Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám
Posted 2005. June 09. - 11:30
de a kása-tikatika-hörgés sose jött be igazán...
Posted 2005. June 09. - 11:19
Posted 2005. June 09. - 11:16
persze tiniként én sem rajongtam akkor értük (rap-os voltam akkor )), de munkásságuk után 10 évvel hallgatva õket, felértékelõdtek a mai szarokhoz képest
ja, bocs..... ON
Posted 2005. June 09. - 11:15
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2005. June 09. - 11:07
pisis New Kids On The Block
Na tiplizz a sunyiba! Égés,h te elsõre vágod
Én csak No Mercy-t meg Take Thatet meg Boyzone-t hallgattam.
Posted 2005. June 09. - 10:59
Ha ennek ez lesz a következménye szerintem semmi gáz nincs az autós reklámnak..
Pl a metal hammer is rendszeresen sört reklámozott, ami bár szerves része a rokk életnek mégsem zenei.
Tõlem bármi lehet ha nõ az oldalszám vagy jobb kamerát tudnak venni a srácok.
Mondjuk cigi ne..az kiábrándító lenne.
a cigi az tényleg túlzás lenne, nem is venném meg az újságot szerintem..
a sör meg olyan a MH-ben, mint a bikemagban a bringás ruha..
a kocsit meg tényleg lehet használni bringaszállításra, de én (szvsz!!) nem tenném a kocsireklámot egy bringás újságba.. szóljon az csak a bringákról és hasonlókról, ..ha más mindenképp kocsi, akkor legyen inkább kocsiraszerelhetõ bringaszállító (volt is már...)
ami mega német Bike-ot illeti: útálom, ha valaki a pénz/jutalom/bármi kis pozitívum(plussz oldalak) miatt feladja az elveit..
de ez én vagyok
Posted 2005. June 09. - 10:57
De majd megnézem, úgyis elõ kell izzítani a régebbi magazinjaim a Blur "teszthez (egyik évtizeddel ezelõtti amcsi magazinban komoly cikk volt a VPP-t kiagyaló Outland cégrõl...).
vendég_fac€_*
Posted 2005. June 09. - 10:51
Posted 2005. June 09. - 10:36
Pl a metal hammer is rendszeresen sört reklámozott, ami bár szerves része a rokk életnek mégsem zenei.
Tõlem bármi lehet ha nõ az oldalszám vagy jobb kamerát tudnak venni a srácok.
Mondjuk cigi ne..az kiábrándító lenne.
Posted 2005. June 09. - 10:35
lehet pl. vele bringát szállítani, hogy ne gyalog kelljen versenyre / külföldre menni.
pfuj :zygi:
Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs
Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs
Lao-Ce
Posted 2005. June 09. - 10:33
ami az elsõ átlapozás során feltûnt: miért van benne autókölcsönzõ reklám? Tudom, hogy szükség van a reklámokra, abból él az újság (azért tud fejlõdni), de azért egybringás újságban autót reklámozni szvsz minimum fura, de lehet, hogy nem is helyénvaló... Ez olyan, mintha a Metal Hammerben (ha van még ilyen) NKOTB legújabb lemezét reklámoznánk....
persze szvsz.
Német Bike-nak egyik évben ('94?) a Lucky Strike vette meg a hátsó borítóját. Volt nagy felzúdulás, de amikor 12-16 oldallal vastagabb lehetett a magazin hamar elhallgattak...
Nem párhuzam, csak eszembe jutott.
Posted 2005. June 09. - 10:27
ami az elsõ átlapozás során feltûnt: miért van benne autókölcsönzõ reklám? Tudom, hogy szükség van a reklámokra, abból él az újság (azért tud fejlõdni), de azért egybringás újságban autót reklámozni szvsz minimum fura, de lehet, hogy nem is helyénvaló... Ez olyan, mintha a Metal Hammerben (ha van még ilyen) NKOTB legújabb lemezét reklámoznánk....
persze szvsz.
lehet pl. vele bringát szállítani, hogy ne gyalog kelljen versenyre / külföldre menni. üdv a XXI. században
Posted 2005. June 09. - 10:22
Posted 2005. June 09. - 10:05
Posted 2005. June 09. - 10:05
Hammerben (ha van még ilyen) NKOTB legújabb lemezét reklámoznánk....
mi az az NKOTB?
amúgy yó ideye a 2 Balázs produkálja a legjobb cikkeket.Atom keveset ír,és ha mégis,az sokkal inkább hasznos mint hmm élvezetes.
Posted 2005. June 09. - 09:53
persze szvsz.
Posted 2005. June 09. - 09:34
Ill. az lehetséges még, hogy maga a csõ az made in USA de a váz már messze nem.
Atom Enduro tesztje a legjobb (az ember rögtön szalad venni egyet aztán amikor látja, hogy $5900 akkor átértékeli a helyzetet...), nekem pont ezek a sztorik hiányoznak az újságból, fõleg a versenybeszámolóknál amik el vannak intézve pár képpel és max. fél oldal szöveggel.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2005. June 09. - 09:24
Szóval még még ilyet..
Tomi is írhatna valami hasonlót.
Posted 2005. June 09. - 08:55
Éljen a technika - bár ilyen már velem is elõfordult.
Én is keveslem a tesztek szövegét (kivéve OLMO).
Atom beszámolója jó volt a "specializedról", de remélem azt is leírja majd, hogy hogyan viselkedik a bringa (bár már leírta: jól)
Csak hogy beugassak valamit, kevés a CC
Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs
Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs
Lao-Ce