Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Legfrissebb szám

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4161 replies to this topic

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
a jó kis házibulikon azt is kénytelen voltam, de ha eleget ittam nem zavart :)
de a kása-tikatika-hörgés sose jött be igazán... :)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Nem hogy Slayert vagy Panterat hallgattatok volna;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
sztem nem égés. a no mercy-hez, boyzone-hoz, stb. "újabb" getymókhoz képest a NKOTB kifejezetten zenei volt, õk voltak egyedül, egy külön világ volt.
persze tiniként én sem rajongtam akkor értük (rap-os voltam akkor :))), de munkásságuk után 10 évvel hallgatva õket, felértékelõdtek a mai szarokhoz képest ;)

ja, bocs..... ON

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
hát kala ez akkoris égés. a 90es évek meghatározó zenei momentuma volt a new kids on the block. :D

Feltöltött kép
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

pisis :D New Kids On The Block

Na tiplizz a sunyiba!:) Égés,h te elsõre vágod :D
Én csak No Mercy-t meg Take Thatet meg Boyzone-t hallgattam.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts

Ha ennek ez lesz a következménye szerintem semmi gáz nincs az autós reklámnak..
Pl a metal hammer is rendszeresen sört reklámozott, ami bár szerves része a rokk életnek mégsem zenei.
Tõlem bármi lehet ha nõ az oldalszám vagy jobb kamerát tudnak venni a srácok.
Mondjuk cigi ne..az kiábrándító lenne.

a cigi az tényleg túlzás lenne, nem is venném meg az újságot szerintem..

a sör meg olyan a MH-ben, mint a bikemagban a bringás ruha..:)

a kocsit meg tényleg lehet használni bringaszállításra, de én (szvsz!!) nem tenném a kocsireklámot egy bringás újságba.. szóljon az csak a bringákról és hasonlókról, ..ha más mindenképp kocsi, akkor legyen inkább kocsiraszerelhetõ bringaszállító (volt is már...)

ami mega német Bike-ot illeti: útálom, ha valaki a pénz/jutalom/bármi kis pozitívum(plussz oldalak) miatt feladja az elveit..
de ez én vagyok
:)
Van állásom...:bananadan

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Persze, mondom, olyan tíz éve lehetett.
De majd megnézem, úgyis elõ kell izzítani a régebbi magazinjaim a Blur "teszthez (egyik évtizeddel ezelõtti amcsi magazinban komoly cikk volt a VPP-t kiagyaló Outland cégrõl...).
"In idem flumen bis non descendimus"

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
cigit már nem lehet reklámozni, nem?
De engem sem zavar, milyen reklám van az újságban.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Ha ennek ez lesz a következménye szerintem semmi gáz nincs az autós reklámnak..
Pl a metal hammer is rendszeresen sört reklámozott, ami bár szerves része a rokk életnek mégsem zenei.
Tõlem bármi lehet ha nõ az oldalszám vagy jobb kamerát tudnak venni a srácok.
Mondjuk cigi ne..az kiábrándító lenne.

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente

lehet pl. vele bringát szállítani, hogy ne gyalog kelljen versenyre / külföldre menni.

pfuj :zygi:

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs

Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs

Lao-Ce

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

ami az elsõ átlapozás során feltûnt: miért van benne autókölcsönzõ reklám? Tudom, hogy szükség van a reklámokra, abból él az újság (azért tud fejlõdni), de azért egybringás újságban autót reklámozni szvsz minimum fura, de lehet, hogy nem is helyénvaló... Ez olyan, mintha a Metal Hammerben (ha van még ilyen) NKOTB legújabb lemezét reklámoznánk....

persze szvsz.

Német Bike-nak egyik évben ('94?) a Lucky Strike vette meg a hátsó borítóját. Volt nagy felzúdulás, de amikor 12-16 oldallal vastagabb lehetett a magazin hamar elhallgattak...
Nem párhuzam, csak eszembe jutott.
"In idem flumen bis non descendimus"

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

ami az elsõ átlapozás során feltûnt: miért van benne autókölcsönzõ reklám? Tudom, hogy szükség van a reklámokra, abból él az újság (azért tud fejlõdni), de azért egybringás újságban autót reklámozni szvsz minimum fura, de lehet, hogy nem is helyénvaló... Ez olyan, mintha a Metal Hammerben (ha van még ilyen) NKOTB legújabb lemezét reklámoznánk....
persze szvsz.

lehet pl. vele bringát szállítani, hogy ne gyalog kelljen versenyre / külföldre menni. üdv a XXI. században ;) :)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Atom Thy és J a favorit, bár az utóbbi delikvens inkább cc-zik és autót tuningol úgyhogy egyes, leülni.;)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
pisis :D New Kids On The Block

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

Hammerben (ha van még ilyen) NKOTB legújabb lemezét reklámoznánk....

mi az az NKOTB?
amúgy yó ideye a 2 Balázs produkálja a legjobb cikkeket.Atom keveset ír,és ha mégis,az sokkal inkább hasznos mint hmm élvezetes.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts

persze szvsz.
Van állásom...:bananadan

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
HBalage-ban nem akarok összetörni egy világot, de az Easton csõ és a made in USA szinte soha nem tartozik össze, vagy made in USA vagy Easton (és tajvani) valami.
Ill. az lehetséges még, hogy maga a csõ az made in USA de a váz már messze nem.

Atom Enduro tesztje a legjobb (az ember rögtön szalad venni egyet aztán amikor látja, hogy $5900 akkor átértékeli a helyzetet...), nekem pont ezek a sztorik hiányoznak az újságból, fõleg a versenybeszámolóknál amik el vannak intézve pár képpel és max. fél oldal szöveggel. :(

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Atom cikkje lenne a tökéletes marketing, hiába az igazat írta le.
Szóval még még ilyet..
Tomi is írhatna valami hasonlót.

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente
3 oldal az én példányomban el lett cs*szve úgy, hogy fekete szín nyomása közben a gép kicsit ferdén húzta a papírt és az egész elcsúszott. Olvasható, csak kicsit nehezen.
Éljen a technika - bár ilyen már velem is elõfordult.

Én is keveslem a tesztek szövegét (kivéve OLMO).
Atom beszámolója jó volt a "specializedról", de remélem azt is leírja majd, hogy hogyan viselkedik a bringa (bár már leírta: jól)

Csak hogy beugassak valamit, kevés a CC :D

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs

Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs

Lao-Ce

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 posts
Öszehasonlító teszt jól jönne.A Mongoose pedig jonak nézki.Én a villát és a fékeket cserélném le.Néha kevés az infó 1-2 bringáról .A bevezetõ pedig nagyon tanúlságos.:D
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!