Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Legfrissebb szám

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4161 hozzászólás a témában

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

[...]A Mélypont szerintem a jan-febr-i szám volt az utcamászás szinglivel PESTEN, és a fitneszteremkörkép. Mindkettõ ultragáz témakör. Kb ha 10 embert érdekel az egész osrszágban, akkor szerintem sokat mondok.[...]

Konkrét adatok alapján: ha annyi elõfizetõje lenne a Bikemagnak, ahányan spinningelni járnak - na jó, nem leszek telhetetlen: elég a fele - asszem nem is lenne szükség újságos terjesztésre...:P
"In idem flumen bis non descendimus"

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Mikor lesz interjú az újság tördelõjével?
(A Himachal cikk nagyon jó volt)

Az elsõ két szám kritikai észrevételeit az áprilisi szám elõtt töményen megkapta.
Az eddig elkészült oldalak elõnézeti képei ("preview") alapján - számomra - egyértlmû a javulás.
...és várjuk továbbra is az _építõ_ jellegû, lehetõleg minél részletesebb kritikát.
"In idem flumen bis non descendimus"

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
az az xt-s ktmes dolog engem is zavart, meg még ami a leginkább: az olimpiai pontszerzõk felsorolásnál a csapatnevek eggyel el vannak csúszva, így Parti PCCC-s, Melts Trekes és Blazsó Marci corrateces...Buruczki meg semmilyen...

még valami: tudom, hogy nem ide tartozik meg hogy a megjelenõ reklámokért nem ti feleltek, de a 7. oldalon lévõ ebike reklámnál egybõl szemet szúrt, hogy a sziklán ülõ csaj mellé lefektetett bringán bal oldalon van a meghajtás...ilyen létezik a valóságban is?? mert az egyik túrázós cikkben is volt ilyen kicsit régebben, bár ott mint kiderült, szerkesztve lett a kép, hogy a rider ne guruljon le a lapról:D

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

Helló!

A terjesztes@bikemag.hu - ra írj légyszíves, névvel, címmel

üdv, lcs

Megy a mail..
Köszi!

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

Sziasztok!

Nem jött meg a márciusi szám. Gondoltam, várok egy kicsit, mert elõfordul, hogy késik, de most már elég sokat vártam és még mindig sehol nincs az újság.. :( Elmentem, pár napra, de ez alatt sem jött meg.

Kinek kellene szólnom?

Helló!

A terjesztes@bikemag.hu - ra írj légyszíves, névvel, címmel

üdv, lcs

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Sziasztok!

Nem jött meg a márciusi szám. Gondoltam, várok egy kicsit, mert elõfordul, hogy késik, de most már elég sokat vártam és még mindig sehol nincs az újság.. :( Elmentem, pár napra, de ez alatt sem jött meg.

Kinek kellene szólnom?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Fedlap belsõ oldala - szerzõk

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 hozzászólás
Ja, idõnként én is csak nézek, h nincs egyezés, az átdobót is pont észrevettem, de fölös sorolni.
Kérdésem lenne, h van-e olyan hely, ahol minden cikkíróhoz hozzá van párosítva a fórumos neve? Csak hogy tudjak hogy viszonyulni :).

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Pár aproság nem tetszett az újságban:
- A KTM tesztjénél az van irva az alkatrészlistán, hogy Sram X.9-es elsõváltó van a gépen. Ugyan azon az oldalon van egy kép, amin tisztán lehet látni, hogy XT váltó van a gépen.
- Van néhány apró elirás, ami ugyan nem nagyon zavaró, de azért mégis (vicces, hogy ezt pont én említem meg akinek katasztrofális a helyesírása).
-Elözõ számban igértétek, hogy mindig lesz terembemutató. Most nincs.

Ezek ilyen apró bakik, de szerintem minimális töbletodafigyeléssel leküzdhetõk lennének.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
nekem pl. tetszettek Pixel képei is... nem tudom fotós szemmel nézni, hiszen nem értek a fotózáshoz DE nagyon illettek az újságba.. futott rajtuk a szem és ez a lényeg.

vendég_pier_*

vendég_pier_*
  • vendég
Szóljatok ha lehet szavazni kinek a képei jelenjenek meg.
Kai Stuh von Neupauer lord hogyishivják honlapján a képek beállított szenzációhajhász "megfizetik-megcsinálom" képek. Amstrong a róla szóló sorozatban többet szerepel a vonaton mint a bringán:(

Pixel képein bringások szerepelnek bringával.Ha már bringáról szól az újság.

Mondjuk engem jobban érdekel a bringa mint a fényképezés , meg talán sok bikemag olvasó szintén így van vele...

De gondolom ha fordítva egy fotóújságban jelenne meg mondjuk Amstrong fantasztikus karrierjérõl egy 4 oldalas méltatás pár fekete-fehér gyerekkori képpel az IS hatalmas sikert aratna.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Már jó régen voltak csajos képek, szóval már nem ártana... mondjuk egy 100 oldalas mellékletként :)

A sebesség mindent megold.

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Igen, brutál a csávó, pedig csak tíz éve csinálja.

Nem volt egyszerû, és heteim mentek rá, hogy minden olyan legyen, ahogy szerettem volna, de most úgy fest, hogy összejött. Remélem az olvasóknak is tetszik majd.

Érdekes, hogy õk fontosnak tartották, hogy egy számukra totál jelentéktelen országban és újságban (jó) anyag jelenjen meg róluk, és ebben maximálisan segítettek.

Pixelnek tényleg vannak jobb képei (amelyek közül sokat láthattok is az újságban), de a technikai problémák miatt nem tudtunk az egész életmûbõl válogatni. De ettõl õ még egy nagyon jó szemû fotós. A fotózásnál már pedig ez a lényeg, nem pedig a felszerelés, mint azt itt is sokan hiszik.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Ember: az SS, meg a spinning pár embert érdekel? Hmmm...hát, ha azt a pár 10000 embert nem számítjuk, akkor igen...
Pixel: ha nem ismered, akkor minek állítassz ilyet? Az más tészta, hogy ezeknél vannak sokkal jobb képei...de még mindig fényévekkel jár azok elõtt a "fotósok" elõtt, akik mondjuk itt a fórumon is azt hiszik magukról, hogy minõséget gyártanak....
KgAdam: gratula Neupauerért...nem lehetett egyszerû összehozni...döbbenetes képei vannak, és nem csak 1 stílusban....
Üdv:Thy

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
A nagy név itt most híreset jelent. Lesz csajos kép is - nem is egy -, de nem a Hilton lányról.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Mikor lesz interjú az újság tördelõjével?
(A Himachal cikk nagyon jó volt)

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
off: paris hilton mint nagy név? :hihi: akkor megint lesz p.na az újságban? on.

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Kai Stuh von Neupauer. Õ nagyon durva lesz! A németek egyik legprofibb divat és sportfotósa. Armstrong, Ullrich, Chippolini, Gracia..., Párizs-Dakor, Snowboard, divat vonalon meg mindenki, aki számít volt már a lencséje elõtt (színésznõk, playboy nyuszik, szépségkirálynõk, focisták). Idén meg majd Paris Hiltont, Ian Thorpot meg még hasonló nagy neveket fog fotózni.

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Sztem teljesen korrekt a cikk.

Ki lesz a következõ?
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Pixelt nem a fényképeiért szeretjük, hanem az írásaiért.

A sebesség mindent megold.