Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Legfrissebb szám

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4161 replies to this topic

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

Sziasztok!
2. Értem én a gumitesztet, meg tök jó is volna, de kb. egy éve is pont ugyanezeket teszteltétek. Ha az alapanyagban nem történt semmi rendkívüli változás, akkor ez lényegében ua. a gumi. Mitõl lenne más vagy jobb idén mint tavaly? Miért olvassam már el megint ua-t?

Szia,

A gumiteszthez: nézz rá mégegyszer majd szarás közben, mert egész egyszerûen nem igaz, amit írsz. A 25 gumiból 21 (!!) garantáltan nem volt korábban.

üdv, lcs

Yaroslav

Yaroslav

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 posts
Sziasztok!

Nem szeretek ide írni - eddig egyszer tettem -, de ez a szám kiakasztó! Bevallom a cikkeket még nem olvastam, de átlapozva, beleolvasgatva nagyon el is ment tõle a kedvem.
1. Nekem tényleg fizetnem kéne azért, hogy szubjektíven válogatott termékek gyári-forgalmazói, csöpögõs és értéktelen leírásait olvassam?!
2. Értem én a gumitesztet, meg tök jó is volna, de kb. egy éve is pont ugyanezeket teszteltétek. Ha az alapanyagban nem történt semmi rendkívüli változás, akkor ez lényegében ua. a gumi. Mitõl lenne más vagy jobb idén mint tavaly? Miért olvassam már el megint ua-t?
3. A grafikai megoldások és ez a félelemetes koncepciónélküliség hihetetlen!

Pedig az elõzõ számok épp egészen összerakottaknak tûntek. Aláírom a 2004-
et, kedvenc a július - Vanderham a lapáttal meg a gereblyével. :)

Hogy vmi jót is írjak: a rekus cikksorozat eredeti - a lap történetében - és ténylag átfogó, de ez az SS erõlködés nem túl megygyõzõ.
Mindegy, szaráshoz jó lesz.

Ui.: Ha vki nem ismerne régebbi számokat lehet nálam érdeklõdni: '97. októbertõl az összes .Mag és jogelõdjei száma megvan.

Minden jót!

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 posts
Több Jorus cikket, írást, akármit az újságba!
Nagyon jó volt a mostan Róna-túra megörökítése is:D

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
ma volt:D

yobo

yobo

törzsvendég

• fórumtag
  • 500 posts
Pénteken még nem volt a MÁV ujságárusnál....

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
szia yobo:
a Diablo-ban nézted? Rákóczi u. 1-3. kemény 5 db-ot rendelnek havonta, talán még van.
de kell lennie a Tesco-ban is, meg a 2 Relay-ben is: Balatoni út 2.; MÁV állomás

yobo

yobo

törzsvendég

• fórumtag
  • 500 posts
máig nem jelent meg itt vidéken (Zalaegerszeg) az ujság :(

Nem 5.én van a megjelenés az ujságárusoknál???

parej

parej

vendég

• fórumtag
  • 215 posts

Akkor hát:)
Tilla: megerõsödött bennem, hogy egy gyökér...bringát a vízbedobni...
Üdv:Thy

Még nem sikerült beszereznem a legújabb számot, de remélem, nem tillatilla nevü narkotikummal készült interjú a magazinban.
Irjátok, hogy nem igaz!!!
now I lay me down to sleep
pray the lord my soul to keep

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

A levegõs verzióra gondoltam, nem a tesztpéldányra. Biztos ennél is van könnyebb, de igencsak a jobbak közt van, az biztos. :)

Például a Pace, vagy az új Magurák.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,228 posts
Igen, de a Foxot kivéve mindnél többet mozog egy centivel, és az már (elvileg) mindjárt más kategória. :)
És levegõsként 1600g alatt lesz, vagy nagyon közel ahhoz, sajnos nem tudtuk még lemérni sk.
Kötözködés vége! :)
Like a rock...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

A levegõs verzióra gondoltam, nem a tesztpéldányra. Biztos ennél is van könnyebb, de igencsak a jobbak közt van, az biztos. :)

ja jó súly, de azért marzo xc700 1650, rs revel air uturn 1760, talas rl 1830.....azért egy átütõst kipróbálnék....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,228 posts
Like a rock...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
azért a minute cikkben a "legkönyebb am villa a piacon" nem feltétlen helytálló kijelentés.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 posts
  • LocationBad Goisern
szénné cnc-zés eltûnt....van helyette vaddisznó disznó

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
na sikerült beszereznem a májusi magot, olcsóért' havertól...hát mit ne mondjak, az SS-agyak cikktõl nem vagyok elájulva, ilyet én is tudnék írni. meg egy SS-építéses cikknek már nagyon örülnénk szerintem egy páran...és mostanában sajnos egyre több ilyen cikk van, ahol semmi mást nem írnak le 2 oldalon, mint amit a marketingdumás katalógusból vagy a weblapról ne tudnánk meg...több szubjektivitást.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
elfogult vagyok, de az idei legjobb cimlap szerintem.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Akkor hát:)
Címplap teccik:D
Beköszöntõ:zsír
Mont Blanc: nagyon jó hegymászó leírás...de minek is vitt oda bringát? Ha felviszek egy Chevi motorblokkot a hátamon, akkor mivan...
OXC kupafutamok: minimal
Photosokk: nagyon jó képek, sok mondanivalóval. A legzsírabb a csocsós:)
Conti: mi a gyík az a nanoszemcse? Így olyan, mint egy mosóporreklám...
Hansrey.com: a legjobb oldal
MTB hall of fame: Repack Downhill:) Ejj a régi emlékek...
Parti interjú: zsír,de egy mondat szúrta a szememet: "97-ben kitaláltuk, hogy felmegyünk a hegyekbe biciklivel-ez már így akkoriban is elég vadul hangzott..." ez így hülyeség...már 93-ban is rengetegen montiztak (én is) ekkor már rég versenyzett Tordai, Cser,Holczer,Specziár, Ottó Józsi...stb...
Garda: érdemes lett volna odaírni, hogy a képek nem a versenyen, hanem az Altissimo-n készültek, mert még valaki azt hiszi ilyen a pálya(78.old teteje):D
Schöckl: minek kellett ff képeket erõltetni? Ahol mondanivalója van a képnek, ott ok, de pl a 93.oladlon csak szimplán szar ff-ben. Vagy ettõl mûvészi?
Legnano: mi a gyíknak 3 oldal errõl az acél izérõl...az xco, meg 1/3-ad...az egyetlen érdekes része a Story volt...
Koppenhága: egy hihetetlen világ
Tilla: megerõsödött bennem, hogy egy gyökér...bringát a vízbedobni...
Üdv:Thy

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Ez lett az eddigi legjobb beköszöntõ.

A sebesség mindent megold.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
A korábbi nagy összehasonlító tesztek szerintem is nagyon jók voltak (gondolok itt teló- és tárcsafék tesztekre). Viszont a mostani pl. szemüvegeket bemutatós cikk nem annyira jött be, mert végül is csak a katalógusban amígy is szereplõ adatok voltak felsorolva. Igazából a bevezetõ szövegnek volt valami értelme. A gumiteszt már sokkal jobb volt, mert ott használat közbeni tapasztalatokat írtatok le.
Éppen a mostani szám kapcsán tûnt fel, hogy nagyon régen volt már telókat, tárcsafékeket bemutató teszt is. Olyanra gondolok, mint most a Manitous. Ezek hosszútávú tesztje is édekelne, ahogy Atom is írta, mit kellett cserélni a Shermanban. A gond csak az, hogy volt talán két sor.
A hegymászós cikk nekem nagyon tetszett attól függetlenül, hogy a második résznek a bicajozáshoz túl sok köze nem volt azon kívül, hogy cipelte a srác. Minden elismerésem az övé, hogy megmászta a hegyet.
A küllemet illetõen szerintem a bekezdések közötti vastagon szedett idézeteket szerintem hanyagolni kéne, mert ez engem ilyen fókuszos/aktívos szenzációhajhász megközelítésnek tûnik. Fõleg úgy nincs semmi értelme, hogy mondjuk egy elõtte lévõ sort ismételtek meg idézetként egy amúgy is rövid cikkben. Ráadásul szerintem tök sok helyet is foglal, helyette lehetne inkább eggyel több bekezdés valós információkkal.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
én már hétfõn megvettem