Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Legfrissebb szám

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4161 replies to this topic

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
akkor a sok marzocchi girlt is a falhoz kell állítani ;)
tényleg: nõi rovat érdeklõdés hiányában elmaradt?
shopping guide? akkor inkább veszek egy workshoppot és kikeresem belõle azt a húsz cuccot amit nálunk is lehet kapni. több összehasonlító tesztet a zújságba

vendég_pier_*

vendég_pier_*
  • vendég
rob
Frankón telerakták a bicós újságot letakart muffokkal.Se takarva , se "nyilt sebbel" nincs helyük!!
Enyhén primitív dolog ezzel hajtani fel az olvasókat , ez pont olyan mint retekklub elképzelése a tv nézõrõl.
A köz véleménye:legkedveltebb rovat:shopping guide.Ezt birom a legjobban én is , de ez kb..mintha a napilapban az apróhirdetés lenne a legjobb...
A legbukottabb rovat:a nõi!!Simán....

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
rob: akkor több p.csöt az újságba. :P nem mondod, hogy az 50% 18 év alatti olvasó miatt nincs p.na az újságban :gwizd: pedig azt hittem ez valami szexmagazin azt nincs benne csak egy csomó hülye bringás. cserkó gépe: tényleg enyim volt, de azóta már az enyészeté lett
dig: playboy mature: cini, erika c ... :)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Az a Cserkó.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
ha az a cserkó, akire én gondolok, akkor õ régen fórumozott (ha visszakeresel, találsz tõle hozzászólást) aztán orvosi tanácsra felhagyott a dh-val (scott fx dh-ja volt big one-nal, amit endroo vett meg ha jól tudom) és elment mobilos boltot csinálni a délihez. azóta nem láttam :D de iszonyat nagy arc, és jófej.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
playboy suxx.
Más.
Ki az a Cserkó aki az egyik tesztben szerepel?
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
ja, LOLLipop, a raceface nem BÁRmunkában készül :D

szerintem nem való "nyilt seb" az ujságba, helyesen tették a censored táblát ;) aki ilyet akar nézni, vegyen nyulas újságot. (playboy - gy.k.)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Hiba: a BigHit FSR-en Hussefelt hajtókar van, az allkatrészlistában Holzfeller szerepel.

(Szerintem az 570e nem baráti érte, de korrektnek mondjuk korrekt, de ez szubjektív.)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
továbbra is fentartom, hogy több p.nát az újságba, cici viszont nem kell több :D
jónak tûnik elsõ átalpozásra, bár kicsit gyengébb mint az elõzõ szám.
most már tetszik a scotton a sárvédõ? :P

vendég_pier_*

vendég_pier_*
  • vendég
Találtam egy buktát:57.oldal Race Face hirdetés:
MILYEN MUNKÁBAN NEM KÉSZÜL?:icon_mrgr
Ezt a hülyeséget , hát ott ne is készüljön!!!!
Nem kellene ezért vkit:behead:
A muffok egész jók csak vmi hülye telerakta õket sárga 3szögekkel.Így meg 0 értelme van.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Na megvettem és átnéztem gyorsan.
Tényleg sok benne a csaj csak ha szóltatok volna küldtem volna korhú képeket is jobb csajokkal;)
A tartalom egyelõre jónak tûnik de most nekiállok olvasni és véleményt alkotni..
És mintha gazdagabb lenne a színvilág de lehet hogy a szemem rossz.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
a big hit cikkben egy kicsit gyakran fordul elõ a "trükközõs" szó. a vége felé már zavart.

amugy jó. nem annyira, mint az elõzõ két szám, de jó.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
kifejtettem a kiállításos topicban.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Mért mi volt a baj a kiállítással?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
egész jó. jorus megint hozta a szokásos köröket, nagyon jó a szövege. spálya is néhol jó, a többiek csak standard szöveggel élnek. itt-ott apróbb hibák (hogy jól látható fsa stucnit tiogának nevezik, stb) de cuzammen teljesen rendben van. bár a sport kiállítás standleírásai erõsen kozmetikázottak, vagy thommey egy másik kiállításra volt hivatalos.. :P

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
jah!
meghozta a postás ki akarom nyitni aztán hirtelen gondolkodóba estem,hogy jó újságot tartok- e a kezemben és nem esteleg a szomszéd playboy-átFeltöltött kép
véleményt még inkább nem mondanék mert csak átlapoztam.
tényleg sok hó van benne...

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Gyapinál azt mondták hogy tele van pucér csajjal az újság, majd holnap kiderül:D

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 posts
Az nekem is tetszett, de miért kell cenzurázni :D. Nekem nagyon tetszik ez aszám :D csak azt nem tudom miért.
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!

-=[bera]=-

-=[bera]=-

vendég

• fórumtag
  • 129 posts
Csak szerintem volt hatalmasan jópofa a sufnituning dirtbike?
-=[BALATONFÜRED REPRAZENT]=-

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
thommey: ilyenkor mindíg rakj egy kis X-et is alulra tudod, fizetett hirdetés ;)