Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám
Írta 2007. március 14. - 00:23
sokaknak azért sírt a szája (jogosan), hogy nincsenek szép képek az újságban
most vannak / lesznek, profiktól...
akkor ha van sapka azért, ha nincs.....
Írta 2007. március 13. - 22:36
Írta 2007. március 13. - 21:22
Annak meg szerintem jó.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2007. március 13. - 21:13
Végül is a fotós újságokban sincsenek cikkek a bringázásról...A mostani számból meg leginkább a Pixel féle fotós cikk volt gáz. Annyira jól szerintem nem fotóz, ahány oldalt kapott a cikk.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2007. március 13. - 18:31
A jan-febr-i (azt szem HBalage féle) outi asszem Neuzer 105-ös teszt király volt! Az alkatrészek legrammozásáért pedig egy óriási nagy-nagy-nagyon-nagy piros pont a szerzõnek!!!
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) Ne szólj szád nem fáj fejed.
Írta 2007. március 13. - 18:14
Elõször is köszi a tartós teszt végeredményét. Pont erre gondoltam, amikor azt írtam, hogy olvasni szeretném. Pont ezért jók a hosszú távú tesztek, mert egyes alkatrészekrõl kiderülnek apró, de fontos részletek, amiket egy egy hónapos "teszt" nem hoz elõ.
Egyébként az újság tartalmilag kezd süllyedni. A Mélypont szerintem a jan-febr-i szám volt az utcamászás szinglivel PESTEN, és a fitneszteremkörkép. Mindkettõ ultragáz témakör. Kb ha 10 embert érdekel az egész osrszágban, akkor szerintem sokat mondok.
A mostani számból meg leginkább a Pixel féle fotós cikk volt gáz. Annyira jól szerintem nem fotóz, ahány oldalt kapott a cikk.
Mára ennyi, mert el leszek ítélve, hogy túl negatív vagyok, és nem írok semmi jót (ami igaz is mert az utolsó két szám nem volt a bikmakk csúcsa).
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) Ne szólj szád nem fáj fejed.
vendég_pier_*
Írta 2007. március 13. - 15:37
Jó a Víg Balázs interjú, az Author Reflex az a bringa tipus ami a montit elöbb-utóbb leváltja.A Velvárt bringa a "fa" felnivel és a dupla fogaskerekes hátsókerékkel egy igazi csoda.
A hiányzó betû a címlapon tényleg nagy poén:)
Pedig a Saltzkammergut se volt semmi:)
Írta 2007. március 13. - 10:48
Ami nem tetszett. Helyesírási hibák, valamint számomra érthetetlen módon: hogy maradhatott ki egy betû pont a címlapról?
Bár ez legyen a legnagyobb probléma, nagyon tetszik az összkép.
Írta 2007. március 13. - 01:23
A sebesség mindent megold.
Írta 2007. március 12. - 20:29
szia!Sziasztok!
szabad tudni hogy wtb- nyergek miért hiányoznak a kõrképbõl?
szerintem mert nem kaptak tesztelésre a forgalmazótól
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2007. március 12. - 18:59
Írta 2007. március 10. - 12:14
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2007. március 10. - 09:03
Nagyító kell a képfeliratokhoz.
Amúgy tetszik az összkép! Ötös alá!!!
Írta 2007. március 09. - 21:49
de a tartalom tetszik.
vendég_pier_*
Írta 2007. március 09. - 20:19
Himachal:a bikás kaland a csúcs:)
Rekumbens:átfogó, hiánypótló a cikk.
Tartósteszt:ismét egy bizonyíték , hogy nem szabad kész bringát venni.A fele pénzbõl (kb.130e) összerakott vasamban van 12000 km , és csak a hátsógumit cseréltem.Pedig a gép lejátszotta a Wietnámot + a Gázlót 4x.
Ami nem:
Képaláírások:xxs betüméret:(
Ami nagyon nem:
LO olyan dolgokból akar példát meríteni amirõl elég kevés ismerettel rendelkezik:az F1-es példa ahol karburátorokról ír ,miközben az adott szakágnál talán 30 éve alkalmazták utoljára:(
Írta 2007. március 09. - 00:48
Írta 2007. március 08. - 22:59
Írta 2007. március 08. - 22:49
Lcs, melyik az a gumi, ami annyit tud, mint az adrenaline/resolution és jobban gördül (pont olyat szeretnék)?
Amirõl a legtöbb tapasztalat van: Ricsi Z-Max (most Evolution Pro). Én nagyon szeretem, folyamatosan használok is Z-maxot, az egyik legjobban gördülõ AM külsõ (persze 2.1 v 2.35-ösben)
ha más, akkor elõbb tennék fel
- Michelin AM-t (Michelin AM gumik közül többet is próbáltunk, mind nagyon jól gördülnek)
-de még akár egy Maxxis High Roller-t is haználnék erre 2.1-esben - nálunk most újdonság és kapható
-Rubena Scylla v Harpie - meglepõen jó külsõk és jó az áruk is
most hirtelen ennyi, de továbbiakban inkább a gumitopikban...
Írta 2007. március 08. - 22:15
Írta 2007. március 08. - 19:14
Összeségében nagyon tetszett a cikk, mondjuk ez a mostanában megjelent edzökörös cikkekrõl ugy általánoságban is elmondható.
Jó volt olvasni arról a tereprõl, amin én nap mint nap tekerek meló után.
Mondjuk az igazsághoz hozzátartozik, hogy jól megszivatták magukat a tura résztvevõi, mert azt a tekerhetetlen részt ki lehet kerülni. A northshore-nál nem kell elfordulni jobra, hanem tovább kell menni egyenesen és mikor az ember kiér a házak közé akkor kell egy meredek jobbost dobni, ahol kb 30 méteres szép meredek földut van. Az utca tetején jobra és már ott is vagyunk a kilátónál.
Egyébként a környéken számtalan ösvény van, amit nem jártak be a cikk irói, így egy sokkal hosszabb utat is össze lehet rakni.
Ha valaki esetleg kedvetkapott egy kis Törökbálinti turázáshoz/edzéshez, akkor szóljon és szivesen megmutatom azokat az ösvényeket, amin érdemes végigdöngetni.