Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám
Posted 2005. June 12. - 19:37
Gratulálok! Sikerült végre ezévi elsõ ténylegesen hasznos és értelmes tuning cikkedet elõállítanod (no jó ebben a Balázs is benne volt ) Igaz két deci víz a kulacsomban nem sokat számít (<-könyítés)
Amúgy eddig OK az újság, bár még nem rágtam végig.
Sohasem szerettem azokat a bizonyos fiú/lánycsapatokat, ráadásul megmaradtam a hörg-hörg/elvont-elszállt zenéknél. Ez külsõre is látszik rajtam mai napig. Egy õskövület éppen nem aktív forradalmár vagyok.
Ja és a kedvencem a Nine Inch Nails a 90'-es évek eleje óta. Meg a punkzenék meg az elvont zenék meg a durva gitárzenék meg az ilyesmik... Kihagytam márióaharnónikást :boáárrgghköhköhpüh:
Ride everywhere.
.
Posted 2005. June 11. - 08:49
Simán lehetne a következõ számban zenei rész is.Mondjuk az alapanyag már megvan , így visszaolvasva.
Anno volt egy zenekar , igaz ,hogy nem öten , csak négyen , de mindenkit anno "megfogott".Imádták , de fõleg sokan utálták, most viszont egyszerûen legendák.
DEPECHE MODE ez volt a nevük , amely egyébként egy újság(nem bringás) neve volt eredetileg.
Aham ,divatlap volt asszem,de Õk még mindig a toppon vannak
az egyik kedvenc bandám,fõleg az újabb korszakuk
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2005. June 11. - 08:31
Ha Nati kék mezben volt,akkor õt is mutatták,így Mlékeim xerint:)
vendég_pier_*
Posted 2005. June 11. - 08:18
Az újságban szereplõ dél-afrikai buli egész komoly lehetett, mert pl az Eurosport egész korrekt összefoglalót nyomott belõle.
Egyébként a soproni maraton így újságon keresztûl egész mást mutat , mind a fórumon.
Más vélemény???(Megint kezdem !)
Posted 2005. June 11. - 08:11
valeria: köszi rá gondoltam, csak nem jutott eszembe a neve, közben megkaptam a pontos történelmi hátteret is és a második negyedik tag alan
Posted 2005. June 11. - 03:49
Posted 2005. June 10. - 22:38
Miért még nem szoktad meg????
30 felett minden nap ajándék.Kezdhetsz visszaszámolni:)
jah, köszi, hogy emlékeztetsz de ez hogy jön ide?
vendég_pier_*
Posted 2005. June 10. - 22:31
Miért még nem szoktad meg????megint ki kezdte?
30 felett minden nap ajándék.Kezdhetsz visszaszámolni:)
Posted 2005. June 10. - 22:25
Vince Clark, lásd Yazoo, Erasure!pier: andy, dave, martin de ki a negyedik? volt valaki aki aztán csinált egy másik bandát (ami szintén elég menõ volt akkoriban), de az még elég gyík dm volt
Posted 2005. June 10. - 21:53
vendég_pier_*
Posted 2005. June 10. - 20:39
Posted 2005. June 10. - 19:47
Depeche Mode:http://www.music.hu/...=bio&eloado=300
Az meg, hogy a NKOTB lassan már elismert az nem az õ dicséretük , hanem a jelen bûne.
Ez 100%-ban a Te szubjektív megítélésed kéne, hogy legyen.
"A jelen bûne" meg akár sértõ is lehet annak, aki szerette / szereti.
Nem tisztem védeni õket, de ha valaki képes a sznobságán túllépni és megpróbálja eljátszani, hogy egy picit ért a zenéhez, odaül egy jó hifi rendszer elé és MEGHALLGATJA (nem úgy ahogy a sutyi rádióadókon "300-3000Hz-ig" átjön), akkor tuti észreveszi, hogy az NKOTB mögött nem 3
db szinti volt hangszer gyanánt, hanem egy komplett zenekar, gyakran vonósokkal is turbózva. Az énektudást most hagyjuk
És ez mindenképpen megkülönbözteti a "bûnös jelen" tucat-programzene-sampler-feldolgozás dömpingjétõl.
Mondom mindezt audiofil beállítottságú jazz / acid jazz / nagyzenekari mûvek hallgatójaként, tehát nekem alapból kevés zeneileg a Mode, a NKOTB is, mégsem mondom rájuk élbõl, hogy szar, mert nem azok.
vendég_pier_*
Posted 2005. June 10. - 19:17
Depeche Mode:http://www.music.hu/...=bio&eloado=300pier: andy, dave, martin de ki a negyedik? volt valaki aki aztán csinált egy másik bandát (ami szintén elég menõ volt akkoriban), de az még elég gyík dm volt
Egyébként a zenéjükön kivül semmit nem tudok róluk, ha az utcán bármelyik jönne szembe akkor se ismerném meg.Ez maradjon a nõi szakág területe.
Az meg, hogy a NKOTB lassan már elismert az nem az õ dicséretük , hanem a jelen bûne.
A reklámozás meg kõkemény üzlet(de szvsz itt ezt többen jobban tudják).Mûsoridõ, nézettség, ennyi és nem több.Ha ez a kettõ megvan akkor akár az akasztásra is lesz szponzor.Ez csak képletes , de sajna igaz.
Posted 2005. June 10. - 18:41
ujsághoz és/vagy a hirdetésekhez visszatérve: engem nem zavar, ki hirdet benne. a lényeg, hogy izlésesen megkomponált profi reklámok legyenek (image-reklámok, mint a kelly's-éi)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2005. June 10. - 16:56
Posted 2005. June 10. - 15:43
Posted 2005. June 10. - 15:22
Hány menõ csapat fõszponzora autógyár...?
Posted 2005. June 10. - 15:05
Posted 2005. June 10. - 14:39
de ha lenne is benne egy ilyen cikk.. hát istenem elolvasnám, vagy átlapoznám.
csak nem értettem a felvetést
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
vendég_pier_*
Posted 2005. June 10. - 14:30
mit keresne a következõ számban egy összeállítás a zenérõl?
Pont annyi köze van hozzá , mint az autós hirdetésnek:)
Sõt , lehet , hogy a Kozsó szponzorálná a cikket:)