"Testuser"

Székesfehérvárra is ma ért le a póóóstagalamb - tudom, nem vígasztal.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
A sebesség mindent megold.
Székesfehérvárra is ma ért le a póóóstagalamb - tudom, nem vígasztal.Talán nem kell mondanom, de mikor már a fél ország teljesen kiolvasta én még akkor sem kaptam meg (Kedd de. 10:15). Debrecenbe késõbb külditek ki, vagy csak engem nem szeret a póstás mert nem hívtuk be húsvétkó egy pálinkára?
mit szóltok a RockShox árakhoz?
RAUH-Welt
B E G R I F F
én üdvözlöm a tendenciát. meg szerintem a boltosok is.mit szóltok a RockShox árakhoz?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
teljesen jól lehet mászni még a dóggal is, az am középcsapágya meg még alacsonyabb is kicsit, nem is nehéz,szal gond nélkül bárhova csak erõnlét kérdése.......Az új katalógus árát valamin be kellett hozni.
![]()
Eléggé elszálltak, majd visszaesik az eladás aztán visszavesznek egy kicsit.
A merida am-3000 ajánlója kicsit érdekesre sikerült (zömmel mászni egy ilyen géppel?). Lcs, neked egyik gumi sem jó?
hát mivel nyugodt lekiismerettel nem mondanám, hogy zúzzatok vele bátran, így marad a mászás, meg a sík - zömmel. mer remélem olyan gép nincs ami semmire nem jóA merida am-3000 ajánlója kicsit érdekesre sikerült (zömmel mászni egy ilyen géppel?).
gyári bringán nem túl sok;)Lcs, neked egyik gumi sem jó?
Semmi, csak jártam az új helyen és üdvözlöm, hogy minden újság mellé jár egy katalógus.Jelentem megvettem.
Enté, neked van valami közöd a bikerhez? On
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]