Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám
Posted 2007. July 04. - 19:20
Posted 2007. July 04. - 16:21
Posted 2007. July 03. - 16:18
A türelem tornaterem.
Posted 2007. July 02. - 22:05
060 Single Speed: Az Imbredek világa
064 Klikk - webajánló
Mikorra várható?
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2007. July 01. - 12:31
A júliusi számra kíváncsi vagyok. Sok minden történt az elmúlt hetekben. Remélem lesz jópár teszt-összevetés. Az elmúlt napokban elõvettem a 2004-es lapokat és újra elolvastam õket és valóban szerintem az sikeredett a legjobb évre.
Posted 2007. June 30. - 20:56
nekem egy elég egyszerû problámám van ezzel a számmal, mégpedig, hogy büdös. 10 percnél nem bírtam tovább olvasgatni, mert megfájdult a fejem. Pedig szellõztettem is mielõtt nekiálltam;) Gondolom ez a nyomdászati eljárásból fakad, de engem kimondottan zavar:(
Ez érdekes, én épp ezt jegyeztem meg valakinek, hogy milyen jó "új újság" illata van a frissen nyomott magazinnak Nekem ez kifejezetten tetszett.
Btw, hányadikára várhatjuk a júliusi számot ?
Posted 2007. June 26. - 18:50
vendég_galuska_*
Posted 2007. June 26. - 14:14
A hegymászós cikk 2. része is fárasztó, nem tudom, de biztos sok bringást érdekel egy hegymászás közhelyszerû, bölcselkedõ frázisokkal spékelt leírása, ami azon kívül, hogy a szerzõ egy darabig egy bringával a hátán szerencsétlenkedett, semmiféle kerékpáros jelentõséggel nem bír. (Ismét a félreértések elkerülése végett: a teljesítmény O.K., de a cikknek inkább egy sziklamászó kiadványban lenne a helye.)
Egyébként is kockázatos - szerintem - filozofálgatni egy sportmagazinban, mert mély, eredeti, stb. gondolatok kifejtésére aligha kerül sor, marad helyette a szánalmas klisék imamalomszerû nyekergetése,: "ha bízol magadban, elérheted céljaidat", "az eredményért keményen meg kell dolgoznod, de azt senki sem veheti el tõled", "az a fontos, hogy te mindent megtegyél a gyõzelemért" és így tovább... Nos, az efféle bölcsességek kétségkívül sokat jelentenek egy televízión felnõtt, frissen beszervezett MLM-ügynöknek, de nem kellenne ennyire átlag alá lõni a magazin olvasótáborát, hiszen, ha jól emlékszem, a veterán gépek bemutatása olyan indokkal indult, hogy a magazin értékeket kíván közvetíteni, átadni. (Nyilván ebbe a koncepcióba illik a nyolcadik ocsmány, veterán pályagép bemutatása is.)
Szerintem a Bikemag meg lassan kitalálhatna már magának egy koncepciót, mert enyhén szólva útkeresõnek tûnik idõnként. Idõnként a "szénné CNC-zett yoke-kal odab***sznak a konkurrenciának" aminek "cool-faktoriálisa" jelentõs, máskor meg jön ez a filozófia 1.0 version.
Akkor már inkább Jorus ízes túra- vagy gépleírásai...
A gumiteszt nagyon jó.
Posted 2007. June 16. - 01:22
Ha gonosz lennék akkor azt mondanám, hogy az elsõ bekezdésbõl ki is derül miért olyan jó gumi. Hab a tortán, hogy a cikkben utalás van a mellette lévõ reklámra.A Continentalos cikk elég marketing szagú lett....
Tetszett a gumiteszt, a külföldi beszámolók, a szemüveg körkép bevezetõje, de fõleg az edzéselmélet cikk. Szerintem Till Attilánál vannak a kerékpározásért többet tevõ emberek is. A maratonok szervezõit pl. jó lenne megismerni, de Sipos János is jó alany lenne. A tartalomba egy kis rendszert kellene vinni, a korábbi ezerszer áttekinthetõbb volt.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2007. June 15. - 20:50
, de ez az SS erõlködés nem túl megygyõzõ.
Annyira erölködõ, hogy nem is volt.
Posted 2007. June 15. - 11:20
...
A Continentalos cikk elég marketing szagú lett....
...
Lehet, de elobb olvastam errol az uj gumirol a Bikemagban, mint az MBUK-ban.
Nekem alapvetoen tetszik a mostani szam, de valahogy nem tudok belemerulni az edzeses cikkekbe...
Gumiteszt szerintem jo lett es a telotesztek is.
A nyero cikk 'Rona-tura' :clap:
Posted 2007. June 15. - 11:02
szerintem sincs, google-al mindent össze lehet szedni a netrõl..
a nyomtatott sajtónak NEM KELL versenyeznie az online sajtóval. nem is tud, és nem is feladata.
akkor már értem, miért nem vettem az elmúlt egy-két évben bringás újságot... pedig régen minden szám megvolt, csak én is úgy éreztem, hogy oda vannak már a (kritikus) szemmel elemzõ cikkek, hangulatos beszámolókat túrákról, versenyekrõl meg alkatrészlistából álló teszteket és marketinget itt is tud olvasni az ember - van azért kivétel, ezért a könyvtárban átforgatom a Bikemagot (is), biztos, ami biztos, hátha megjön a kedvem újra elõfizetni
kicsit sajnálom, hogy a "partnerek" ennyire összefonódnak az újságokkal, mert ha lenne olyan információ, amit függetlenként mégis le mernének hozni, amit most nem, számomra nagyon felértékelõdne a lap, pl. mint támpont a vásárlásnál
Posted 2007. June 15. - 09:35
Itt a pont.Azért van ilyen infó, csak azt meg nem lehet lehozni ...
"So it goes."
Posted 2007. June 15. - 08:31
Posted 2007. June 14. - 22:40
Posted 2007. June 14. - 22:33
Posted 2007. June 14. - 21:23
szerintem sincs, google-al mindent össze lehet szedni a netrõl..Ilyen nincs is.
a nyomtatott sajtónak NEM KELL versenyeznie az online sajtóval. nem is tud, és nem is feladata.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2007. June 14. - 21:21
Olyan legyen az újságban, amit nem tudok neten egy-két perc alatt megtalálni.
Ilyen nincs is.
Posted 2007. June 14. - 20:57
Úgy gondolom, hogy manapság az internet korában ez még fontosabb lenne. Net most már lassan minden háztartásban van, és rengeteg mindent meg lehet találni rajta. Alkatrészek, komplett gépek pontos adatokkal, stb. Olyan dolgokra kéne az újságban a hangsúlyt fektetni, amit nem érek el csak úgy a neten 2 kattintással.
Az, hogy a szemüvegeknek milyen hiper NASA anyagból készül a lencséje és hogy milyen fajták vannak teljesen érdektelen számomra. Akármelyik oldalon elolvashatom(amúgyis súlykolják), és ráadásul sokkal több modellt találok 5 perc alatt. Akkor meg....?
Kezd felhígulni az újság.
A weboldal-ajánló cikk is töltelék. Kb ctrl+C a netrõl azt jóvan. A lényeget 2-3 sorban bõven le lehetne írni(a cím).
A Continentalos cikk elég marketing szagú lett....
Az egyetlen újdonság mostanában ami tetszik, a fotós riport. Azért mert ott általában jó képek vannak. Azt legalább nézegetni élvezetes.
Szóval haladni kéne a korral. Egyre kevésbé lesz elegendõ a színvonal fenntartásához az eddig produkált teljesítmény. Olyan legyen az újságban, amit nem tudok neten egy-két perc alatt megtalálni. Vágjuk, nyúzzuk, teszteljük, összehasonlítjuk.
Posted 2007. June 14. - 20:08
Másik kettõhöz vmi megjegyzés?
Köszi és üdv!