Saltzkammergut se volt semmi:)

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 posts
Bár még csak néhány cikket olvastam, ez a szám kifejezetten tartalmasabbnak tûnik, mint az utóbbi néhány (azok is jók voltak, csak ez még jobb).

Ami nem tetszett. Helyesírási hibák, valamint számomra érthetetlen módon: hogy maradhatott ki egy betû pont a címlapról? :)

Bár ez legyen a legnagyobb probléma, nagyon tetszik az összkép. ;)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
A forgalmazó is tudja, hogy olyan jók, hogy nem kell reklámozni õket :)

A sebesség mindent megold.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Sziasztok!

szabad tudni hogy wtb- nyergek miért hiányoznak a kõrképbõl?

szia!
szerintem mert nem kaptak tesztelésre a forgalmazótól

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

hoy

hoy

vendég

• fórumtag
  • 71 posts
Sziasztok!

szabad tudni hogy wtb- nyergek miért hiányoznak a kõrképbõl?

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
ma már jó lenne kinyitni,mert még bele sem néztem....

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Legnagyobb negatívum:
Nagyító kell a képfeliratokhoz.
Amúgy tetszik az összkép! Ötös alá!!!;)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
figyelhetnétek a nyomtatásra több elmosódott betû, mondat is van..
de a tartalom tetszik.

vendég_pier_*

vendég_pier_*
  • vendég
Ami jó:
Himachal:a bikás kaland a csúcs:)
Rekumbens:átfogó, hiánypótló a cikk.
Tartósteszt:ismét egy bizonyíték , hogy nem szabad kész bringát venni.A fele pénzbõl (kb.130e) összerakott vasamban van 12000 km , és csak a hátsógumit cseréltem.Pedig a gép lejátszotta a Wietnámot + a Gázlót 4x.
Ami nem:
Képaláírások:xxs betüméret:(
Ami nagyon nem:
LO olyan dolgokból akar példát meríteni amirõl elég kevés ismerettel rendelkezik:az F1-es példa ahol karburátorokról ír ,miközben az adott szakágnál talán 30 éve alkalmazták utoljára:(

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Hotmaat: köszi a dicséretet. Mivel mi még nem jártunk elõtte ott, ezért egy nap alatt kellett felderíteni a terepet. Köszi az ajánlatot. Lehet, hogy még élünk majd vele.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Köszönöm.

A sebesség mindent megold.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

Lcs, melyik az a gumi, ami annyit tud, mint az adrenaline/resolution és jobban gördül (pont olyat szeretnék)?

Amirõl a legtöbb tapasztalat van: Ricsi Z-Max (most Evolution Pro). Én nagyon szeretem, folyamatosan használok is Z-maxot, az egyik legjobban gördülõ AM külsõ (persze 2.1 v 2.35-ösben)

ha más, akkor elõbb tennék fel
- Michelin AM-t (Michelin AM gumik közül többet is próbáltunk, mind nagyon jól gördülnek)

-de még akár egy Maxxis High Roller-t is haználnék erre 2.1-esben - nálunk most újdonság és kapható

-Rubena Scylla v Harpie - meglepõen jó külsõk és jó az áruk is

most hirtelen ennyi, de továbbiakban inkább a gumitopikban...

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
az újság csak holnap lesz meg de a borító szép:D tetszik. csak túl régóta nézem.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Ma vettem meg az újságot és még csak gyorsan végigfutottam, de mivel Törökbálinti vagyok ezért a CC edzökört elolvastam figyelmesen.
Összeségében nagyon tetszett a cikk, mondjuk ez a mostanában megjelent edzökörös cikkekrõl ugy általánoságban is elmondható.
Jó volt olvasni arról a tereprõl, amin én nap mint nap tekerek meló után.
Mondjuk az igazsághoz hozzátartozik, hogy jól megszivatták magukat a tura résztvevõi, mert azt a tekerhetetlen részt ki lehet kerülni. A northshore-nál nem kell elfordulni jobra, hanem tovább kell menni egyenesen és mikor az ember kiér a házak közé akkor kell egy meredek jobbost dobni, ahol kb 30 méteres szép meredek földut van. Az utca tetején jobra és már ott is vagyunk a kilátónál.
Egyébként a környéken számtalan ösvény van, amit nem jártak be a cikk irói, így egy sokkal hosszabb utat is össze lehet rakni.

Ha valaki esetleg kedvetkapott egy kis Törökbálinti turázáshoz/edzéshez, akkor szóljon és szivesen megmutatom azokat az ösvényeket, amin érdemes végigdöngetni.